İnanın zayıflamak için çok fazla yol denedim ama maalesef kendime engel olamıyorum 5 kilo versem çok daha fazlasını geri alıyorum. Erkek arkadaşım ben seni böyle seviyorum diyor ama ileride zayıf kızlara bakar mı, gözü kayar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunun için fiziksel durum bir neden değil; olamaz da. Mankenlerin de aldatılıyor, yeterince güzel ya da fit bir vücutları olmadığı için mi sizce? Hayır.
Bir insanın mayasında varsa adi olmak, siz manken olsanız da gözü kayar.
Bu nedenle erkek arkadaşınız eğer kaliteli bir insan ise aldatmaz ve bunu sizin fiziksel durumunuz da değiştirmez.
Kilonuz için de doktora gidebilirsiniz, diyabet veya insülin direnciniz olabilir buna uygun bir diyet ile çok daha kolay kilo verebilirsiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakmaz :) Bakarsa da bırak gitsin zaten, seni öyle kabul eden kişi sonra seni değiştirmeye kalkıyorsa orada sorun var sonra yine bir şekilde başka bişeyini değiştirmeye kalkar.
Evet sen rahatsız olduğun için kilo sorunu yaşıyorsan o zaman elinden geleni yap. Youtube vb. mecralardan denizegece araştır çok iyi bu konuda yardımcı olur sana.
00 Yorumla
+1 yılkonu kilon değil. seviyorsa ve ihtiyaç duymuyorsa bakmaz. ama kilo da versen sevgisi heyecanı azalırsa zaten bakacaktır. başkası için kilo verilmez. sağlığın için kilo vermelisin. hayatta kimse için kendini değiştirme. yalnızca kendi doğruların için yaşa. zaten o zaman sevilirsin
00 Yorumla
Hep sabit kalırsan sorun olmaz ama sürekli artış oluyorsa evet ileride seni beğenmeyebilir. Erkekleri görsel şeyler etkiler. Çok bağlı biriyse sana gözü bir şey görmez ama ne kadar bağlı olduğunu sen biliyorsun zamanla bu bağ da zayıflayabilir ayrıca.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
96Cevap
+1 yılEğer gözleri kayacak biriyse emin ol sebebi senin kilon değil onun iradesizliğidir
61 Yorumla- +1 yıl
İrade varolan bir şeyi reddetmektir. Karakter bu durumun varolmamasidir. Karaktersizdir demeliydin
Kilo saglikli bisey degil once bunu anla. Konu irade ya da iradesizlik degil. Kilolu sevgilimde oldu ama bir gram tat almadim yasadigimdan. Bence kendin icin sonrada ilikisinin canliligi icin zayifla.. Zayifladiginda bile bakıyorsa sorun sende degildir ama ben ilerdede kilolu olcam diyip homidigirtlsk yersen kusura bakma da kimse ter kokan kendine bakmayan vucudu sarkmis bi kadin istemez. Ben kilolu seviyorum diyenlerin kilolu oldugundan da eminim 177 82 kiloyum. Ben bile kendimi kilolu goruyorum. 7 8 kilo vermek icin ugrasiyorum. Yani bu tamamen aslinda senin kendinle alakali. Biraz ozen verin kendinize ki karsinizdaki insanda sizin icin ozenli olsun. O da salarsa kendini monoton. Ev is yemek yatak cocuk hayati vaska bsy olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kilo olduğuna bağlı bu biraz belki balıketli seviyordur eşin bence balıketli kadinlar zayiflardan daha çekici zaten ama aşırı obezite sınırındaysa kilon bu hayatında da her konuda senin yaşam kaliteni düşürebilir ve sevgilinle aranızda çok kilo farkı varsa çevredeki insanlar sevgiline senin kilonla ilgili kötü yorumlar yapıp sevgilini senden soğutabilirler eğer aşırı kilon varsa bence kendince ekmeksiz sağlıklı bir diyet programı hazırla ve spor yap yürüyüş yap veya diyetisyene gitmeni öneririm
00 YorumlaKayar. Hatta sen zayıf olsan bile kayar. Erkek veya kadın fark etmez, güzel bir kadını gören herkesin gözü kayar. Asıl konuya gelirsek sevgilinin gözünün kayacağını dert edeceğine bir kaç yıl içinde çıkacak kronik sağlık sorunlarını dert et. Malum insanlar başına gelene kadar benim başıma gelmez diyor. Şeker, tansiyon hatta kanser bile bu dengesiz beslenmeden oluyor. Sağlığı kaybettiğinde erkek arkadaşın o zaman Başka kızlara bakar. Kendini düşün ve biran önce sağlıklı şekilde ideal kilona gel. Hap ve ameliyat olmadan tabi.
