Panik atağım var ve KPSS anında panik atak geçiririm diye çok tedirginim. Tavsiyeler alabilirim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ilaç kullanıyorsan ilacını alabilirsin, ben genelde kendi kendime olumlamalar ve nefes egzersizleri yapıyorum işe yarıyor
Doktora gittim ama uyku ve yememi etkilemediği için ilaç vermedi. Biraz korkuyorum ben de acaba olur mu falan diye :(
kesinlikle korkma ve kendini strese sokma, evet bu demesi kolay yapması zor ama youtubedan nefes egzersizlerini araştırabilirsin kendini kötü hissettiğinde 2-3 dk bunları yaparsan çok rahatlamış hissediceksin ve dünyanın sonu olmadığını sadece bir sınav olduğunu kendine sürekli söyle
Haklısın çok teşekkür ederim
genellikle korktuğun başına gelir doktora sor ilaç falan varsa sınavdan önce alırsın
Ahhh o bendede vardı. Atlatana kadar dünyam karardı çok şükür 3 yıldır yaşamıyorum
Nasıl atlattın
Vallah can ben o geleceğini hissettiğim anda biraya vuruyorsun baktım oda etki etmiyor bir panik atak atlatan arkadaşım vardı tamamen psikolojik kardeşim dedi o geldiğin dde korka al canımı lan çok çok olurum bana bir şey yaoamazssin zor ama yapacaksın dedi. Yaptım her geldiğin de söyledim al canımı al lan korkmuyorum diye inan bana beyin kanaması geçirdiğim sandığım günler olurdu ve böyle böyle gecirdimm stresten uzak dur seni uzenlerden uzak dur huzurlu olmaya çalış nenkadar korkarsan o kadar üstüne gelir. Antideprasan kulllanma onlar geçirmiyor bağımlılık yapıyor sadece
Peki panik atak anında çarptı oluyor diyorlar ya bende sadece çarpıntı olmuyor kalbim çok çok garip atıyor. Hatta kalp doktoruna gittim hiçbir sıkıtnı çıkmadı. Sen nasıl beyin kanamasından korktuysan ben de o an kalpten gideceğim diye çok korkuyorum. Sende de oldu mu bu anormal kalp atımları?
Bende kalp beyin olecek hissi. Hepsi vardı ben kaç kere kalbimi gösterdim ahh bilsen 🙂 ohhooo ben mesela Mersin'den aracımla akşam adaya giderdim yolda tek başıma olecekmisim bir şey olurdu kafayı yerdim yol bitene kadar çok wtkliyor evet. Şimdi İzmir'e gidip geliyorum tek başıma aracımla tinlamiyirum. Bile sende hicbirsey yok gelince sakın ol bir şey olmayacağını sana bir şey yaomiycagini bil nefes al ver burnundan derin derin öldürmez seni sana hiçbir şey yapamaz O hastalık o durumu atlatırsan hicbirseyin kalmaz korkuyla yüzleşmek gibidir bu
Anladım çok teşekkür ederim gelince sakin olmaya çalışacağım o zaman. Kalp beni cok yoruyor ya acayip garip atıyor boğuk boğuk o da cok korkutuyor beni 😪
Davul gibi atar evet duyarsın bilem gözlerini kaoat derin derin nefes al iyi şeyler düşün ve sana bir şey yaomiycagini ondan korkmadigini göster. bunu 5.6 ay boyunca yap emin ol bir şey klamaz
Benim panşk atak genelde 30-40 dakika sürüyor ama bu uzun sürelerin yanında bazen kendini hatırlatıyor. Mesela arada saniyelik kalbim çok garip atıyor. Bunu siz de yaşadınız mı acaba?
Hepsini yaşadım hatta panik atak bitse bile hâlâ üstünde bikinliigi olur günün berbat olur. Rahatlarsın ama üstünden tren geçmiş gibi olur. İmkanın varsa geldiğini hissettiğinde 2 bira iç o kanı gevşetir ve hızlandırır seni rahatlatır viski de olur imkanın varsa tabi
Ambulance geliyordu her hafta evime 🙂 en başlarda
Alkol kullanmıyorum ama dediğin şeylere dikkat edeceğim. Çok zor bir şey gerçekten…Ben de sürekli acile gidiyordum Ekg, kan tahlili falan alıyorlardı ve hiçbir şey çıkmıyordu İşte ama artık gitmeyi bıraktım
Kalbini gosterdiysen sıkıntı yok ben çok kez gosyerdim makinaya bile girdim boydan boya yatıyorsun ya özele gittim. Hiçbir şey çıkmadı antidepresan yazdı içme dim 2 kere içtim mal gibi olmuştum yerim bunu dedim kullanmadım iyi ki de kullanmamışim
Çok iyi yapmışsın gerçekten. Zaten kalpte sorun olsa tetkiklerde mutlaka çıkar. Benim en güzel anlarım bile zehir oluyor bazen arkadaşlarla otururken gülerken birden başlıyor falan. Artık kurtulmak istiyorum ve umursamamam lazım
Umursama, korkma , onu bekleme gelirse hadi ordan git lan sen bana bir şey yaoamazssin çok çok olurum de
Kurtulacaksin merak etme elbet kurtulacaksin ufak ufak alışacak sin sonra aklına bile gelmeyecek lan 1 senedir geçiriyorum diyceksin ben unutmuştum inanki geçen anneme dedim 3 yıldır tık yok anne dedim aynen Dior oda. masallah diyor
Çok sevindim senin adına inşallah ben de atlatırım senin gibi
Ağlayacaksın merak etme o günleri gireceksin çok rahat hemde