Sağlık Korona oldunuz mu kaç gün sonra iyilestiniz? rokko2 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Korona oldunuz mu. ? Kaç gün sonra ıyi olduğunu anlarım Oldum Olmadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Korona oldunuz mu kaç gün sonra iyilestiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Olmadım 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hafif atlattım zaten 2 hafta sonra test oldum geçmiş 1 5 Yorumla rokko2 +1 yıl Test yapmadan nasıl anlarım geçtiğini arkadaşımla buluşmam var ona bulaştırmak istemem Yorumla Boavistaa +1 yıl Test yap ne olacak? Yorumla rokko2 +1 yıl Kaç gün geçsin en az ki Yorumla Boavistaa +1 yıl Karantinadan sonra test olman lazım, önceden test yaptıysan 2-3 gün sonra Yorumla rokko2 +1 yıl Anladım Yorumla
gulbahaar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Korona oldum 7 gün karantinada kaldım şimdi negatif çıktı yarın işe gidebilicem cldöciçdgj 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Olmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmadım
Hafif atlattım zaten 2 hafta sonra test oldum geçmiş
Test yapmadan nasıl anlarım geçtiğini arkadaşımla buluşmam var ona bulaştırmak istemem
Test yap ne olacak?
Kaç gün geçsin en az ki
Karantinadan sonra test olman lazım, önceden test yaptıysan 2-3 gün sonra
Anladım
Korona oldum 7 gün karantinada kaldım şimdi negatif çıktı yarın işe gidebilicem cldöciçdgj
Bir hafta da kendime gelmistim
Hiç olmadım
Olmadım