21 Yorumla
+1 yıl"Kendimi engelleyemiyorum" gibi bir bahane geçersiz bence. Büyük ihtimalle sorun ne kadar yediğin değil ne yediğin. Bence diyet hakkında daha kapsamlı bir araştırma yap (eğer diyetisyene gidecek durumun yoksa) ve pes etme. Sana aşık olabilir hatta kilonu sorun etmiyor olabilir ama bu senin fit olmanı istemediği anlamına gelmez. Sevdiği birinin sağlıklı olmasını isteyecektir tabi ki. Her şeyden önce senin kendin için zayıflaman lazım.
11 Yorumla
+1 yılHayır niye öyle bir şey olsun ki? Kilolu kızlardan hoşlanan olamaz mı arkadaş ben anlamıyorum yahu. Sizler de insan değil misiniz? Adam açık açık ben seni böyle seviyorum diye diyormuş işte daha ne olsun, belki de o da kilolulardan hoşlanıyordur. Erkekler sadece zayıf ve ya balık etlilerden hoşlanmaz bunu öğrenin artık. Kendiniz olun ve tereddüt etmeyin çünkü tereddütler her şeyi mahveder. Olulsuz enerji olumsuz şeyleri tetikler. Buna izin vermeyin.
13 Yorumla- +1 yıl
Her kilolu saģlıksız diye bir şey yok, düzenli olarak kontrollerini yaptırıp zayıflardan bile sağlıklı milolular var, kendine ne güzel bakan. Kız zaten sağlık işinden haberdar. Ya ben sizi anlamıyorum ya, kiloya bu kadar takarsınız da acaba alkole, sigaraya, nargileye bu kadar takar mısınız?
- +1 yıl
Ayrıca evet olay hoşlanmak. Kızın bir ilişkisi var ve şu an bunu sorguluyor. Yani evet olay hoşlanmak.
+1 yılErkeğine göre değişir gözü dışarda olan birisi olsa Bella hadid olsan bile kayar yok değilse yamuk yumuk olsan bile kaymaz ama erkekler için değil kendi sağlığın İçin kilo vermelisin illa 34 beden olacaksın diye bir
Şey yok ama kadının hatları ve düzgün biçimli bir vücudu olmalı bunun İçin uğraşmalı her daim ne olursa olsun10 Yorumla
+1 yılİlerde ne olacağı meşhul.
Belki sizin gözünüz kayar. 😃👀 Belkide siz kilo verirsiniz, erkek arkadaşınız kilolu kişilere bakar.
Vesvese günümdeyim herhalde fjdksk
İşin özü arkadaşım: Böyke kırıntıların, evhamların sonu gelmez. Zamana ve sevgiye bırak kendini (çokta bırakma)11 Yorumla- +1 yıl
Kırıntı ne alaka ne alaka? Kuruntu kuruntu 😃
O yapıda biriyse zayifta olsan kiloluda kayar bunu zaman gösterir böyle bi durum yasanirsa kendini suclama çünkü zayıf olsan kilonuzla kilolu olsan zayıfla aldatır en güzel mankenler bile aldatılıyo bunun güzellikle kiloyla alakası yok erkeklerin doyumsuz yapısıyla alakali
00 Yorumla
+1 yılEn etkili kilo verme yöntemi, mide ameliyatı olmaktır. Cevremde iki kişi mide ameliyatı oldu, gayet başarılı sonuçlar. Bidaha kilo alamadı. Hep zayif , hep zayif simdi. Sevgilimin gözleri kayar mi sorusuna gelince bu karakter meselesi. Ama bu kilo sorunu senin beyninin içini yer durur. Onun için en iyisi mide ameliyatı olmak ve kilo vermek.
