AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Sorun etmesi gereken kişi sensin kendini ilerde bile kilolu olmaya programlama
Önce kendi görünüşü ve sağlığını dert etmesi gerekirken sonu belli olmayan bir erkeğin zevkini dert edene ne denir ki.
Bence de çok yanlış
Kilolu olunca nolur insan ve tatlı bir kadınsın ilerde gözü doymaz dışarıya bakar
Şimdi etmiyorsa sonrada etmez. Onun için sorun olsaydı seninle bi ilişkiye başlamazdı
Ben eşimle evlendiğinde eşim balık etli bir vücuda sahipti ve şu an çok kilolu ve ortada çocuklar olmasaydı muhtemelen boşanırdım yanı mecburiyetten birlikteliğimiz devam ediyor. Ama belki o gerçekten sorun etmiyor olabilir ya da "dereyi geçene kadar ayıya dayı diyeceksin" misali
Yuh yani bir insanın hicmi emeğinin değeri yok boşanmaya gidiyon böyle🙄
her şey dış görünüş mu?
Kadın senin sülalene çocuk vermiş, hatta çocuklar yazmışsın insaf ya. Kıymetini bilin az.
Gördün mü sen kadın dayanışmasını.. Kimin haklı olduğunun hiç önemi yok, doğrudan hemcinslerini tutar bunlar.
Sen davanda haklısın. Kocasına güzel görünme derdi olmayan kadın, boynuzu da , boşanmayı da fazlasıyla hak eder.
Tabi bu durum bakımsız erkek için de geçerli. Hiç kimse cepte keklik değildir.
Kadını savunacağım tabi. Kolay mı sanıyorsunuz çocuk doğurmayı? Tüm vücudun, hormonların, hayatın değişiyor? Hiç yokken canında bir can oluşuyor.
Madem adam hanımının kilosundan rahatsız, ona destek olsun kilo vermesinde.
Kimse aldatılmayı haketmez. Sizin yaptığınız nankörlük ve bencillikten başka bişey değil. S. rtük gibi kadınlara layıksınız o yüzden, pe. zevenlik yakışır sizin gibilere.
@luckhab helal ne güzel yazmışsın bee
Hamilelikte almış demkki ne biçim insansınız yaaa
Ya inanamıyorum sen mükemmel misin de acaba eşine laf ediyorsun
@luckhab Hayırdır seni mi. pazarladim da kardeşim diyorsun? Gtün çok kaşınıyorsa böyle dolayli kur yapmana gerek yok. Açıkça söyle kafi.
Sana kardeşim diyen kim? O vasıfa layık biri olmadığın apaçık belli. Böyle bir kelimeyi kendine layık görme.
Sana layık olan kelimeyi iki yorum öncesinde yazdım. :) oku gör kendini.
@afrodit04 düşünce özgürlüğü diye bir şey var bu 1 ikincisi ben herkesin yaptığı gibi kıvırtmadan düşüncemi belirttim, eğer herkes aynı düşünseydi buradaki soruların cevapları da aynı olurdu. Boş eleştiriyi bırakında aldatılmak ya da terk edilmeyi kaldıramıyor olmanız bu tepkilere neden oluyor olmasın
Seni de eşin aldatsa senin sıfatını beğenmediğin için? Paran olmadığı için? Adam olamadığın için aldatsa...
Hemen öldürürsünüz kadınları. Adi şer. efsizler.
En dürüst yorumu yapmışsın kardeş. Kesinlikle katılıyorum sana bakma bu konuşanlara, onlar gerçeği kabullenmek istemiyor veya ağır geliyor. Sadece kadın değil, erkekte kilolu ve bakımsız olsa kadın da boşanmak ister. Bu en doğal hakkı iki tarafından. Her sey bir yana boş ver eşini, insan kendi sağlığı için dikkat eder. maalesef insanlar bu gerçeği kabul edemiyor. Hiç cevap vermekle uğraşma.
Terk edilmeyi ve aldatilmayi kimse kaldıramaz Ewt düşünce özgürlüğü var ama kimseyi kırıp dokme ya da dış görünüşü kötü diye yargılayıp hicmis gibi bırakmaya hakkın yok k. b madem böyle takıntın var ya hiç evlenmiycektin ya da böyle konuşmayacaksin...
