25'inden sonra dersleri olan kişiler , dersleri başlamadan 2 gün önce gelebilir diye duydum. Benimde 2 ekimde başlıyor dersim yani 30'unda gidebiliriz. Ama bazılarına 25'inde herkes gidebilir diyor. Yurtta hep farklı bir şey söylüyor. Sizin yurt ne dedi?
Aslında özgürüm kisitlanmiyorum sadece ailevi problemler var ve bunlar canımı sıkıyor. Dertlerden uzaklaşmak istiyorum sadece. Aylardır maruz kaldım yeterince. Sağlık okuyorum. Seneye mezunum. İlk işim kpss ile uzak bir şehire atanmak. 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okul açılmadan bir gğn önce gel işte
Ben bir an önce gitmek istiyorumda. 25'inde aliyorlarsa direkt 25'inde yoldayım yani. 😅
Sıkıldınmı evden
Aynen depremden sonra online oldu zaten. Kaç aydır evdeyim. Yıldım evden cidden. Hiç bir şey düşünmeden uyumak istiyorum yurt odamda 😅
Bizim türkiyenin en büyük sorunumu bu işte
Ne sorunuymuş bu acaba?
Kızlar toplumda özgür yaşaöıyoruö herşeyden kısıtlanıyor
Nerde okuyorsun bu arada
Aslında özgürüm kisitlanmiyorum sadece ailevi problemler var ve bunlar canımı sıkıyor. Dertlerden uzaklaşmak istiyorum sadece. Aylardır maruz kaldım yeterince. Sağlık okuyorum. Seneye mezunum. İlk işim kpss ile uzak bir şehire atanmak. 🙏🏻
şu an nerde okuyorsun peki
Samsun
Ora çok güzel diyolae bencede direk git
Yurda bağlı umarım 25'inde açar
Benide alınla benim okul bitti
Yurtta kızlardan soğuyabilirsin bu arada. Çok pis ve kavgacı olanlar var. Dişarida görsen prenses gibi takıliyor ama 😅
Snsjdksk ben tek kişilik odada kalırım kızlar pis
Tek kişilik o da mı var. Üst üste yatacağız neredeyse. Neyseki bizim 4 kişilik bazı yurtların 7 falanmış.
Bizimkinde iki kişilik vardı
Baya iyimis.
Kızlar harbiden pisler yurtta birbirinize inattan temizlik yapmıyolar
Benim oda arkadaslarim çok iyi neyseki. Hergün temizlik yapıyoruz. Ses çıkarmıyorlar. Yüksek sesle konuşmuyorlar. Ve saygılılar.
Şanslı bıcırık seni
🤗
Ben köy gibi bi şehirde okumuştum tadını çıkaramadım snaa tavsşyem gşrme hiç kykya hep gez toz
Full gezdim zaten param yettikçe :)
Borsayı öğreteyim sana ordan kazanmgez toz
Yok ya ben borsaya falan girmem. Abim gir diyor ama yok. Riske girmem cidden
Riski çok az ama kazancı sana göre iyi olur
Bana daha bi şey demediler nerden bakıyoz
Nasıl nerden bakıyoruz. Yurt grubunda konuşuyorlar. Bide yurdu arayınca görevli ile konuşuyoruz
Ha benimki yeni kayıt
Anladım:)