04 Yorumla- +1 yıl
Degil efenim. Insanlar yanlış tavsiye vermeyin, son çare mide ameliyatı. Mideye operasyon yapmak çok tehlikeli ve en tehlikeli hastalıklar mide kaynaklıdır. Sağlıklı şekilde, iadesine sahip çıkarak vermek zorunda, uzmanlardan yardım almalı gerekiyorsa psikiyatriye gitmeli. Son çare mecbur kalırsa operasyon olmalı. Çünkü operasyonun ciddi yan etkileri var şimdi cikmasa bile ileri de çıkacak ve peşinden bir çok hastalık gelecek. Uzman değilseniz etrafiniza bu tavsiyeleri vermeyin, insanları sağlığından edeceksiniz.
- +1 yıl
E madem öyle, neden devlet izin veriyor mide ameliyatına? Bir sürü midesine tüp taktiran var. Amerikada, ağır yaşamlar filminde 200 kilolulara, tüp takiyorlar. Çok popülerdir, mide ameliyatı. Benim sınıf arkadaşım da midesine tüp takti, şu an durumu iyi. bir amca da takmıştı çevremde, takan takıyor vallaha.
- +1 yıl
Iyi de her izin verilen yararlı mi oluyor. Mesela sigara yasal ve izinli ama ona sağlıklı diyemiyoruz. Hatta zayıflama konusunda kesin bir tedavi var mideyi tamamen alıyorlar ve buna da devlet izin veriyor, sence midesi tamamen alınan bir insan normal olabilir mi ? Aynı mantık yasal ve izinli diye yararlı olmuyor, son çare olduğu için çoğu kişiye yapılıyor ya da adam parası ile sonrasını düşünmeden yaptırıyor. Ağır yaşamlar da sadece kiloya bakıyorlar. Orada insanların çektiği yan hastalıktan bahseden yok. Sence o kilo da olup kalp, tansiyon veya şeker hastası olmaz mi bir insan ayrıca o program da belli kilo olmadan yapmadıklarını veya bazılarının ameliyat sonrası öldüğünü görmüşsündür. Kısaca çevrende yaptıranlar olması veya devlet izinli olması iyi bir yöntem olduğu anlamına gelmez. Oldukça kötü ve sadece gerekli kişilere ve uygun şartlar da yapılmalı. Çevrendekiler ya ileri de sıkıntı çekecek ya da şimdi cekseler de duyurmuyorlar. Iyice araştırmadan tavsiye vermeyin, farklı rahatsızlıklar kaynakli olmadığı sürece uzman yardımı ile sağlıklı kilo vermek en saglikli ve yararlisi. hap ve ameliyat olmadan tabi.
- +1 yıl
Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu.
Mide ameliyatında, midenin tamamı alinmiyor, mide sadece küçültülüyor.
Devlet izni ve sigara örneği sacma kardeşim. Sigaranın üzerinde yazıyor zararlı diye. Mide ameliyatı zararlı olsa, orada da bildirir zararlı diye. Kilolu bayanlar ne ksdar spor yapsa diyet yapsa, mide ameliyatı olmadan etkili zayiflayamiyorlar. Zayiflasa bile kilo almaya meyilli oluyorlar.. çevremde ciddi kilo veren ve bidaha almayan herkes, mide ameliyatı olmuştur. En iyisi bu konuyu bir doktora sorsun, yaptirmak isteyen doktora danışarak yaptirsin. Benim tavsiyemle iş yapmayin tabi, doktor tavsiyesi şart
+1 yılKişiden kişiye değişiklik gösterir. Bazı erkek ve kadınlar kilolu seviyor. Sizin kilonuzu sorun etse, şimdiden etmeye başlardı. Bu tamamen görsel keyif meselesi. Size bakınca en güzel olarak görüyor demek ki. Bir adam da önemli olan etken budur. En güzel sevdiği gözükür.
