Sosyal medyada dolaşırken gördüm takip ettiğim bir kız 3. kez Covid olmuş... Siz kaç kere oldunuz, 1 kere olup zirvede bırakanlardan mısınız yoksa grip niyetine Covid olanlardan mı?

Sosyal medyada dolaşırken gördüm takip ettiğim bir kız 3. kez Covid olmuş... Siz kaç kere oldunuz, 1 kere olup zirvede bırakanlardan mısınız yoksa grip niyetine Covid olanlardan mı?

1 Defa Oldum Eğer Gerçekten Covid ise 10 Şubat 2022 de Çok Ağır Hastalandım İlk Başta Bi giciklanma öksürük gelecek Hissiyati yaşadım ertesi gün Grip ateşlenme Öksürük ardından Bademcik İltihabı Oluştu Çok nadir de olsa Karın Ağrısı yemekler tatsız geliyor du Dilime 1 hafta sonra yavaş yavaş İyileştim Şimdi Çok Şükür Maşallah bir Hastalığım yok Aşı Hiç Olmadım
Yabancı bir çocuk 4. kez olup göz renginin değiştiğini sizde de böyle farklılaşma var mı diye sormuştu. Ben 1 defa oldum ikinciyi olduğumda farklılık olarak ruhum bedenimden ayrılır herhalde😀
Cevap
39Cevap
Hiç olmadım
3 kere oldum. 1. De test yaptım. Diğer ikisine test yapma gereği duymadım. Belirtileri aynı ve çok agırdı.
2 kez belkide daha fazla. Ikisinde de ilacsiz atlattim. Seker hastasiyim tip1 olmasina ragmen bunyem kuvvetliymis diye düşündüm
Bir kez oldum zatürre ile birlikte ondan sonra tüm aşılarımı oldum kendime çok dikkat ediyorum artık o çileyi bir daha çekmek istemiyorum
yakın çevremde korona olanlar oldu ama ben hiç olmadım ne şanslıyım lan
Geçen gün oğlumla aynı anda oldum. Başlada olmadım.
hiçç olmadım .. çünkü her daim tek tabanca olarak takıldım
Sanırım 1 kere oldum yani bilmiyorum test olarak yaptırmadım ama belirtiler onu gösteriyordu.
Bir kere oldum, onda da ailece olmuştuk. Ardından bir daha olduysam haberim yok (:
Tüm şansımı covid olmamakta kullanmış olabilirim.
Hiç olmadım çünkü.
Sıfır kez. Ama bence geçirmişimdir de haberim olmamıştır.
Hiç olmadım aşı bile olmadım nasıl bir şey bilmiyorum
olmuşta olabilirim olmamışta. Nese kız erik gibi kütür kütür linki var mı?
Abi ne tür bir şeysiniz ya bu soruda bi derdiniz kız
Tek derdiniz karı kız yettiniz ya
Kylie jenner fotodaki al sana link git instaya yaz iki tanede cocugu var
Biktim
Erkeklerin hepsi geberse de gormesem
Bi tane kalmasin lütfen
Sen kimsin tanimiyorum bile
Neyine asik olcam
Hayal dunyasindasin herhalde😂
Testim negatif çıktı ama bence 2 kere geçirdim çünkü hiç olmadığım kadar hasta oldum.
1 kere oldum, yoğun bakıma alıyorlardı neredeyse, canıma okudu
İnanmayın artık şu saçmalıklara hastalık dite diye sizi eve kapadılar ne cacık olduğu belli olmayan iğneleri size yaptırdılar hela neden böyle yapiyonuz
1 kere oldum maalesef
Hiç olmadım çok şükür...
1 kez oldum. Aşıda hiç olmadım.
1 kere oldum sağlam oldum
Ben hıç olmadım asıda olmadım
Ben bizzat iki kere oldum.
1 kez oldum son olur umarım
Hiç olmadım Allaha şükür
Zirve benim zirvem birakirmiyim ayol
Bildiğim kadarıyla 1 kez 😃
637373. Öldüm de dirildim gülüm
bildiğim kadarıyla iki