AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bebek bezi mi bu?
Sor cevaplayayım
Yazabilirsin
Buradan soruyum. Ben epifiz bezini aktif etmek istiyorum. En etkili şekilde epifiz bezini nasıl aktive ederim. Telekinezi biyokinezi yapmak için aktive etmek istiyorum
Etme sebebin ne, neden etmek istiyorsun
6. Hislerim kuvvetlensin istiyorum. Ve telekinezi telepati gibi yeteneklerimin kuvvetlenmesi icin
Başına nasıl bı bela alacağından haberin yok sanırım. O epifiz yani 3. Göz öyle kolay kolay açılabilecek bı şey değil. Senin öyle 6. Hissim kuvvetlensin onu istiyorum o yüzden uğraşıyorum. Keşke öyle olsa. Sen göz perdeni kaldirmaya çalışıyorsun.
O göz perdeni kaldirmayi başardığın zaman hayatın eskisi gibi olmaz, varlıklar görmeye başlarsın. Hadi 1 gördün 2 gördün diyelim. Onlar senin heryer de görebileceğin ya da insanoğlunun hayal edebileceği şekilde değiller. Beynin yavaş yavaş seni aldatmaya başlayacak, sonra İstanbul bakırköy e yerlesirsin. Bı ilmin vs yoksa bulaşma açmakla. Kapı penceresi açılır gibi açılmaz o
Evet dediklerinizi hepsini biliyorum. Ben sadece tecrübe edinmek istiyorum. Çocukken ve ruhani görmüşlüğüm var. Siz bunları görüyor musunz
Ara ara denk geliyor
Sizin epifizinizi nasıl aktıf olarak çalıştırıyorsunuz. Bu arada fal 6. His olaylarına çok ilgim var dediğim gibi yaşamışlığım var. Define yeri vs gösterilmişti mesela bana
Büyü yiye yiye açıldı benim. Kendi isteğimle olan bı şey değil. Define vs gösteriyorlar zaten, cin=define
Aktif olarak calistirmama gerek yok, kovboy bar kapısı gibi 7/24 açık
Ne yiyerek orayı anlayamadım. Meditasyon yapacağım güvenilir bir kaynaktan
Allah'ın lanetledigi yasakladığı şey büyüdür ya ne bu dünyada nede diğer tarafta affı vardır.
İşte sürekli çocukluğumdan beri büyüye magruz kaldığım için. Zamanla açıldı artik 3. Gözüm. Valla benden sana tavsiye deneme bırak
Geçmiş olsun. Yaşadıklarıniz zor gerçekten de. Ama güzel yönü de insanlar hakkınızda ne düşünüyor yani dostu düşmanı anlayabiliyorsunuz
Orası öyle
Bu arada fal bakabiliyor musunuz? Ben falcı ve büyücülerin epifiz bezlerinin acik olduğunu düşünüyorum da
Fal bakıp karşında ki insanın hakkında 1-2 bir şey söylediği zaman ve doğru cikiyorsa. Fal bakan kişi musallatlidir zaten. Tarot falı su falı hepsi. İşte bu yüzden fal bakmak baktırmak ta haramdır
Evet haklısınız. Verdiğiniz bilgiler çok değeri çok sağolun yardımcı olduğunuz için 🙏
Rica ederim, kaç yaşındasın sen
21 yaşındayım
İlerde Allah nasip ederse çok güzel bı anne olabilirsin. Bu epifiz bezi 6. His vs geç bunları. Neden dersen, musallatin iyice ağırlaşır, ilerde bı ailen olmada zorlanırsın, ya da çok çocuk kaybedebilir veya problemli olur çocuğun. Böyle biri ile yaşamayı hiç bı erkek kabul etmez. Hani anlatsan da deli damgası vurur sana. Evliliğin olmaz sağlık şekilde. Bunu geçtim huzurun olmaz. İlla ki senden ya da senin kanını taşıyan biri senin bununla uğraşmadan dolayı hayatı da kararır. Benden sana kardeş tavsiyesi. Yaşım 26 oldu, herşeye dikkat ediyorum
Çok haklısınız. Bu arada çocuğa geçebilir dediniz. Benim teyzem fal bakiyor dolayisiyla musallatli. Annemde anlatisina göre büyü üzerinden geçmiş hocaya gidip iyileşmiş. Bu gen bana mı vurdu sizce? Ailede bu durumları bende yaşamıştım. Ama falı bıraktım geçti
Büyü hiçbir zaman insan vücudundan geçmez, illa ki o çocukta zamanla yavaş yavaş görecek bunları kurtuluşu yok
Annem Çok seyrek şekilde rahatsız ediliyor tek yattığı zaman geliyor. Tek yatacağı zaman benim yanımda yatar mesela.
O durumu çok iyi bilirim. Büyü insanın üzerinden gitmez o orada kalir ölene kadar. Büyü bozulmaz, büyüye büyü ile karşılık verirsin. Çok karışık durumlar. Annende zaten olduğu için. Senin de bunları görmen normal. Yani bu durumla uğraş veya uğraşma, senin çocuğun da görecek bunları. Benim çocuğum da. Nesilden nesile geçer bu. Kan bağı olan herkes yaşar
Ama ben uğraşmadığım zamanlar. Gelmiyordu. Ugrastigimda define yeri gösterdiler. Evimizin yakınında evliya var onu gördüm gündüz vakti birde. Cinleri görmedim ama hissettim. Yatarken baş. ucuma Kur'an koydum vs gittiler ondan sonra da uğraşmadım
Elinden geldiğince uzak dur, bol bol dua oku. Ayetel Kürsi vs
Evet doğru söylüyorsunuz