00 Yorumlayani en güzel seneryo soyle canım. en dibpte iken adamı tavlayan kız. şişman ve ona baghlı diğer eksi seylerde vardır tabi. ama sonra kız cok pis azım edip erkeğini mutlu etmek için zayıflamıs bir hülya kocyiğit filmi gibi. dönüşüm. adamın dibi düşmüş vs. en güzeli bu. kayarmı bilmem bu arada kimi erkek şişko sevebilir. ele gelecek der:D
00 YorumlaSeni böyle seviyordur seninde dediğin gibi seni sen olduğun için seven birinin gözünün kayacağını sanmıyorum. senin içinde şunu diyebilirim eğer zayıf olmak istiyorsan kendini öyle seveceksen çaba sarfetmeye devam et ama eğer böyle mutluysanda öyle olmuyorsa kendini kasma gerçekten şanslısın bence kaymaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni, sen olduğun için seven biriyle ol.
Kilo alınır, verilir.
Cild kırışır, yaşlanırsın.
Saçlar dökülür.
Hadi Allah korusun kaza olur sakat kalırsın.
her şey olabilir, seni sen olduğun için seninle olan biriyle olmak bambaska bir duygu.20 YorumlaKaç kilon var mesela? Öyle büyük bir kilo sorunu ile karşılaşıyorsan beğenmez ama balıketli olursan sever.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka fazla kilolu olanlardan da hoşlananlar var
- +1 yıl
Bbwci seni
- +1 yıl
... :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdriana Lima da aldatıldı sen kilolu olmasan zayıf olsan da gözü kayar çünkü dışarıda çirkin kız yok herkes güzel kiloyu sadece sen sorun ediyorsun çünkü kendini rahatsız hissediyorsun özgüvenim zedeleniyor. ben sonradan kilo verdim çok sismandim bir kaç yıl önce ve eşimle beraberken dışarıda gördüğüm her güzel kız beni strese sokardi çok üzülürdum eşim bakacak diye korkardım. Şimdi kilo verdim ve eşime vay be kıza bak falan bile diyebiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik düşünüyorsanız bunun çocuk doğurup dahada kilo alması var ve erkekler yanına yakışan bi kadın ister toplumda rencide olmamak için şu an sorun etmiyor ya 6 7 sonra sana biraz zayıflasan mi dese kırıcı bi şekilde bence doktora git hormonlarınla ilgi bi sıkıntı olabilir ondan veremiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla erkeklerin kadın zevkleri çok farklı. Benim aşık olduğum kişi de ben çok zayıfım diye beni istememişti, gidip 80-90 kilo kızla sevgili olmuştu. Yani bu erkeğine göre değişiyor bence, belki seninki de kilolu seviyordur. Ayrıca gözü kayacak olan insanın her türlü gözü kayar, bir şeyleri bahane etmesine gerek yok. Bu dünyada Adriana Lima, Shakira ve Hülya Avşar gibi kadınlar da aldatıldı. Onlar çok mu çirkindi de aldatıldılar? Sadakatsiz insan her türlü aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMazeret hep... MC BK her gün yiyonuz yiyonuz amerikan pig'i gibi oluyonuz. Sonra efendim got göbek bağımsızlığını ilan etti...😪 Kendinize saygı göstermiyorsanız. Yaşamayın lütfen. İnsan başta kendine saygı göstermeli. Ağzını tutmalı , iradeli ve çalışkan olmalı. Çocuğunu yapıp paşalar gibi momento mori'yi hatırlamalı ve beklemeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye bu kaygiya giriyorsunuz ya? Belki senin gözün kayar erkeklere. Bu kaygini yansitma. Ben her zaman "Ben en zirveyim, en mükemmelim. Benden daha iyisi olmadigi icin kaygim yok" derim. Gonderdiklerim de hep döner😂 azicık manipule etmesini bil erkegin kafasini.