@afrodit04 benim eşime kötü davrandığımı kim söyledi ve sana eşine bu durumu hissettirdiğimi ve onu terkedeceğimi kim söyledi sen okuduğunu anlayamayanlardan mısın?
@luckhab sen aldattığını kim söyledi, ben aldattım demedim, sadece canı çeker gözü kayar dedim. Sen nerenden uyduruyorsun bunları iftiracı seni
Sana sen aldattın demedim, tekrar oku. Başka bi d. allama oradan yazdı aldatılmayı hakeder diye. Ona yazdım.
Erkeklerin dış görünüşe baktığını sanmıyorum. Biz erkekler siz kızlar gibi acımasız değiliz.
Kilolu seviyor belkide. Eğer kilolu seviyorsa senide seviyorsa gözü kaymaz.
Dost acı söyler..
Maalesef bakabilir.. :(
Gözü kayarsa kayar sanki zayıf kadınlarla beraber olanların ki kaymıyor mu
Zaten söylüyor seni o şekilde sevdiğini bu kadar takma gözü kayarsa her şekilde Kayar.
Eğer şu an sizden faydalanıyor ise yalan söylüyor buna emin olun
Ahh balıketliysen bende bayılıyorum ama görmem lazımn dürüst yorum istiyorsan
şu an bile kaymaya başladı son anda toparladı
Zayıfla kuzum onun için değil kendi sağlığın için
tabikide kayar marketten gevrek al diyet gevreği ondan ye çok güzel
Sorun etmese bile sağlık açısından vermen en iyisi karar senin ne diyelim
Seni böyle kabul eden etmiştir daha sonrası için yorumda bulunmak saçma olur bence
hayır zaten kayacağı varsa kayar ondan zayıflama derdine girme yani greceksen sağlığını düşünüp gir
kayarsa o zaman anla ki sevgiside bitmiştir.
İçinde varsa her şeyi yapar bu erkek milleti
Haksizsin diyemem
@34Derbeder34 çünkü haklıyım
Sanırım baya çektin erkekkerden
@34Derbeder34 Allah çektirmesin
Amin inşallah
@34Derbeder34 inşallah derbeder olmuşsun sende geçmiş olsun
teşekkür ederim atlattım ama
@34Derbeder34 atlattıysan iyi darısı başıma
Ne oldu sana dinlemek isterim
kayar şimdilik baaşka kızlar ona bakmıyor diye seninle sevgili olmuş bulursa birtane zayıf kadın kayar üzgünüm canım ama doğrular bunlar :(
Şişman kızlar candır:) akıllı çocukmuş. Umarım 60 kilo olup kendini kilolu sananlardan degilsindir
Başkaları için değil sağlığın için kilo vermelisin ileride sana sağlık sorunları çıkartır. Bir diyetisyenden yardım al ve ideal kilona gel
Sorun edeceğini zannetmiyorum benim de sevgilim var onunla ilişkim başladıktan sonra daha çok kilo aldım tosunum diye seviyor 😂
Dış görünüşüne bakarak sevmediğine eminsen asla bunu sorun yapmayacaktır kafana takıp üzülme
bende tombiş seviyorum çok tatlı oluyorlar kayar mı kaymaz mı onuda zaman gösterir ben sevdiysem nokta diger herkes bacımdır
bazı karaktersizlerin sevgisi senden daha güzelini bulana kadardır. sana gerçekten değer veriyorsa bunu sorun etmez. ama gerçekten zayıflamak istiyorsan bunu sevgilin için değil, kendin için yapmalısın.
O senin onu sana bağlamana bağlı. İstediklerini karşılanabilirsin. Kaymaz. Benim eşimde 95 kg.
seni gercekten oldugun gibi kabul edip, seviyorsa kimseye ihtiyac duymaz kimse gozunde olmaz ama sen once baskalarina guzel gozukmek icin degil kendine guzel gozukmek ve sagligin icin kilo ver benim tavsiyem bu yonde
Herkes kendine benzeyen bir eş ister. Seninki zayıf mi? Zayıfsa kaçınılmaz olarak bu gerçekleşir.
