Gündem Hava çok sıcaaak ne zaman sıcaklar azalır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evde çıplak geziyorum ya Güncellemeler1 yıl Hayır Hava çok sıcaaak ne zaman sıcaklar azalır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çıplak gezmeye bahene buluyorsun diye abazanlar sanki aynı ülkede yasamyr üstümde boxer ı bile. Zor tutuyorum duştan çıkasm gelmiyor 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Yani İstanbul hakikaten kavruluyor. Klimasi olmayan eyvah eyvah. 0 0 Yorumla
Comeback1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Sen bide Diyarbakıri gör kavruluyor günde 5 kere dustayim 😃 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Uuiyyy ama bizim burada nem var Yorumla Comeback1 1 yıl Hangi şehir ki Yorumla Comeback1 1 yıl Sizin Yorumla Soran 1 yıl Kocaeli Yorumla Comeback1 1 yıl Oralarda nem çok olur evet. burada da boğucu bir sıcak var gölgede 41-42 derece sen düşün. Keşke evde kimse olmasa da bende dal dasak gezsem😃 Yorumla Comeback1 1 yıl Temmuzun sonuna doğru 45 derece olacakmış lan hayirrr🥵🥵🥵🥵🥵🤒 Yorumla
Esrarlıgözler1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bende evde çıplağım, tişörte bile tahammülüm yok. 0 0 Yorumla
batiksandal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Gerçekten baya sıcak Allah'tan yalnız yasoyorum aynı ciplak 0 0 Yorumla
poirotherc Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Sen bahane arıyor gibisin 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neye Yorumla poirotherc 1 yıl Çıplak gezmeye Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Azalmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kesin çıplaktıe 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten öyleyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde başka biri yok bu Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman rahatsın bizde tek yaşasak gezeriz dkdkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Tek yaşamıyorum ama geziyorum rahat emdnemdnxk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biri olunca da mı dkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Annemleyken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman normal gez bakalım ferah ferah ddjdkdkdd Yorumla Soran 1 yıl Yşne sıcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Terliyor insan çıplakkdn bile haklısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duşa girmek lazım Yorumla Soran 1 yıl Her an giremiyorum maalesef ayağım alçıda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun tatlım o zaman klima falan aç xkxkxkxkx Yorumla Soran 1 yıl Önüne yattım da elektrik kesildi ya bence insanlar sıcaktan ölsün diye yaptılar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu yılda ne elektrik kesilmesi ya Yorumla Soran 1 yıl Arıyorum bakım çalışması cart curt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstanbul'da mısın Yorumla Soran 1 yıl Yakınım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne diyim inşallah gelir hemen ddjddkdkd yanmasın bu kız Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ciddi miisn bakayım mı ev haline 0 10 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakayım sevgili olalım hadi yaa Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim var zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam ben kankan olarak bakayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥰 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya nolacak bakayım ucundan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Altın kaplama sanki Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo değil ucundan bakayım 😂😂 Şaka şaka iyi sorular Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendine iyi bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çıplak gezmeye bahene buluyorsun diye abazanlar sanki aynı ülkede yasamyr üstümde boxer ı bile. Zor tutuyorum duştan çıkasm gelmiyor
Yani İstanbul hakikaten kavruluyor. Klimasi olmayan eyvah eyvah.
Hangi ev o tam olarak tarif edebilir misiniz hanımefendi
Sen bide Diyarbakıri gör kavruluyor günde 5 kere dustayim 😃
Uuiyyy ama bizim burada nem var
Hangi şehir ki
Sizin
Kocaeli
Oralarda nem çok olur evet. burada da boğucu bir sıcak var gölgede 41-42 derece sen düşün. Keşke evde kimse olmasa da bende dal dasak gezsem😃
Temmuzun sonuna doğru 45 derece olacakmış lan hayirrr🥵🥵🥵🥵🥵🤒
Bende evde çıplağım, tişörte bile tahammülüm yok.
Gerçekten baya sıcak Allah'tan yalnız yasoyorum aynı ciplak
Hahah cıplak durmak en güzeli awdaw
Evet azalsın artık ya
Sen bahane arıyor gibisin 😂
Neye
Çıplak gezmeye
Azalmaz
bende o evde gezmek isterdim
Ne guzeel camda aç serinlersin
Kesin çıplaktıe
Gerçekten öyleyim
Evde başka biri yok bu