kızımın ayağına scoter düştü kaval kemiği acıyordu acile götürdüm ama ortopedi doktoru yoktu çatlak kırık yok dedi atel taktı her ihtimale karşı ama emin olmak istiyorum yardımcı olur musunuz

kızımın ayağına scoter düştü kaval kemiği acıyordu acile götürdüm ama ortopedi doktoru yoktu çatlak kırık yok dedi atel taktı her ihtimale karşı ama emin olmak istiyorum yardımcı olur musunuz

Görünürde bir kırık yok, acildeki hekimlerimize güvenelim lütfen 1 gün içinde bile en az 30-40 kırık vakası geliyor onlar da çok tecrübeliler, ateli ordaki kemik ve yumuşak dokuya destek olsun diye de veriyorlar çoğu zaman, büyük ihtimalle ağrısı da en geç 1 haft-10 güne geçer. Fakat belirgin bir şişme, belirgin bir renk değişikliği olursa tabi tekrar acile görünmeniz gerekir. Size şu kadar süre kullanın dediyse onun söylediği süreye göre kullanın, bi süre vermemişse de birkaç güne çıkarabilirsiniz. Çocuğunuza da bunun korkulacak bir şey olmadığını, hareket edebileceğini söylemeye çalışın. Oyunlarla yemeklerle kandırıp hareket ettirebilirsiniz. Geçmiş olsun tekrardan
Yani ortopedi doktoru yoktu ve acil doktoru sana bir şeyi yok dedi ama sen doktora güvenmedin ikna olmadın, geldin bize güvenip mi soruyosun? Doktora ikna olmadın da biz yok dersek mi ikna olacaksın? Gerçekten değişik bi ülkeyiz.
Bana birsey yok demedi ne konuşuyorsun acaba ortopedi doktoruna götürün dedi.. Bende anne yüreği sabahı bekleyemeyip burada içimi rahatlatmak istedim bos yapma yani
Dediğini de inkar etmezsin yaa çatlak yok kırık yok demiş işte manyakmıdır nedir koskoca doktor diyeceğini demiş işte içi rahatlamamış gelip burada kaldırım mühendislerine soru soruyor he ok canım rahatlarsın burada aynen
Cevap
5Cevap
gecmis olsun bisi yok diku zedenmesi olmustur bir kac gune gecer
Ayağında atel var diye yürümüyor korkuyor çıkarsam bi sorun olur mu acaba
cikartma tedbir amacli kalsin biraz yurmesine engel bir durum yok
Radyoloji teknikeriyim. bir sorun yok ateli çıkarın yürümekte zorluk çekerse bir daha polikinliğe gidin
Öyle mi çok teşekkür ederim
Anormal bişey göremedim, uzman değilim ama sadece ilgiliyim
gayet temiz geçmiş olsun
Bunun küçük bir kız olduğuna emin miyiz? :)
3 yaşında abisi 😅 Bakma biraz tombuluz
Farkındaysan elimle bileğini tutuyorum dursun diye elimde çıkmış 😅😅
Evet farkettim diyete başlat annesi hemen tableti falan al elinden hareket etsin.:))
Ucube gibi mk
Geçmiş olsun ❤️
Sağlam
Acele etmeyin dinlensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?