Bence asla yapılmaz. Annem sürekli börekler, çörekler, tatlılar derken her gün diyet bozacak şeyler yapıyor. Anne evinde diyet yapmak mümkün değil bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence asla yapılmaz. Annem sürekli börekler, çörekler, tatlılar derken her gün diyet bozacak şeyler yapıyor. Anne evinde diyet yapmak mümkün değil bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

#selamgençlik 🍀🍀
Aile evine kısa süreliğine bir tatile, ziyarete gidildiyse tüm diyetler utansın!! O hasretle insanın haklı olarak yedikçe yiyesi gelir, anne köftesini, anne böreğini bulup diyet yapılmaz!! Sadece uzun süreli kalmak ve ikamet için aile evine gidilmişse birazcık otokontrol sağlanabilir..🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀
Yapılmaz. Bizim evde aynı şey vardı. Sormadan poğaça yapmalar, börekler, sarmalar ve revani yapmalar. 1 ay önce bizimkiler geldi. 6 kilo aldım onlar yüzünden 🙄
Cevap
8Cevap
Evet yapılabilir
Bu ekonomi de artık herkes dolaylı olarak farklı bir beslenme programina uymak zorunda kalınca istemsizce diyet yapmış kadar oluyor.(sağlıklı beslenmek için üretilen kategori yiyecekleri haftada şu kadar et balık gibi tüketim tabularıni yerine getirmek hariç)
Engelleyici faktör çok... aile evi bedava açık büfedir ve herkes bir şeyler tıkınırken sen canım gibi hissedersin, o yüzden...
Nefsine hakim olursan gayet de yapılıyor, belki arada kavga çıkar
Yapılır ama haftanın bir günü mutlaka bozulur çünkü dayanamazsın o güzel kokulara
Benim annemde Bi sürü şey yapıyor ama kilom hep sabit 😂bu konuda şanslıyım
Hayırr az önce annem domates soğan dogramis üstüne zeytinyağı kekik yaninda ayran off😄
Evet zor oluyor :D ama direndiğim zamanlarda oluyor bir şekilde.
aşırı zor ama sağlam bir irade varsa neden olmasıın
Aile evinde insan kafayi yoyor diyer nasil yapilsin anliyormusunuz gahahffnb
Diyet her zaman olur
yapılmıyor yapılsa bile hemen bozuluyor
Yapılamıyor. Yalnızken 61 kiloydum. Şimdi 82
Hayır
Yok canım yapılmıyor maalesef :)
Azar azar yiyebilirsin.
Hayır
Yapılabilir
Yapılmıyor maalesef
Yapılmıyor asla