Diyet yaparken başarıya ulaşan insan sayısı azdır. İstatiksel veriler ne yazık ki başlangıç ve bitiş dönemleri arasında başarıya ulaşan kişileri %27 olarak bildiriyor. Motivasyon kaybı, iradesizlik, aşırı kısıtlayıcı diyetler başarısızlık konusunda ilk 3 olarak yer alıyor. Peki sizin başarısız olduğunuz diyet atılımınız var mı? Varsa nedeni nedir?
Diyet yaparken başarısız oldunuz mu? Sizi başarısızlığa iten konu motivasyon düşüklüğü mü?
Genelde inatçıyım bu konuda bir hedef koyduysam varmadan bırakmam ama başlama kısmında zorlanıyorum. @Saddov acilen fotoğraftaki değişime ihtiyacımız var. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başarısız olmadım
Genelde inatçıyım bu konuda bir hedef koyduysam varmadan bırakmam ama başlama kısmında zorlanıyorum. @Saddov acilen fotoğraftaki değişime ihtiyacımız var. 😂
Görünüş olarak seksiyim. Böyle olmak için vakit gerekli 😂
@Saddov bak sen seksiymiş 😂
Bence öyle :D
Sadece günde 5 saat sevişerek 20 kilo verdim 3 ayda
Bende de başarısızlık var şu sıralar ya o yüzden başlamıyorum diyete henüz
Maddi olanaksızlıktan dolayı yarım bırakmak zorunda kaldım
Resimde kız iyi olmuş ama erkek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kısa boya bu kadar aşırı kas yakışmıyor. Spor yapmadan önceki hali iyiymiş bence
Çok başarısız oldum şimdi direkt tüp mide ameliyatı olacağım bıktım da alıp vermekten...
Kadın kilo vermeden çok daha hoş biriymiş. Ama tabi kendi hayatı başarılar mutluluklar
Diyetle 16 kilo verdim
Yaşam standartları bazen etkiler.
Oldum ama başlıyorum yarın kesin
diyet iki gün sürdü sonra bırakdım
Solda daha samini görünüyorlar
daha önce hiç diyet yapmadım
Olmadım
Yuh çifte bak