Szice doğum gününde diyet yapılır mı? Arkadaşım diyette ve doğum günü yaklaşıyor. Bir yandan diyeti bozmak istiyor, bir yandan da bozmamak. Sizce bozulur mu?

Szice doğum gününde diyet yapılır mı? Arkadaşım diyette ve doğum günü yaklaşıyor. Bir yandan diyeti bozmak istiyor, bir yandan da bozmamak. Sizce bozulur mu?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Arkadaşına söyle, doya doya yesin içsin olmaz öyle haksızlık biricik kendisine, biricik doğum gününde net HAYIR!!! 🍀🍀🤨🤨
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Cevap
6Cevap
İsteyen yapabilir
Yapmak isteyen yapısında ben doğum günümde diyet yapmam en özel günümü maf edemem şu anda da zaten diyete hiç ihtiyaçım yok
Doğum gününde diyet yaparsın akşam olduğunda bir dilim pastanı yersin kapatırsın günü
Kendini kontrol edebildiği sürece diyetini bozmaz. Çok fazla kendini zorlamadan, kasmadan keyif almaya bakmalı.
Yapılır.. Direk vegan beslenme öneriyorum.. Hem doğaya hem sağlığına hem hayvanlara faydalı olursun.. Ben 2 yıldır veganım çok memnunum
bence yapılmaz.
Sonuçta senede 1 kere olan bir şey
Bir dilim pasta yemekten bir şey olmaz. Benimde doğum günüm yaklaşıyor ve diyetteyim. 1 dilim pasta yiyeceğim diğer öğünleri dengelemek önemli
Hedefin varsa, diyetini bozma
O değil de çok yapmacık bir gülüş be :D :D
Yapılır
Yapılır
Yapilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?