İnternet & Teknoloji Anlayan bir bakabilir mi? damesblanches Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim indirmediğim bir uygulama telefonumda ve silemiyorum sanırım. Ne yapmam gerekiyor Anlayan bir bakabilir mi? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl @Catutigernos bu beyefendi anlar 😏Bu arada uygulamalar ve cihazı yönet kısmından yapabilirsin gibi 2 14 Yorumla damesblanches +1 yıl Ayarlarda görünmüyor ki Şimdi fark ettim ama kim bilir ne zamandır var. Yorumla OlayHatun +1 yıl Google play storda olacak zaten oradan bakacaksın Yorumla damesblanches +1 yıl Ordan kaldırılmıyor Yorumla OlayHatun +1 yıl 😏 Görürse yazar beyefendi Yorumla Catutigernos +1 yıl Ayarlara gir uygulamalar diye arat telefondaki uygulama listesinde uygulamayı orada kaldır seçeneğini görürsün@olayhatun ne yapalım 7/24 KS de mi takılalım hanım efendi :))) Yorumla OlayHatun +1 yıl Kimleri görüyorum 😏 takılın demedim ki görürse yazar demek istedim 🙄 Yorumla damesblanches +1 yıl Uygulmalarda görünmüyor sadece play storda uygulamalarım arasında görünüyor Yorumla Catutigernos +1 yıl Eski telde varsa belki ondan görünmüştür 🤔@olayhatun ben bilmem :))) Yorumla damesblanches +1 yıl Eski tel yok🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl O zaman senin telefona 3 harfli musallat olmuş 😱 Yorumla damesblanches +1 yıl Demek ki Yorumla OlayHatun +1 yıl @Catutigernos sen ve senin bilmemezliklerin:))))) Yorumla Catutigernos +1 yıl Sen ve senin demek istediklerin :))) Yorumla OlayHatun +1 yıl @Catutigernos ben ve benim demek istediklerim de ne varmış :))) Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Bi tane "uninstaller" programı indir.Onunla sil. 1 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 'Easy Unistaller' diye bir uygulama var. Onu dene istersen bir de. 0 9 Yorumla damesblanches +1 yıl O ne ki Yorumla Serein +1 yıl Uygulama tatlım, belki orada bulabilirsin, yüklü uygulamayı kaldıramaya yarıyor kolayca. Yorumla damesblanches +1 yıl Teşekkürler Yorumla Serein +1 yıl Rica canım dene, olmazsa başka bir şey deneriz. Yorumla damesblanches +1 yıl Söylediğin uygulamada bu uygulamanın ismi görünmüyordu Yorumla Serein +1 yıl Bu telefon uygulaması da olamaz cihazınla uyumlu değilse, ama yüklü olarak nerede gözüküyor ss atabilir misin hizliresim üzerinden? Yorumla damesblanches +1 yıl resimyukle.imageupload.workers.dev/...7-185914.png Yorumla Serein +1 yıl Açılmıyor canım. Yorumla damesblanches +1 yıl https://resimyukle.io/r/Nu1POigFew Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Soru soruyu doğurdu 😄 1 1 Yorumla damesblanches +1 yıl Öyle oldu Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Anlamıyorum dames ya 1 1 Yorumla damesblanches +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Faruk2059 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Bu ne be böyle knk 1 6 Yorumla Faruk2059 +1 yıl Sen nasıl uygulamalar ile ilgileniyorsun knk😠🤨🤨 Yorumla damesblanches +1 yıl Ben indirmedim bunu kendisi var nasıl olduğu hakkında fikrim yok. Hem sanane ya Yorumla Faruk2059 +1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla Faruk2059 +1 yıl İnşaAllah virüs birer telefona da görürsün kdkddkdkk Yorumla damesblanches +1 yıl 😒😒 Yorumla Faruk2059 +1 yıl 😛😜Pışıkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
@Catutigernos bu beyefendi anlar 😏
Bu arada uygulamalar ve cihazı yönet kısmından yapabilirsin gibi
Ayarlarda görünmüyor ki
Şimdi fark ettim ama kim bilir ne zamandır var.
Google play storda olacak zaten oradan bakacaksın
Ordan kaldırılmıyor
😏 Görürse yazar beyefendi
Ayarlara gir uygulamalar diye arat telefondaki uygulama listesinde uygulamayı orada kaldır seçeneğini görürsün
@olayhatun ne yapalım 7/24 KS de mi takılalım hanım efendi :)))
Kimleri görüyorum 😏 takılın demedim ki görürse yazar demek istedim 🙄
Uygulmalarda görünmüyor sadece play storda uygulamalarım arasında görünüyor
Eski telde varsa belki ondan görünmüştür 🤔
@olayhatun ben bilmem :)))
Eski tel yok🙄
O zaman senin telefona 3 harfli musallat olmuş 😱
Demek ki
@Catutigernos sen ve senin bilmemezliklerin:)))))
Sen ve senin demek istediklerin :)))
@Catutigernos ben ve benim demek istediklerim de ne varmış :)))
Bi tane "uninstaller" programı indir.
Onunla sil.
'Easy Unistaller' diye bir uygulama var. Onu dene istersen bir de.
O ne ki
Uygulama tatlım, belki orada bulabilirsin, yüklü uygulamayı kaldıramaya yarıyor kolayca.
Teşekkürler
Rica canım dene, olmazsa başka bir şey deneriz.
Söylediğin uygulamada bu uygulamanın ismi görünmüyordu
Bu telefon uygulaması da olamaz cihazınla uyumlu değilse, ama yüklü olarak nerede gözüküyor ss atabilir misin hizliresim üzerinden?
resimyukle.imageupload.workers.dev/...7-185914.png
Açılmıyor canım.
https://resimyukle.io/r/Nu1POigFew
Soru soruyu doğurdu 😄
Öyle oldu
Anlamıyorum dames ya
Sağlık olsun
Bu ne be böyle knk
Sen nasıl uygulamalar ile ilgileniyorsun knk😠🤨🤨
Ben indirmedim bunu kendisi var nasıl olduğu hakkında fikrim yok. Hem sanane ya
😒😒😒😒
İnşaAllah virüs birer telefona da görürsün kdkddkdkk