Merhaba mutlu haftalar. Bir doktor adayı olarak sizlere gözlemlerim neticesinde söylemek istediğim bir kaç şey var. Kısaca paylaşmak istediğim bir kaç görüş var. Yazın ortalarındayız ve tabii ki bu nedenle havalarda sıcaklık artışı oldukça fazla. Sağlımıza dikkat etmemiz gereken önemli dönemlerden biri olan yaz döneminde sıcaklığa bağlı absans, dehidrasyon, vazodilatasyon ve kritik güneş yanıklarına dikkat edin. Siyah giyinmekten kaçının, şapkasız dolaşmayın, bol su tüketin, ve güneş kremi sürmeden dışarıya çıkmayın. Kendinize Dikkat edin sağlıcakla kalın. İyi tatiller

🙌
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel bilgiler teşekkürler
Çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın
Çok teşekkür ederim güzel faydalı bilgiler için emeğine ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim, keşke herkes sizler gibi anlayışlı olsa. Sağlıcakla kalın
Rica ederim bende teşekkür ederim sizde sağlıcakla kalın
Deforme ne alaka ya? Doktorlar hakkaten aç kaldı piyasa nerelere düştü yazıktır eskiden doktor koca denince ceket iliklenirdi
Deform olma yazın aşırı sıcaktan etkilenen deride oluşan yanmalara denir buna deforme ve ya deform olma denir. Ek olarak doktorların bir yere düştüğü yok, bura da normal görüşler paylaşmıyorum ilgilendiğim alan sağlık ve diyet sadece burada hastalıklarını paylaşanlara tavsiyeler vererek sakinleştirmeyi ve bilgi edinmelerini sağlıyorum fazla normal görüş paylaşmıyorum. Bu tür platformlarda okumamış, hayatı sadece önünde ki akıla sürülmeyecek kadar küçük beyinli insanlar yüzünden bu tür platformlarda doktorların avukatların okumuş ve kültürlü insanların olması insanlara absürt ve saçma geliyor. Aslında doktorların ve güzel meslek sahibi insanların da bu tür platformlarda bilgi dağıtıp bilgi alma gibi olanakları da var.
Normal insan olarak siteye katılmak yerine doktor kimliğinle katılıyosun. Senin adına utandım
İşte bu yüzden insanları bilinçlendirmek insanlara faydalı olmak oldukça zor. Burada normal görüşlerde paylaştığımı belirttim ama onu okuyup anlamayacak kadar sol lobunu gelistirememişsin. Ek olarak önceden kadınların doktor koca bulduğunda önlerini iliklediklerini söylemişsin, bunu gözlemleyip bana söylemek yerine, sende bir şeyler çabala yeri geldiğinde insanlarda sana mütevazi davranıp seni his görsünler. Neyse daha fazla münakaşa olmasın iyi günler
Benim mesleğimi ve okuduğum okulu bilmiyorsun, burdan bakınca da canım gözüküyorsun. Doktor koca arayan kadınlara laf attım çünkü doktor “adayı” olarak doktor hesabı açan biri anca onlara hitab eder. Boş yapma sol lob mol lob falan. Anadolu üniversitesi belli
Normal yaşantımda hitap ettiğim kitlelerde var. Bahsettiğin kitleye hitap etmiş olsaydım staj dönemimde yapardım bunu. Okuduğun okul çevresi ve itibarı ile cümle kurma anlama yetisini geliştiremeyen birisinin gelip bana burada yaşantım hakkımda absürtçe ironikomik söylemlerde bulunması beni güldürüyor.