Sağlık Tatlı kilo aldırmasaydı her gün yer miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Her gün sütlü tatlılar ahhh lanet diyetler. Canınız cehenneme Tatlı kilo aldırmasaydı her gün yer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Evet yerdim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Tatlı kilo aldırsa da yerim, aldırmasa da. Değişen bir şey yok benim için :D 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kilo aldırsa da her gün yerim magnolia soğuk baklava aşk bunlar 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Ben sütlü tatlıları çok severdim. 😊 Ama artık bana yasaklar. 😊 Ben de telefondan resimlerini açıp sütlaçlara muhallebilere bakarak bol bol su içiyorum. 😊 Oh mis... 😊 0 0 Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Bu kadar pahalı olmasaydı her saniye bile yiyebilidim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Her gün gönderiyim biliyorsun 😊 Yorumla kurbaasever +1 yıl Kadıköydeyim gel ısmarla😂 Yorumla Soran +1 yıl Akşam 9 gibi uygun mu sjsjjs Yorumla kurbaasever +1 yıl Uygundur Yorumla Soran +1 yıl Güzel😊😊 Yorumla kurbaasever +1 yıl Yakamıza karanfil takalım da tam olsun😂 Yorumla Soran +1 yıl Gerek var mı alla alla sjsjajBenim ki beyaz olur 😅 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten alamıyorum, her türlü tatlıyı yerim. Şerbetli sevmiyorum ama 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet buldukça yerim hiç acımam 1 5 Yorumla Soran +1 yıl şu an ne güzel olurdu dimi 🤤🤤 Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl Ne istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Kazandibi var mı? Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl Benden isteme sen alacaksın🤝 Yorumla Soran +1 yıl Yürü Bolulu Hasan ustaya. orada yeriz sjsjsj Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yesemde kilo almıyorum zaten 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen böyle iyisin zaten 😊😊 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl zayıf olduğumu düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Fiziğin iyi 🤞 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Teşekkürler seninde iyi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler hanfendi😊 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl 🌸 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Rica ederim beyefendi Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Sütlü tatlı candır can. Yenmez mi? 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yerdim Belasını bile verirdim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tatlı kilo aldırıyor mu 🤔 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanmıyorum 😏 2 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Yiyorum zaten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet yerdim
Tatlı kilo aldırsa da yerim, aldırmasa da. Değişen bir şey yok benim için :D
Kilo aldırsa da her gün yerim magnolia soğuk baklava aşk bunlar
Ben sütlü tatlıları çok severdim. 😊 Ama artık bana yasaklar. 😊 Ben de telefondan resimlerini açıp sütlaçlara muhallebilere bakarak bol bol su içiyorum. 😊 Oh mis... 😊
Bu kadar pahalı olmasaydı her saniye bile yiyebilidim
Her gün gönderiyim biliyorsun 😊
Kadıköydeyim gel ısmarla😂
Akşam 9 gibi uygun mu sjsjjs
Uygundur
Güzel😊😊
Yakamıza karanfil takalım da tam olsun😂
Gerek var mı alla alla sjsjaj
Benim ki beyaz olur 😅
Zaten alamıyorum, her türlü tatlıyı yerim. Şerbetli sevmiyorum ama
Evet buldukça yerim hiç acımam
şu an ne güzel olurdu dimi 🤤🤤
Ne istiyorsun?
Kazandibi var mı?
Benden isteme sen alacaksın🤝
Yürü Bolulu Hasan ustaya. orada yeriz sjsjsj
Yesemde kilo almıyorum zaten
Sen böyle iyisin zaten 😊😊
zayıf olduğumu düşünüyorum
Fiziğin iyi 🤞
Teşekkürler seninde iyi
Teşekkürler hanfendi😊
🌸
Rica ederim beyefendi
Anasını bile ağlatırdım
Aldırıyorken de yiyorum.
Sütlü tatlı candır can. Yenmez mi?
Yerdim
Belasını bile verirdim
Kiloya ihtiyacım var yerim🙄
Ne kadar yesemde kilo aldırmıyor 😂😎
evet yerim gerçi genede yiyom ara sıra :)
Tatlı kilo aldırıyor mu 🤔
Hiç sevmem yemeyin artık beni
Sanmıyorum 😏
Yiyorum zaten
Yerimm affetmem
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Tatlı kilomi aldırıyor
Her gün yiyorum keşke aldırsa
Yemezdim