Emergency warning system videolarindan korkuyorum sebepsizce. Birkac hafta boyunca ışık açık uyumama sebep oldu. Aynı zamanda radyoloji teknikerligi son sinif öğrencisiyim ondan ornek vereyim mr makinesinin sesleri mesela asiri etkileniyorum ve boyle etkilenmelerde hep gozumin onune annemin olduğu kardesimin aglarken bağırırken paramparca olduğu falan seyler surekli geliuor annem yemek yiyecek misin sorusuna hayir demek bile bana bunlari hissettiriyor daha onlarca sorunum var ama en etkileyeni bu. Sebebi nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demekkii redroom görsen hayattan soğuyacak sin
Hayati da sevmiyorum ki zaten djdjdjdj. Her gun birilerini öldürmek istemekle yuzlerce kufur etmekle deli gibi araba kullanmakla kizlara kötülük itlik yapmakla sonra eve gelip family guy veya hz yusuf izleyip sonra mastürbasyon. yapan ve litre litre kola içen sigara bagimlisi votka delisi biriyim. Niye seveyim ko hayatı djdjdk
Hayatını güzelleştirmek senin elinde hacı
Biraz baktim youtube den de. Ne soğuması ya tan genlik biyer. O listedeki 192 kişiyi oraya koyup onlara neler yapardim neler.
Bunu anlamadım
Napabilirim ki? Hayatta bana zevk veren tek sey biseyleri tamir etmek veya araba motor falan kullanmak avlanmak ya da hardbass nightcore rocknroll muzikler. Aslinda cok donanimli bi insanım daha 19 yasindayim ama 2 klasik (1979 ford 1986 murat131) araba 1 motosiklet (seyhab 125t) sahibi oldum camcılık araba motosiklet bilgisayar ne var ne yok herseyi tamir ederim ticaretle uğraşırım elektronik geri donusumuyle uğraşırım ayni zamanda radyoloji teknikeri son sınıfım falan...
Redroom denen seyin ne olduguna baktim youtubeden. O odayi bana verseler oraya 192 kisiyi koyar onlara beyzbol sopamim tadina anal yolla baktirirdim
Dostum elektronik ten anlıyorsan ek iş olarak yap kendine dinlediğin müzikleri herkes dinliyor sorun yok geri dönüşümde çok sağlam mallar çıkıyor topla sat millete
Uğraşıyorum zaten o işle. Hurdacidan i5-650+r7 265 pc bulmustum anakart arizali. Guzel bi msi anakart takım 150 ye aldığım kasayi ozamanin parasiyla nerden baksan bi 700 800 kâr ile satmistim
Psikolojik sorun bu
Onu biliyorum da nolabilir acaba... psikologa gitmek istemiyorum
En son ne yaşadın da böyle oldu diye düşün çözersin
Hatırladığım en geçmiş zaman 3 yaşım. Tarhana çorbasından nefret etmemi sağlayacak bi olay oldu fakat internet ortamı malum anlatamam kusura bakmayın
3 yaşından böyle misin yani
Bu ses takıntısı son 2 senede basladi. Ama yazılardan korku o yaslardan beri var hatırladığım kadarıyla. Ayrıca hayali arkadaşım falan da vardı genelde ağlarken ortaya çıkardı iyiligimi isterdi falan bi gun su an yasadigim segre tasinirken otobüste öldürdüm onu. Sonra lise 3 gibi bitane daha pörtledi ama o kötü şeyler yapmami soluyordu
Doktora görünmen şart yani normal değil
Nedeni yok bilinç altı