Arkadaşlar cumartesi yola gideceğim ama hava değişiminde falan bana aşırı gaz yapıyor, böyle sonra utanıyorum, ayıp diye çıkaramıyorum otobüste, o gaz sıkışıyor sonra karnıma ağrılar giriyor, bugün ve yarın probiyortik içicem sonra ada çayı falan içicem, probiyortikli çay da içicem bunlar işe yarar mı? Ve Annem zorla kara lahana çorbası içirdi de bu yolda gaz yapar mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yenilen her şey gaz yapar önemli olan ağır şeyler yeme kapalı alanya yaparsan kokmasın ki otobüsde tutmak yerine yapmanı öneriirm
Lahana fena yapar. Yolculuktan hemen önce büyük abdestini yap
Cumartesiye kalır mı ya
Kalmaz sanirim
Üfff inşallah ya yemesem ölürdü sanki, sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı bağırsaklarını rahatlarsın diye, probiyotik içtim, probiyotikli çay içtim, ayrıttan ada çayı içtim biraz egzersiz yaptım aynı şekil yarın da yapacağım ama sırf kara lahanadnan gene öyle olursam gerçekten ölüm demek benim için zehir olacak yolculuk
Ve lahana etkisini gösterdi karnıma ağrı giriyor ve ayıptır söylemesi ishal oldum şaka gibi ya, zaten hep böyleyim 3 gün ya 3 gün olmasa ölürdüm sanki, bu gidişle karın ağrısından öleceğim artık
Sabaha bir seyin kalmaz yahu endiselenme
Kuru kahve varsa yanında yut 1 kaşık düzelir dicem ama yolculukta ne arasın kuru kahva değil mi üzgünüm o gaz içerde birikip hem sancı yapıcak hem şişkinlik vericek
Evden atarım çantama, hangi tür kahve olmalı
Markasını bilmem farketmez kahve olsun yeter mide bağırsak problemin mi var
Gastritim var, bir de kronik bronşitle sinizütim olduğu için nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum, bir de hipotroidi var ama onun mide bağırmaya etkisi var mı bilmiyorum, kilo yapıyor, halsizlik yapıyor, unutkanlık yapıyor bir de boğazımın kenarında ağrı yapıyor
Bende de bağırsak mide sorunları fazlasıyla var şu an bile geğiriyorum durmadan ve midem şişik
Mide ve bağırsak sorunları çok zor ya öldürmüyor süründürüyor, benim annemin de aynı şekil karnı balon gibi şişiyor, onda ülser var, gastrit var, sofrasında taş var
Seninle özel konuşabilir miyiz danışacağım bazı seyler var sana
Tutmaya alışık değil misin?
Tutmaya alışığım ama akciğer probleminden ve sinüsten dolayı burnumdan nefes alamıyorum çok o yüzden hava tutuyorum ve sürekli evde olduğum için genellikle hani ne zaman tuvaletim gelse gidip yapmaya alışığım, zaten olay tuvalet tutma değil, gazı hep ilk sesler çıkıyor sonra ben kendimi kastıkça karnıma kramplar giriyor, soğuk soğuk terliyorum.
Anladım geçmiş olsun. Doktora got bence
Ne Çok kötüsün sen ya
Ne
İğr.. sin sen
İnşallah sen de aynısını yaşarsın da sana da iğrenç derler amin
Allah korusun beddua etme a. m…k karısı
Düzgün konuş mk p*çi
Şaka yapıom leee canım insan
Ciddiye alma gece gece
Hadi özür dilerim barışalım