00 Yorumla
+1 yılEşim sorun etmiyor ama ben ediyorum. Gözü kaymaz ama ben zayıflara bakıp imreniyorum. Kaç kilo fazla? Doktora git diyetisyen bende işe yaramadı. Kilonun sebebi benimki gibi insülin direnci ise ilaç kullanman gerekebilir
10 Yorumlaİnce ve atletik kadınlara göre dezavantajınız var, bunu fırsata çevirmek sizin elinizde, spor yaparak ve düzenli beslenerek başarmak mümkün, erkek arkadaşın ilerde ayrılık için kilonu bahane olarak kullanılabilir. Mutluluklar
00 YorumlaKesinlikle kayar, dunyanin en güzel kızı olsan yine de erkeklerin gözü başka kızlara Kayar dünyada çeşit çeşit güzel kızlar var her birisinin ayrı albenisi var her birisinin g*** ayrı güzel erkeklere güven olmaz
09 Yorumla- +1 yıl
İçi pis olan nasil da ben burdayım diyor ama.. sen evlendigin kadını da sahiplenmezsin. Ayy çok kötüsün. Erkeklerin yuz karası
- +1 yıl
sadakatin yüz karası olarak tarihe geçtin tebrikler
- +1 yıl
@Denissa34 kesinlikle buna katılıyorum. Bunu yasamadan olmicek
- +1 yıl
Max erkek zekası
- +1 yıl
Bana bak, benim duam da bedduam da kabul olur, beddua ettim haberin olsun.
Bazı insanlar öyle su içse yarıyor takma bu kadar. Bende dünyaları yesem kilo alamıyorum. Bünyesel veya yaşam standardı, tarzı gibi etkenlerdende kaynaklı olabiliyor. Bozma moralini herkes sevdiğini olduğu gibi kabul etsin..
00 Yorumla
+1 yılbir kere seni olduğun gibi istemiş olacak ki seninle , ayrıca gözü kayacak adamın yanında sahip olduğu kadın manken gibi olsun sıfır beden olsun gene de diğer kadınlara gözü kayar öyle düşün bu tamamen karakter meselesi
00 Yorumlabisey diyim eger sana gore cok zayifsa goz kaymasindan ziyade ilerde ilsikinizi bile zora sokabilir. dengi dengine biri olursa daha idealdir. bak durumuna ama. dedigim gibi yakisikliysa zayifla da denemek ister
00 YorumlaYakın kız arkadaşım da 90 kilo civarında kız deniyor farklı metotlar ama verim alamadı hala erkek arkadaşı da arkadaşım ve sorun yaşanmıyor şu an için görünene göre. Ama insanların yarınının garantisi olamaz
00 Yorumla
+1 yılBundan şüphen varsa erkek arkadaşının sevdiğini düşündüğün tip ol ya da seni dış görünüşün için bırakıp gidiyorsa hiç umrunda olmayacak olması 2 sinden birini seç ya onun için değiş ya da değişmeni istememesine rağmen başka kızlara giderse onu unutmaya ve hayatına devam etmeye çalış
10 YorumlaŞöyle söyleyim herhangi bir tartışmanızda kilolu olman sana moral bozukluğu yaşatıyorsa fit olmak insana özgüven verir ve o zaman başkasına bakacağı konusunda endişen de olmaz. Ben bu sebeple daima kendime bakarım düzenli olarak sporumu yaparım. Sporun sadece sağlık için yapılması görüşüne de katılmıyorum kendin için yapıyosun her türlü.