Başkalarının beğenilerinden ziyade kendi beğeniniz önemlidir. İnsan, bir şey yapacaksa eğer ilk önce kendisi için yapmalıdır. Estetik kaygılardan ziyade sağlık ön planda tutulmalıdır.
Aldatmanın kiloyla alaksı yok, kilolu bir kıza da gözü kayabilir.
Şöyle düşün belki seni kırmak istemiyordur belkide gerçekten kiloya öbem vermiyordur ama emin ol fazla kiloda istemezler erkeklerin kilo anlayışı taş catlasın 60 ı geçmez
Aidin Salih'in 'Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde' kitabını alıp sağlık kurallarına uymaya başlarsan sevgilinin bakışlarının hep sende kalmasını sağlarsın.
Ben çok severdim ama şimdi sevmiyorum tombik. Çünkü çok kibir yapıyorlar hadlerini bilmeden
Bu sadece kilolanla alakalı olmazdı emin ol. Filinta gibi hatunları 3 ay sonra aldatiyorlar
Bu erkek milleti varyaa çok kötü kalpli. ask mask dinlemez gözü kayar tabi ki. ama sen ilk önce Kendi sağlığın için ver o kiloları. Kendini daha özgür ve özgüvenli hissedeceksin ozaman.
ileride mutlaka bırakacaktır. çünkü her erkeğin hayalidir zayıf ve olgun bir kadın s*kmek
Sorun etmio diyede b. okunu cikatma istersen az girtlagina sahip ol
Kilo ver ama sağlığın için bir de içinde sapkınlık varsa eğer başka kızlara zaten gidecektir bu kaçınılmaz
Ben gibi etine dolgun seviyorsa sıkıntı olmaz
Aslında bu tercihle alakalı bir şey seni kullanmıyorsa gerçekten sevdiğine eminsen gözü senden başkasını görmez.
Ya benimki de etmio ama zayıflık biraz daha dişil görülebilri ama kişinin karakteriyle alakali aldatilirsan edersen seninle alakali degildir
Şahsen benim gibi düşünen biriyse kaymz çünkü benim kendi görüşüm kilo iyidir zayıf kadın bana göre değil mesela
Eğerki Kilo aliyosan ilerde yaş geçdikce daha çok kilolu olucaksin ve O zayif kizlara bakicak. Sen Bazi yollarla zayiflamayi dene Başarirsin bence.
Kilomu sorun etmiyo diye fazla kendini salma bence zayiflayamiyosanda kilo alma. Şimdi sorun etmiyosadacilerde edebilir.
Bence dış görünüşün yüzünden seni ileride başka biri için bırakacak biri ile ilişkini daha fazla ilerletme derim..
Yahu sevgilim soyle olur diye ismi olur yapmayin lutfen kendine deger ver oncelikle kilo guzel birsey degil cirkin gosterir herdaim
Erkekler ne yaptığı ne yapacakları hiç belli olmuyor en bağlı erkek bile nefsine yenik düşebilir bence
Snde ki doyumsuzluğu şehveti bi görsün hiç bi yere gitmez kilolu kızlar böyle oluyor galiba geneldr
Kayar knk erkekler sekilcidir nerde güzel gördüler orada biterler
Gözü kaymaz gönlü kayar sonrada kendi kayar diyelim NET🧐
Eğer seni aldatırsa direkt bir sorun vardır sevgilinle ilgili.
Öncelikle kendin için, sağlığın ve özgüvenin için zayıfla.
Bişey olmaz nolcak en azından kilo vermek için uğraşmıssın
Kendi iyi bir vücuda sahipse başka vücutlara gözü kayabilir
Yanlis kisiyi secmissin otur agla bence kendini sorgula
Kayar insanlar dış görünüşe çok önem verir şu an kabullense bile ilerde herkesin dilinden bile zamanla soğur...
kesin kayar, sporu bıraakma, az ye, şimdi olmasada 5,10 yıl sonra bakar senden 10-15 yaş büyükler daha fit vücuda sahip, o zaman hapı yuttun
Zayıflar da kiloluya kayar mi desin o zaman
Bilmem ben kilolu severim
Kilolu olmasanda illaki kayar sorun etme