şu saatte güneşlenmeyin ki tam güneşlenme saati insanlar d vitamini eksikliği olsun diye sonra ilaçlara yönelip ilaç firmaları kazansın aynı şekilde yumurtanın sarısını yemeyin zararlı dediler yalan hepsi kazanç için çünkü ciddi şekilde kazanıyolar insanların sağlığı umurlarında değil daha bunun gibi yalanlarda var ve onlardan biri tuz zararlı yalanı tuz evet zararlıdır ama hangi tuz zararlı rafine edilmiş işlenmiş yani marketten bakkaldan aldığımız tuzlar içine alüminyum koyuyolar tuz topaklanmasın ve nem tutmasın diye peki gelelim asıl faydalı olan tuza faydalı olan tuz kaya tuzu ve unutmayalımki göz yaşımız tuzlu olduğu gibi vücudumuzdaki bütün su kanımızda olan su dahil hepsi tuzlu sudur oyüzden tuz önemli ve zararsızdır kaya tuzu tabikide
Bu artık huy oldu bir gün iyi dediklerine ertesi gün kötü diyorlar nasıl olsa gidip başında deney gözlem yaparken kimse beklemeyecek o sebeple herkes yalancı...
Anladım evet ne demek istediğini ki elbet birisi doğru ama yalanlar çok olunca daha doğrusu yalan söyleyenler oyun oynayanlar çok oluncainsanlar hangisi doğru diye düşünmeye başlıyo ama canan karatayın dediği diğer şeylerde doğru mesela ve benim takip edilmesini önerdiğim doktorlar Canan karatay İbrahim saraçoğlu Aidin salih Ümit aktaş Ahmet maranki Ender saraçoğlu Bide 2 kişi daha vardı unuttum isimlerini