10 YorumlaSağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Yani olabilir erkek sonuçta sonsuz güven olmaz, zayıflama konusuna gelince iraden hedefin varsa zayıfların. Bahanelerle kendini kandırma bu yorar insanı.
10 Yorumla
+1 yılSeven insan hiç bir şekilde aldatma girişiminde bulunmaz. Ona bakarsan zayıf olan hiç bir insan aldatılmaz diye bir kural da olmadığına göre endisenin yersiz olduğunu düşünüyorum. Mutluluklar.
00 YorumlaHiiç belli olmaz, kız ya da erkek, her an her şey değişebilir. Bir kız uğruna yüksek yerler kazanabilecekken aynı şehir olsun diye aynı üniversitenin düşük bir bölümünü yazıp ikinci ayda bir yakışıklı uğruna terkedilen erkekleri, ve 90/60/90 uğruna terkedilen şeker gibi kızları çok gördüm. Şunu unutmayalım, insanoğlu topraktan yaratılmıştır, suyu görünce her an çamurlaşabilir. :)
00 YorumlaBunu düşünüyorsan demek ki erkek arkadaşının zaten fit kızlara baktığını görüyorsundur diye düşünüyorum. Hırs yapmadan veremezsin zaten. İştah kesici şeyler denemen ve tam kararlı olman gerek
00 YorumlaErkek arkadaşının gözünde sen, sen olursan yandın zaten. Kendin için zayıfla ya da öyle mutluysan da kal. Başkasına gözü kayıyorsa bu onun hatası senin değil. Sonuçta seni böyle buldu ve sevdi
00 Yorumla- Sağlık konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net şunu söyleyebilirim. Bu zamanın kıstası zayıflık, fit bir vücut, para..
Sizin ilişkiniz için demiyorum. Genel olarak söyledim.
00 Yorumla
+1 yılSelamlar, size bir tavsiye vermek istiyorum 🙂
Diyet yaparak kilo vermeye çalıştıysanız lütfen yapmayın onun yerine sezgisel beslenme tekniğini uygulayabilirsiniz.00 Yorumlaolduğu gibi kabul ediyorsa saygı ve anlayış varsa sorun olmaz kimisi çok zayıf sevmez, kilolu sever bunlara takılmayan bir tipse olur , sağlığın için biraz kilo verirsin ileride.
00 YorumlaOnu kendine fiziğin ile baglayamazsin. Kendine güven ben de şişman bir kadınım kendine güven gözü kayanın her şekilde gözü kayar
10 YorumlaKaç kilosun? Sen özgüvenli olursan sorun etmiyorsa bakmaz ama hep kendinden şikayet edersen, adama bak diye baskı yapmış gibi olursun.
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini her hali ile sever. Çünkü gerçekten seven insan bilir ki, görünüş her zaman değişebilir.
