Hastalık çıkalı 2 yıl geçti. Bu süre zarfında bu hastalığa yakalandınız mı?
Geçirmedim
Covid19(İLK versiyon)
Alfa Varyantı
Beta Varyantı
Delta Varyantı
Delta+
Omicron Varyantı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 kez delta varyantı kaptım hastamdan. o kadar yakın temas kurduğum bi mesleğim olmasaydi yakalanmazdim muhtmelen. ve 3 aydır tat kokum yok çok mutsuzum.
Çok geçmiş olsun. Ben ilk versiyonu geçirdim. 6 ay tam koku kaybı yaşadı. 6 Ayın sonunda yavaş yavaş koku gelmeye başladı. 9 ayın sonunda ise tam olarak geri kazandım koku duyumu.
koku duyusu hassas ve iyi olanlarin gec geliyormus diye duydum. burundan koku reseptörlerine yerleşen virus beyne ilerlemesin diye otoimmun bir şekilde vücut kendi koku reseptörlerini harap ediyormuş. virusle birlikte ace reseptörleri de ölüyormus. bu yüzden iyi koku alanlarda dallı budakli uzuuun reseptörlerin fonksiyonunu geri kazanmasi ayları buluyor 😂 6 ayın sonunda kötü koku olayı (parozmi) yaşadın mi?
Yumurtanın kokusuna dayanamıyordum o kadar kötü geliyordu. Ayrıca biftekte inanılmaz kötü geliyordu. Normalde iki yemeğide çok sevdiğim için yiyemedim uzunca süre.
iyileşme süreciymis o. ben şimdi bile o kadar mutsuzum ki hayattaki en büyük zevkim elimden alindi. doktora gittin mi mr falan cekti mi
Hayır gitmedim, sadece akciğerlerime biraz inmişdi covid, o yüzden bir kaç kez röntgen çekildim o kadar. Koku olayı için hiç kbb'ye gitmedim ama biraz daha gelmeseydi kesin giderdim :D
akciğerler başta kötüydü sonradan duzeldi mi?
Hayır o kadar kötü değildi. Hafif tutunmuştu covid. Zaten ilk 1 aydan sonra akciğerdeki tutulma baya baya yok olmuştu. Ama Öksürüğüm 5 ay sürdü. 5 ay öksürdüm.
hadi ya yoğun bir öksürük mü yoksa günde birkaç kez hafif mi
Öksürük ile başlamıştı zaten semptomlarım. İlk zamanlar çok çok fazlaydı öksürüğüm (Ama nefes darlığı hiç olmadı.) 1,5 ay yoğun öksürdüm. Sonrasında biraz daha azaldı ama tamamen geçmesi 5 ay sürdü.
aşılı mısın
Ben hastalığı geçirdiğimde aşı daha yoktu piyasada :D
sonradan oldun mu yan etkileri oldu mu hangi lerini oldun
Ben hala aşı olmadım.
turkovac a sıcak bakıyor musun
Delta varyanti gecen hafta karantinam bitti. Salladi ama iyiyim cok sukr
Çok geçmiş olsun.
Eyvallah kardesim
Lan ben covid olduğumda tek çeşit vardı şimdi çoğalmış bunlar. Hangisiydi acaba
Ben ilk covid versiyonunu atlattım.
Karantinam bugün bitti. Zor bir dönem geçirdik ailemle ama çok şükür iyiyiz şimdi
Geçirdim ama varyantı bilmiyorum
Hiç geçirmedim
Umarım geçirmezsiniz.
delta varyantı iflahımı s! kti
Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Geçirmedim
Geçirmedim