Sağlık Sence, sigara içmek sana ne kazandırıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Sigara içenleri anlayamıyorum. Size ne gibi bir katkısı oluyor. Sence, sigara içmek sana ne kazandırıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Sigara beni mutlu ediyor 0 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kendini çok anlamış ya bu arkadaş kalmış sigara içenleri anlamaması 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 Görüşünü şikayet edeyim Yorumla evapo0 +1 yıl Daha da yorum yapmam zaten 👋 Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 Pekii Yorumla
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Zevk veriyor resmn. Sanki seks yapmışta boşalmış gibi hissediyorum net. 0 0 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl İçmiyorum. Kirlenmişlik hissinden baska bısı kazandırmaz içerken de zevk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl küçüklükten gelen bağımlılık. sigara nın kime ne katkısı olacak. 0 0 Yorumla
Urfal Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl Dumanı yeller parasını eller cefasını dokdorlar ve kişi çekiyor boş hisler🧐 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. İçmiyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel yaşam sorusu olsa destan yazardın sjshaj Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Eğer istemiyorsan yazmam🥂 Yorumla Soran +1 yıl Laynn ben onu mu kast ettim 😳 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl İnsanı böyle sustururlar işte seni yerden bitme demek sen benim uzun ve son derece istekli yorumlarıma laf atarsın ha böyle sustururlar😂😂😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl aksine hem cebimden hem canımdan gidiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sigara beni mutlu ediyor
kendini çok anlamış ya bu arkadaş kalmış sigara içenleri anlamaması
😂 😂 😂 Görüşünü şikayet edeyim
Daha da yorum yapmam zaten 👋
😂 😂 😂 Pekii
Zevk veriyor resmn. Sanki seks yapmışta boşalmış gibi hissediyorum net.
İçmiyorum. Kirlenmişlik hissinden baska bısı kazandırmaz içerken de zevk
küçüklükten gelen bağımlılık. sigara nın kime ne katkısı olacak.
Dumanı yeller parasını eller cefasını dokdorlar ve kişi çekiyor boş hisler🧐
İçmiyorum
Cinsel yaşam sorusu olsa destan yazardın sjshaj
Eğer istemiyorsan yazmam🥂
Laynn ben onu mu kast ettim 😳
İnsanı böyle sustururlar işte seni yerden bitme demek sen benim uzun ve son derece istekli yorumlarıma laf atarsın ha böyle sustururlar😂😂😂😂
Bilmemm, hiç kullanmadım 😅
Keyif veriyor ama zararlı işte 🤷🏻♀️
aksine hem cebimden hem canımdan gidiyor
Hiç bir katkısı yok
İçmiyorum ve rahatım
Kullanmıyorum bütçeye ve vücuda zarar
Özentilik başka bir şey değil.
Yanıyor
Kullanmıyorum
hiç bir şey
Kullanıyorum. Anlık keyif.
Beni benden alıyor