10 Yorumla
+1 yılKayacagi varsa kilolu veya esmerine veya sarisinina bile kayabilir
Zayif kadınlar da aldatıliyo merak etme10 Yorumla- Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılNedense herkeste bu bahane var zayıflayan nasıl zayıflıyor ağzımı tutamıyorum demiyosunuz da
20 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkide kilo çok dezavantaj bir an önce kurtulmaya bak aksi takdirde erkek arkadaşının gözü kayması çok olması
00 YorumlaSeni öyle kabul etmişse zayıflasan bile bırakma kilo vermek için sadece az ye gerisi tehlikeli örneğin 1 ekmek yerine yarım gibi
00 Yorumla
+1 yılİnsan başkası için değil kendi için bir şeyler yapmalı ve insan kendine yatırım yaptığın da eli boş dönmez
00 YorumlaSağlık konusunda 503 cevap paylaştı. Ooo bu hiç belli olmaz ki sende belki daha paralı birine bakarsın.. Varsayımlarla mutsuz olur insan düşünme bile
00 YorumlaSen de biraz tut kendini 5 kilo verip fazlasını geri alma. Geri almak için kilo vermiyorsun ben de kiloluyum anlıyorum seni
00 YorumlaZayıf olsan dert olmasan dert boş ver ya öyle kal bak ben ölüyorum zayıflıktan herkes kilo almam İcin yalvarıyor kimseye yaranamazsın
012 Yorumla- +1 yıl
Kilo alabilirsin, aslında... Bende kilo alamiyordum, çok zayıftım. Spor salonuna yazıldım, düzgün bir beslenmeyle kilo aldım. Haftada 2-3 gün spor yaparak, özellikle ağırlık antrenmanları insanin metebolizmasını, etkiliyor. Kilo. almaya müsait ediyor.. kilo almak kolayda, kilo vermek zor bence.. çünkü sporla kilo verenler, sporu biraksa, tekrar kilo alacak. Ama zayiflar kilo alsa, beslenmeye dikkat ettiği sürece kilo veremiycrk
- +1 yıl
Hmm. Metebolizma yavaşlatıcı, tozlar ilaçlar v. s. var. Kullanabilirsiniz. Karbonhidrat tozlari, gainerler masslar. Kullanilabilir. Dediğim gibi kilo almak zor, çünkü vücut metebolizmayi hizlandiriyor. Kiloyu sabit tutmaya çalışıyor.
- +1 yıl
Böbreklere zarar veren protein tozları... Karbonhidrat tozlari zarar vermez. Çünkü yediğimiz yemeklerde karbonhidrat var. Yemek yemek gibi düşün bu tozları. Tozlar yemeğin, kolay sindirimi için toz kıvamına gelmiş hâli. Su ile vucuda çabuk karışır çabuk mideden geçer diye toz firmunda yapılmış, yemek olsa sindirimi uzun olur, toz diye suya katıp hızlı sindiriliyor. Amaç bu anladiniz mı
- +1 yıl
Trendyoldan almıştım ismini unuttum, sende bakabilirsin istac acıci yazsan çıkar hemen
- Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılne güzel kadınlar aldatılıyor. yani o senin görünüşünle ilgili değil, onun karakteriyle ilgili bir durum.
kendin için zayıflayacaksan zayıfla.00 Yorumla
+1 yılBir kere aşıkolduysan kilo verilir sorun değil. Kalbi aklı fikri güzel olsun. Değişiyor her şeyyy...
00 YorumlaNeden kaysın? Farz et ki kaysın. Seni sen yapan aklını fikrini hayallerini gelecek kavramini düşünmeyen biriyle ne yapabilirsin bu hayatta?
00 Yorumla
+1 yılLa hacı ben bütün gittiğim düğünlerde gelini dombili damadı kibrit çöpü gibi görüyorum demekki sıkıntı yok bence takılma
00 Yorumla
+1 yılKendinize vesvese yapmayın Allah mutluluğunuzu daim etsin. 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hocam en güzel cevap bu bence :)
Zayif kadinlara kayadabilir kaymayada bilir karakter meselesi bence
10 Yorumla
+1 yılşu an kaç kilosun bilmiyorum ama yaşamına hareketlerine sıkıntı verecek kadar çoksa kesinlikle kayacak
00 YorumlaKucakda ziplayamazsin ya da duvara dayayıp hızlı hızlı olmaz zayıfla askim
10 Yorumla
+1 yılSen hangi şekilde olursan ol , bir erkek kendine dur demedikten sonra dışarı bakar
10 Yorumla
+1 yılO da yarın göbekli olur eşit olursunuz yani :))
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya evlenince yedir adama börekleri poğaçaları başkasına bakmaya hali kalmasın🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@LadyReiHino güzel taktik demi 😃
Özellikle kilodan hoşlanan bir erkekse zayıflar onu etkilemez.
00 Yorumla
+1 yılMegan fox bile aldatildi sevgilin firsat bulursa aldatir, dua et firsat bulmasin mk
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem