Her yaz birileri diyete ve spora başlar daha iyi görünmek için. Peki siz bu yaz fit olabildiniz mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her yaz birileri diyete ve spora başlar daha iyi görünmek için. Peki siz bu yaz fit olabildiniz mi?

Başkaları bakıp "aayy nasıl güzel vücutlu"desin diye uğraşamam.. kendim için yaparsam yaparım yaz için zayiflayanlari asla anlamıyorum.. herkes fit olmak zorunda mı.. zayıf olmak zorunda mı? deniz kabul etmiyor mu kiloları.. insanın kendiyle barışık olması lazım ve lütfen milleti yadirgamayin ki herkes rahat etsin.. kimse kimseye laf soylemezse herkes rahatlar bu tabu da ortadan kalkar... bence!
Nayır.. Fit değilim. Yaz bir türlü gelmedi ki forma gireyim. Kimseye göstermediğim ufak bir göbeğe sahibim. 😃 Memelerim de çıkmış. Gıdığımda sarkıyor gibi. Kimse almasın bu halimle beni, duzeltiyim öyle gelin 🤣
Cevap
11Cevap
Evet bu yaz fitim
Bu yaz ve önceki yazlar hep fit oldum. Düzenli spor yapıyorum çünkü.
Zaten yaz için girilen diyetlerin çoğu hüsran oluyor. Spor salonlarına giden para da boşuna gidiyor.
Evet o yüzden ara vermeden sürekli çalışmak gerekiyor
Bu yaz degisiklik yaptim, kyoverdim, fit degilim özellikle göbek yapiyorum ama cikmiyorda, FARKLI olacagim bu sene farklilik yapacagim, herkes fit olsun ben degil
yok bu yazı göbek yazı ilan ettim hiç kasmadım daha önceki yazlarda fit ve kaslıydım bu sene kendimi rahat bıraktım
Hayır göbekliyim
Türk kası değil mi o zaten
Profildeki göz senin mi?
Evet, neden?
Başım döndü
Iyi bisi söyledim
Doğduğum günden beri fitim😒
Her zaman olduğu gibi
Hiç olamadım seneye inşallah
Değilim
Evvettt
Her zaman fitim😄