Epoksi ile takılar yapılıyor , kolye, bileklik, yüzük, küpe, anahtarlık, kitap ayracı , çeşitli süsler, dekoratif ürünleri vs.
Bunlarla uğraşan ya da bunlarla uğraşan yakını olan var mı?
Bende merak sardım bu ara onunla uğraşmak istiyorum..
Varsa bilen soru sormak isterim :)
Bunlarla uğraşan ya da bunlarla uğraşan yakını olan var mı?
Bende merak sardım bu ara onunla uğraşmak istiyorum..
Varsa bilen soru sormak isterim :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Epoksiyi biliyorum zemin kaplama olarak kullanılıyordu son zamanlarda takılarda da kullanılıyor
Aynen ve çok seviliyor çok hoş takılar çıkıyor ortaya onunla uğraşmak istiyorum ama bilgisi olan birine de danışmak istemiştim
Bilgim var
Evet ben takılarla ilgili olanı soruyorum
Anladım o zaman 😊
Benim kendimce bilgim var diyebilirim:)
Söyler misn
Ben ahşapta kullanıyorum epoksi, masa ve sehpaların çatlaklarını doldurmak için, çeşitli lambaderlerde, uzun lafın kısası kalıba dökebildiğin sürece kafandaki herşeyi yapabilirsin. Fakat şu sıralar dolar/Euro değerlerinden dolayı çok mantıklı değil epoksi kullanmak. Tam olarak neyi merak ettiğini söylersen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Aslında soruda yazıyor soruyu okumadınız galiba
Yazdığınız şeylerin tamamını yapmak istiyorsunuz o halde? Takılardan kitap ayraçlarına, anahtarlıklara kadar hepsini?
Evet ama önce denemek istiyorum mesela anahtarlik ile baslayabilirim ya da kolye
kimyasaldan takımı olur
Tabiki de olur
kimyasaldan aldıgın radyasyonada razı olcan o zaman
Takı için yapılan epoksi recineleri var birçok kişi bununla uğraşıyor tabiki bunun içinde önlem alınıyor alıyorlar yani bende alırım elbette maske eldiven önlük gibi vs vs
ben ham halinden bahsetmiyorum katı halinden bahsediyorum tıpkı üzerine bastıgın asfalt ya da icinde yasadıgın beton binalar gibi oda radyasyon yayacak ve saglıgını bozacak
Kolyesini flan takarken diyosn yani
yani.. dogal taslara yönelebilirsiniz özellikle kuartz radyasyonu emer iyi bir stres arındırıcıdır..
Bilgi için teşekkür ederim haklısınız kuartz tasini denicem umarım öyledir cnku bu ara hatta bayadir stresliyim 🙄😏
Reçine deniyordu galiba onlara
Aynı şey
Anlamını bilmiyordum pardon
Epoksi reçine ya da epoksi sıvısı deniliyor bir de epoksi sertlestirici oluyor yanında illaki bu ara ona merak sardm ama bilgisi olan varsa danışmak istedim
Bende kalıplarından almak istedim ama galiba tabak tarzı kalıbı Türkiyede yok
Himm tabak tarzı nasıl oluyor tam bilmiyorum ama değişik şekillerde kalıplar var cok gzel ama fiyatlar pahalı baya
böyle takılık ya da kül tablası şeklinde yapıyorlar ya aslında küçük bi kalıp ama bulamadım hiç
Nette çok şey var aslında
Bulamadım ki bi türlü ya
Tabak zor gibi ya
Galiba
ben yapıyorum
Nasıl yspıpsun lütfen anlatırmısın
@Sila1234567s nasıl derken epoksi karışım mı yoksa desenler mi
Harf anahtarlık yapmak istiyorum nasıl yapıldığını baştan sona anlatır mısın ilk kabın içine ne koyucam kafama göremi ölçüyü neye göre ayarliyim
@Sila1234567s kafana göre ölçü olmaz her firma ayrıdır ve gramı gramına olmalı. Beş dakika karıştırıp silikon kalıba ya da nereye yapcaksan oraya dokersin silikon harici yerden asla çıkmaz. 24 saatte falan sertleşir. Nasıl anahtarlık yapacağına göre işler değişir
Merhaba ben epoksi döküm işine girmek istiyorum magnet anahtarlık tepsi gibi ilk başta mazeme falan ne gerekli bilgi verir misiniz rica etsem
@CanselArslan takip edersen söylerim özelden
@CanselArslan hey Allah'ım hesabı silmiş ben uyucam uyandığımda bu yorumu göremem 🤣
Hayır hesabı silmedim eşimin numarasini vereyim anlatır mısınız nasıl yapıldığını dökümün
@CanselArslan hayır eşinin nosunu istemiyorum