Arkadaşım hiç yakışmamış dedi ama bu sıcakta pantolon mu giymem gerekiyor yani bacaklarım kalın olduğu için. Sadece zayıf insanların mı şort giymeye hakkı var? Ayrıca bence çok da kalın değil bacaklarım, sizce kalın mı?

Arkadaşım hiç yakışmamış dedi ama bu sıcakta pantolon mu giymem gerekiyor yani bacaklarım kalın olduğu için. Sadece zayıf insanların mı şort giymeye hakkı var? Ayrıca bence çok da kalın değil bacaklarım, sizce kalın mı?

Bu bacaklara güzel diyenler sanırım hiç güzel bacak görmemiş. Altı kaval üstü Şişhane şeklindeki bacaklarınızda; üst bacaklarınız çok kalın ve şişman alt bacak normal görünüyor. Ve bakınca absürt bir görüntü hakim. Şort giymeye hakkınız var ama bizim de güzel olmamış demeye hakkımız var zannındayım. Görüntü kirliliği hakim.
🤦♀️abla sen ne yaşadın bu kadar doldun ya? Kocan mı yetersiz kalıyor
😂😂😂ne oldu ağır mı geldi çirkinliklerinizi duymak? Neden çirkinlikleriniz söylenince karşınızdaki bir şey yaşamış oluyor:) Gayet iyi şeyler yaşadım umarım sen de yaşarsın garibim. Uzatmayı sevmem lütfen karşılıklı uzamasın cevapsız kalma diye yazdım.
Soru bana ait bile değil niye ağır gelsin? Buruş buruş olmadım dıye mi 😀
Çirkinliklerin söylenmesi diğer çirkinlere ağır gelir diye.
O zaman büyük bir yük altındasın
@enthusiasticpq sitenin en ateşli iki hatunu birbirine niye düşer ki?
Senin bacakların bundan çirkindin erikli water seni 😁😁
Ben çirkin şeylerle gezmem rintintin…
Çirkin şeylerle gezmeyip çirkin olanı yiyosun dimi 😃😃
Cevap
80Cevap
Giyebilirsiniz tabi ki
Spor yapıyorsun sanırım. Bacakların sağlam duruyor.
Bence şort gayet iyi duruyor.
Bacak yapın da iyi.
Yakışmış takma milleti. Bacakları kalın kişiler giyemez diye bir şey yok.
Kimsenin lafına bakma ağzı olan konuşuyor sonuçta istediğini giy
Bana kalından ziyade kaslı gibi geldi bence zayıf olup sen yürürken sallanan bacak olacağına kaslı sert kalın bacak olsn ondan iyidir✌🏻
Ayrıca bacak kası en zor yapılan şeydir bacak çalışanlar ve bisiklet yalanlarda ziyadesi ile gelişir bana da bir ara çok diyorlardı ronaldo gibisin diye 1 sene pilates yaptım iyice sıkılaştı şimdi şort falan dilkat çektiği için giyemiyorum 😂🙈
Önemli olan insanların ne düşündüğü değil senin düşüncen ve hissettiğin. Sen giydiğinde rahat hissediyorsan eğer gerisini takma kuzum.
1-) Bence bacaklarınız kalın değil
2-) İsteyen istediğini giyer. Bana göre de şort vs. kalın bacaklılara çok daha fazla yakışıyor bence.
Kalına daha çok gider aslında ama seninkisi kaslı kalın ve orantısız aşağısı ince. Hem geniş şort giysene sen.
Herkese aynı yakışmaz normaldir, birine çok yakışır birine az. Belki bi 5-10cm uzun tercih etsen daha iyi durabilir
Hiçte bile insanlar zatev tekdüze güzellik algıları oluşturmakta neden sen de kendini bu algıya ikna etmek için uğraşıyorsun?
Böyle şeyleri kafaya takarsan eğer ilerde çok sıkıntılar çekersin. Hatta psikolojin bile bozulabilir. Şort giymeye tabi hakkın var
Herkesin yorumlarda "yoo aslında bacakların çok güzel kaslı" vs demesini istediğin için bu soruyu paylaştın demi? :D
Ne alaka bence balık etli insanlara şort daha çok yakisiyor
öyle mi diyosun
Evet
teşekkürler o zaman
Sen kimseye bakma istediğini giy yeter
Asla kalın değil harika görünüyorsun kimseye aldırış etme sakın
teşekkür ederim çok sağol
Rica ediyorum güzellik 💐💐 kimseye aldırış etmeden yaşa hayatı gayet güzel vede fit görünüyorsun kadın dilinden anlamayan insanlar var maalesef
Spor yapıyor musun? Dış bacaklar dolgun duruyor.
