Yediğim tatlılardan sonra aldığım yaklaşık iki kiloyu diyet kurallarına uyarak ve bisiklet sürerek yaklaşık üç kilo olarak geri verdim.
Bir alkışı hak ediyorum herhalde.
3 haftadır diyet ve spor yapıyorum toplamda 5kg verdim ama gözle görülür biçimde de incelmem oldu. Motivasyon grubum var 8-9kisilik birbirimize destek oluyoruz, "hadi yürüyüşe çıkalım bakın öğünüm bu şekilde" gibi. Sosyal medyadan değişim sayfalarını takip ediyorum. Zayıflayan insanlari görmek çok güzel motive ediyor. Tatlı krizlerimi tarçınla bastırıyorum. Tarçın kan şekerini dengeler ve tatlı ihtiyacınızı giderir. Meyve ile de karşılayabilirsiniz tabi bu ihtiyacınızı. Örneğin ben yarım elmayı dilimleyip üzerine tarçın ekleyip yiyorum. Ya da gündüz türk kahvesinin yanında 2parca çikolata yiyebilirsiniz.
3 ay bozmadan gayet başarılı bir süre vallahi tebrik ederim, o molalar da çok normal kendimden biliyorum psikolojik bisey bir yerden sonra yoruluyo insan istemsizce oluyor ama çok uzun sürmez çünkü anladığım kadarıyla iradeli birisin
Diyete Kaldığım yerden devam etmeye başladım. Hatta son iki gündür havalarin serinlemesiyle birlikte bisiklet sürmeye başladım. Sabahları ortalama 10 km. bisiklet süreceğim.
Cevap
1Cevap
en fazla 2 hafta diyet yapmıstım 24 kilo çok iyi bence devam et kacırsan bile birsonraki öğünde az ye yani diyet yapanlar öyle diolar tatlı krizlerinide hurmayla tarcınla gecir bu arada kendin mi yapıosun yoksa diyetisyenlemi
Diyetisyenle yapıyorum. Lakin bu diyet arasını diyetisyenime rağmen vermiş oldum. Hoşuna gitmedi ama birşey demedi. Toparlarız diyor.
evet toparlarsınız diyetisyeniniz kimdir yani önerirmisiniz bende gitmek istiyorum
Seval Komlica - Ankara . Öneririm.
Kendisi Doçent doktor.
tesekkür ederim siz kaç kilo verdiniz
24 kilo verdim, iki kilosu geri geldi. Lakin bunun sebebi benden kaynaklı. Hedefim toplamda 35 kilo vermek.
Kendisi online olarak Ankara dışına ve yurt dışına da hizmet veriyor.
Arada bir ödül şart zaten çok aşırıya kalmadığın sürece sorun yok ama 2 kilo alacak kadar ne yedin 1 haftada
İki kutu cevizli pestil :) :) Kutuları gördükçe dayanamadım. Iki kutuyu bitirdim. Sonra bu kalorileri yakayım diye son dört günde yaklaşık 60 km. bisiklet sürdüm. :)
Cevizli pestil de hediye gelmişti. Yani gidip de satın almadım.
Uff tam kilo almalık ama harbi değer pestilede
Pestil için ruhumu bile satabilirim. Kutulara baktıkça "pestilleri mideye götür babacığım" dedim kendime. Sonrasında bunun bir bedeli var dedim ve bisiklet pedalladım 60 km. ... Şimdi ise aldığım iki kiloyu verdiğim gibi üstüne biraz daha kilo vermiş durumdayım. Kimse bana cevizli pestil getirmesin. Yoksa duramayıp lüpür lüpür yiyorum. 😁😁😁
:D benimde ona karşı bir zaafım var ve abartı bir şekeri yoksa hop lüp gidiyor mideye
Olur tabi neden olmasın.. tebrik ederim azminize hayran kaldım.
Her insan da olur diyet değil de sağlık beslenmeyi hayatımıza dahil etsek bu daha uzun süreli ve iyi olur sanırım
İstemsiz ne demek? Gayet istemli yapmışsın.
Neticede diyete devam etmek istiyorum ama tatlı krizine karşı koyamadım. Doğal olarak istemsiz oluyor.
verme sonra dewmı geliyo
spor da yaptın mı peki?
Spor pek yapmadım. Lakin havaların serinlemesiyle beraber bisiklet sürmeye başladım. Iki günde 37 km. pedal cevirdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?