Sağlık Pazartesi diyete başlayıp hafta biterken hala devam eden var mı yoksa bıraktınız mı? LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Annem pazartesi diyete başlamıştı bu sabah bozmuş. 😂 Sucuklu yumurta yaptı ve yedi. Hala şoktayım. :D Pazartesi diyete başlayıp hafta biterken hala devam eden var mı yoksa bıraktınız mı? Cevapla Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Diyet yapıyorum 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sucuğunun kokusuna dayanamamıştır. Diyet yapmak nasip olmadı bana formum iyi olduğu için 0 0 Yorumla
Dnzgrbz43 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bende diyetimi bozdum sucuklu yumurta menemen kızartma buğça kıymalı börekler kekler çörekler yemeye başladım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Başlayınca uzun süre bırakamıyorum ben etkisine giriyorum 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır tam tamina 1 yıl diyet yaptım (cheat günüm vardı tabiki ) 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Diyet yapmıyorum ihtiyaçım yok çok şükür 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Hiç diyet yapmadım yaşasın genetik zayıflık 😀😂😘 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Diyet yapıyorum
Sucuğunun kokusuna dayanamamıştır. Diyet yapmak nasip olmadı bana formum iyi olduğu için
Bende diyetimi bozdum sucuklu yumurta menemen kızartma buğça kıymalı börekler kekler çörekler yemeye başladım
Başlayınca uzun süre bırakamıyorum ben etkisine giriyorum
Hayır tam tamina 1 yıl diyet yaptım (cheat günüm vardı tabiki )
Diyet yapmıyorum ihtiyaçım yok çok şükür
Hiç diyet yapmadım yaşasın genetik zayıflık 😀😂😘
Hiç diyet yapmayan ben 😀
Diyet yapmıyorum
Çoktan bıraktım diyeti
Bir türlü başlayamayanlardanım
İşim olmaz diyetle :D
Sucuklu yumurtadan bir şey olmaz
kaç kişiyle yedi ki böyle :D
Ne diyeti ye gitsin 😀
Diyet ne demek. dd