Ayrıca şort giyebilirsin..
yapıyorum evet, kilom da var ama kas daha çok
Belli oluyor.. Bence gayet estetik bir görüntü..
isteyen giyer bu arada çokta kalın değilmiş...
değil dimi ya oh
Bence bu kimseyi alakadar etmez canım istediğin gibi takilabilirsin
bence de etmemeli ama insanlar konuşuyo işte
Ağzı olan konuşur kızım takilma bence sen
doğru diyosun valla
Ne var yani baldirlarinin geniş olmasi başkasına problemmiymis
Amaaaan sen onun lafına ne bakıyorsun, giy gitsin. Benim de tombiklikten kalın, giyiyorum. Millete göre mi hareket edeceğiz nedir bu yani
Bir başkası dedi diye kendi keyfinizden isteğinizden asla vaz gecmeyin bu hayat sizin başkalarına b. k yemek düşmeli😉
Özgür ol. Nasıl olursa olsun. Önemli olan senin yakıştırman
Giyebilirsin. Bu durumdan rhatsızsan spor yapabilirsin
Yakışmadıysa şort vücuduna göre değildir kesimi ya da bakışı çirkindir.
Sen şortu ve bacaklarını sorgulamak yerine o arkadaşınla arkadaşlığını bir sorgulamalısın ;)
Dpor yap sıkılaşırsın şu an fena durmuyor ama sıkı olması daha hoş gösterir
Bence daha çok güzel gözüküyor arkadaşın seni kiskanmis 😅😅
Ilgiiiii
Diye bağırma yav
Kulağım patliyacak
Benimde ince giymiyeyimmi Antalya bura yaniyoz giymesek
İnsanların ne dediğine bakma, zira insanlar beğensin diye değil, sen beğen yeter. Neticede her şey senin.
arkadaşlarını bi kalemde sil çünkü çok kıskançlar belliki
kıskançlıktan mı öyle konuşuyolar sence
kesinlikle. çünkü göründüğü kadarıyla bacakların kötü değil ve şort yakışmış
ya çok teşekkürler
önemli değil ama arkadaşlarını iyi seç
Offf böyle şeyler çok saçma gerçekten çok saçma. Ne var yani benim bacaklarım kıllı ama şortla geziyorum dışarıda, ne var bunda? Ve kime ne? Kimseyi dinleme, giy şortu çık dolaş.
insanlar da çok bakıyo rahatsız oluyorum
Erkekler bakıyordur, anlıyorum, güzel bacakların var ama bunun kalın bacakların olmasıyla ilgisi yok ve soruyla da ilgisi yok. Biraz daha uzun şort giyebilirsin eğer çok rahatsiz okuyorsan.
teşekkür ederim
Rica ederim, dikkat et kendine, keyfini çıkar hayatın.
o sırada bacakları kalın olup üstünde kısacık şort olan ben
bence son derece hoş olmuş. belki de ben kalın bacak sevdiğim içindir bilemiyorum
kimler neler giyiyor. hiç dert etme. etrafı değil kendi kalbinin sesini dinle
Bacakların kötü durmuyo. Arkadaşın muhtemelen kıskanç
Keten pantolon giy efil efil olur güneşten korur şort daha çok yakar
sevmiyorum ipleniyo hemen iç kısımları
E giy canım niye takiyon ki millet şu der bu der diye... ben kombin yapıyorum güzel mi gözüktü bana çıkıyorum valla özellikle bazı kıskanç arkadaşlar güzel olsa bile AA canım olmamış yani şurası şöyle filan derler dışarıda herkes 34 beden değil ayrıca kimse bacağın kalın niye giydin diye seni durdurmaz
zaten umursamıyorum da işte insanın canı sıkılıyo böyle yorumlara
Bu bacaklar kalın değil. Ayrıca ince çorap ile muhteşem gözükürler.
Tabiki hakkın var bacaklarının kalın olması neyi değiştirir ki
Bence daha çok hakkın var. Ya bana çok hoş geliyor kalın bacaklar bu kadınların takıntısı ne anlamadım
Bilakis ince çırpı bacaklılar şort giymesin yahu görüntü kirliliği oluyor..
kime ne istedigini giy ve gayet yakısmıs kalın bacak ince bacaklara göre herzaman daha iyi kürdan gibi gözüküyor
Bu hayat etrafındaki canım saçma eleştirilere göre yaşamak için çok kısa nasıl iyi hissediyorsan öyle davran öyle giyin gerisi boş
dinleme onları boş ver ince bacaklılara leylek gibi duruyo sana yakışmış
Allah Allah bunun kararını sen mi veriyorsun. Ne kadar kötü kalplisin isteyen istediğini giysin.
@cicegimbocegim burası görüş kısmı kararı da tabiki ben vericem isteyen istediğini giyer kimse karışamaz ama şu an bıunu tartışıyosak istediğimi derim
Bence cok yakismis. arkadasin kiskanmis bence
boş ver, gayet yakışmış.😎
çok teşekkür ederim
Rica ederim 👑
Sen ne giysen suç gibi
ne alaka
Kalından ziyade sportif ve hoş
teşekkür ederim yakışmış mı yani
Başkalarının tercihine göre yasama
öyle yapmaya çalışıyorum da insan üzülüyo
Bunca yıllık tipsizom kendim ile barisiigim
Kalın bacak candır can <3 Giy çabuk :D