Merabalar beyler bayanlar
boyumu biraz daha uzatmak istiyorum egzersiz vs ne yapabilirim yaş 20 boy 176 geçen seneden beri 1 cm atmışım spor vs ile 20 yaşından sonra uzayan var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merabalar beyler bayanlar
boyumu biraz daha uzatmak istiyorum egzersiz vs ne yapabilirim yaş 20 boy 176 geçen seneden beri 1 cm atmışım spor vs ile 20 yaşından sonra uzayan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
18 yaşından sonra 1mm bile uzamanız mümkün değil, omurga hariç bacak kemikleri uzamaz.
Nasıl uzadım ya?
Kifozunuz vardır ve omurgadan uzamışsınızdır.
Omurgadan uzadım evet sonuçta uzama oldu ve egzersiz ile biraz daha uzayacağımı düşünüyorum postürüm gayet düzgün yıllardır öyle
Postür bozukluğu vardır, omurga arasındaki jelimsi plaklar düzelince uzama olmuştur harici kemik asla uzamaz.
Postür bozukluğum yoktur omurlar arası açılmış olabilir biraz daha açmayı düşünüyorum egzersizle bakalım
Omurlar arasında jelimsi esnek plaklar var, harici dediğim gibi kemiğin uzaması mümkün değil.
Anladım egzersizle onu da 2 3 cm açıyosun galiba
O da yeterli bu yaşta
2-3CM uzayan ben bugüne kadar rastlamadım, 1CM olabilir en fazla.
Yok ben rastladım bizzat tanıdığım bir abim27 yaşında 4 cm uzatttı
Kamburu var ise evet uzar ama yok ise mümkün değil.
Kamburu da olsa ölçülürken bu adam dik bir şekilde ölçülüyor uzadı yani bizzat
Kambur dışardan bakınca çok az belli olur, röntgen çekilmesi gerekiyor net tanı koyulması için.
Tamam dostum bakıcaz egzersizle uzama sağlanıyormu sağlanmıyor mu bakalım
Egzersizle uzama sağlansa millet evini arabasını satıp ameliyata girme zahmetinde bulunmazdı, değil mi?
Ameliyat 8 cm 10 cm uzama sağlarken
Egzeriz 3 cm felan ve emek harcıyorsun kaç ay anladın umarım?
3-4CM lik uzama sağlanan cerrahilerde var, mesela Holyfix yöntemi.
Ve kimse bıçak altına yatmak istemez boyu 150 değilse
www.google.com/.../antalyada-yasayan-1-63-luk-onur-1-70-olmak-icin-zorlu-ameliyati-goze-aldi-2085242 birkaç tane daha atmamı istermisin haber?
Fazla takıntı yapmış ve boyu ortalamadan 10 cm kısa
Egzersiz yapsa olacağım165 cm zaten
Doktorların sayfasında 1,72 lik ve 1,82boya sahip olup ameliyata giren insanlarda mevcut.
Dostum birkaç tane daha atsan nolcak ben de sana köpeğe tecavüz eden insan haberlerini atayım bak kaç tane buluyorum
Konumuz o değil, dedin ki boyu 1,50 değilse kimse ameliyata girmez bende boyu uzun olup yinede ameliyata giren insanlar olduğunu söylüyorum.
Dostum her türlü insan var işte köpeğe tacavğz edilir mi misal?
Uzama 18 de bitiyor diye genelleştiremezsin kanka her insanın anatomisi farklı 21 yaşında biten insan da var 16 yaşında biten de kesin hüküm konusma
18 yaşında kemik cerrahileri yapılır çünkü 18de gelişim durur, ben değil TIP Literatürü diyor bunu.
Araştır bakalım tıp 21 22 de biter gelişim diyır
TIP değil medya diyor onu, kemik cerrahilerinde yaş sınırı 18dir çünkü gelişim 18de tamamlanır.
Dostum doktora gittim daha 1 yıl daha uzayabileceğimi söyledi şimdi işine bak
Hahaha, 18 yaşından sonra 1CM bile bacak kemikleri asla uzamaz.
Uzasaydı millet evini arabasını satıp 33 bin dolar para bayılarak ameliyata girme zahmetinde bulunmazdı.
Djjsksksl noldu kardeş sana bir şey mi giriiyor skks işine bak dedim hala kucağımdasın hayırdır
Zevk mi alıyosuj kucağımda
Pardon, boy konusunu cinselliğe taşıyacak kadar beyinsiz ve kafası sadece cinselliğe basan biriyle konuştuğumu bilmiyordum.
Terbiyesizliği sen yaptın ilk önce kardeş
Ve benim sayfama yazdığın sürece hak ettiğin yer kucağım
sevgili bayan türk standartlarından bile fazlasın sevgili bulmakta sonra sorun yaşarsın böyle iyisin
Ne bayanı bilader?
sevgili bay
Ortalama kaç sence tr
idaal bir boya sahipsin kendini zolamana gerek yok ager düşündüğün yaptığın işe sorun yaratmıyorsa boşuna buna kafanı takma iyisin vesselam
Biraz daha uzun olmak iyidir
peki başarılar dilerim barfikse devam
Eyw snn boy kaç
169 170 tahmin
176
176 mı ne ile ölçtün aga çünkü kısa duruyosun
Al metreyi evde çıplak ayak ölç bakalım 176 değil
Basketbol oynayabilirsin
Barfikse asılıyorum uzama sağlar mı sence
mezro yanlıştır
Anlamadım?
Mezura ile ölçmedim işaret koymuştum onu geçmişim
Zor çok zor
İstediğim 2 3 cmlik bir uzama zaten
Üst bölge de body hareketi vardı bacak değilde üst bölge uzatan onu dene hatırlamıyorum tam araştır
Üst bölge çalışıyorum dostum barfikse asılıyorum günde 2 dakika esniyorum omurlar arasını açarsam kalıcı uzama olur mu ama