Midi boy siyah yırtmaçlı etek aldım. Boyum 160 bacaklarım kalın biraz fazla kilom var. Ama artık bu kafayı aşmak istiyorum daha özgüvenli olmak. Mini etek zaten sevmiyorum ama midi boy veya uzun yırtmaçlı etekler hoşuma gidiyor özellikle yazın tiril tiril çiçekli böcekli… Bu konuda genel düşünce nasıl merak ettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanlar ne der diye hayatta bir şey düşünüp hareket etmedim.. İnsanlar umrumda bile olmaz. Lakin ben ne düşünüyorum kendime baktığımda ben beğeniyor muyum kendimi? Ben hoşlanıyor muyum o görüntüden? Nasıl hissediyorum? Bunlar benim için önemli olur hep.
Ben eğer çok kalın bacaklı olsaydım o görüntümle mini etek giymez, bacaklarımı normalleştirmeye çalışırdım. Çünkü o görüntü benim canımı sıkar. Canımı sıkan şeyleri düzeltmek için uğraşırım ve öyle kalmam. Neden kalın bacaklı halimi kabulleneyim ki eğer düzeltme gibi bir seçenek varsa?
İmkansız mı bunu düzeltmek?
Kabullenip oturacağıma…
Ben kabul etmezdim.
Kötü görünmeyi kabul edemiyorum ben. Belki bu benim içimdeki bir bozukluk bilmiyorum ama bunu kabul etmeyi ve bu kabullenişi sergilemeyi de özgüven olarak saymıyorum.
Aksine düzeltip mükemmele ulaşmayı tercih ediyorum.
Herkesin fikri de kendine. Benimki böyle.03 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar ne diyor umursamamali diye baslayip kotu gorunmeyi kabul etmeyi ve bunu sergilemeyi ozguven olarak saymiyorumla biten bir demeç… Fikirleriniz kendinize ama ifadede sorun var yazdiklarinizi gozden gecirip tutarsizligi birakmalisiniz. Cunku ya hayir istedigimizi giyelim kim ne derse desin denebilir ya da kalin bacakli olmak kotu bir sey bunu kabullenmek de ozguven degil bu yuzden kalin bacakla etek giymeyin denir.
- +1 yıl
O zaman anlayacağınız dille söyleyeyim insanların ne dediği umrumda bile olmazdı ben kendim o iğrenç kalın bacaklı halimi görüp giymezdim. İnceltip düzeltmek imkansız değil düzelip giyerdim. Benim derdim insanların düşüncesi değil kendi beğenmeyişimle ilgili demek istedim….
- +1 yıl
Kendimle barışık olup kötü görüntümü kabul etmem ben.. güzele ulaşmaya çalışırım. Ama sen kabul edebilirsin kendini öyle. İnsanlar da üzülme diye yüzüne gerçeği söylemezler genellikle.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence böyle şeyleri kafaya takma kendinle barışık ol bende hep zayıftım kemik gibi gözüküyordum bu da birçok erkeğin hoşuna gidiyordu ama hep beni cinsel obje olarak görüyorlardı bu şekilde yaklaşıyorlardı üstümde o kadar travma bıraktılar ki kilo almak takıntı oldu benim için şimdi üç dört kilo aldım her şey mükemmel ben kendimi nasıl begeniyorsam öyle olurum yani gördüğün gibi beni beğendikleri gibi kalmak istemedim onlara karşı bir tepki oluşturmak istedim hatta daha da alsam olur yani inşallah alırım ayrıca kilolu kızlar etek giymiycek diye bir şey yok hayat senin istediğini giy tatlım ne buradaki ne de dışarıdaki insanları kafaya takma herkesin kıskanç olduğunu düşün ben hep öyle yapıyorum bu yakışmış mı diye sorunca hayır diyorlarsa mutalaka kıskanmış demek ki iyi yapmışım diyorum 😂
00 Yorumla
Güzellikten ziyade fazla kilo sağlıksız olmak demektir, bir çok hastalığa davetiye çıkarır. Bence eğer hormonel bir problemin yoksa mutlaka kilo vermeli, normal kilon ne olması gerekiyorsa o kiloya inmelisin.
Olman gereken kiloya gelicen bacaklarında şimdi ki kadar kalın olmaz zaten.
Ayrıca kalın bacak etek giymeye engel değildir bence.
(Kilo verme olayını kendi başına yapma, tehlikeli olabilir, diyetisyen eşliğinde yap mutlaka)00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKakın bacak candır ve özgüvenli kadın çok artık. Bacak biçimsiz kalın tayt giyiyor, kısa etek giyiyor. Mişlen lastik reklamı gibi dolaşıyor çoğu kadın. Onun için şöyle bir bak aynada biraz olsun yakıştırıuorsan giy. Zaten biraz giysen alışkanlık yapar, çokca giyersin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
154Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAsla engel değil. Bu düşünceden sıyrılmalısın. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. Kime ne. Beğenmeyen kıskanıyordur :D boyunu kısa gösterebilir o sebepten ötürü nude renk topuklu ayakkabı tercih edebilirsin. Eteğin düz renk olmasıda daha uygun olacaktır.
50 Yorumla - Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki seviyorsan giyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalin ama nasil kalin?
asil kalin bacakli kadinlara mini yakisiyor bence
ama tabi TC gibi yerde çok bakarlar 😅 midi olmaz bence
ince bacaklilara mini yakistirmiyorum onlara midi daha iyi duruyor.
Bak mesela şöyle kalinliktaysa harika durur:

Eğer şöyleyse hoş durmaz:

Bu yüzden MIDI de yakismaz bence bacagin kalinliğini belirginlestiriyor bu yüzden daha kilolu gözüküyorlar:

Inceyede bu yüzden mini yakismaz:

Ama midi çok hoş durur:
31 Yorumla- +1 yıl
Kız nerden buldun bunu ilk resim muhteşem 😊😂
+1 yılBacakların kalın olması etek giymeye elbette engel değil giyebilirsiniz, içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin giymek istiyorsanız giyin. Yalnızca 160 boyla midi olmaz diye düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılÖzgür ol lütfen, kendini kısıtlama, hayat'a 1 kez geliyorsun ve başkası ne der diye düsünme , kendine yakıştıgını düsünüyorsan bunu gerceklestirmelisin , hic yoktan dış ortamda bunu 1 kez yaparsan , belki kendine öz-güven gelecek ve her zaman rahatca uygulayabileceksin belki bu sebepten senin spor'a baslaman gerekecek ve ilham alacaksın.
10 YorumlaBunu burada b*yinsiz türk erkeklerine sorman cidden…. girlllll ne istiyosan onu giy onlara ne istersen bikiniyle gez kime ne ya sen seviyosun içinde kalacağına üstünde kalsın şuradaki keko bakımsız kıllı ter kokan erkeklerin fikrini niye aliyosun cok sinir oluyorum sizin gibi kızlara ya
19 Yorumla
+1 yılValla Sizin çoğrafyada her şey sorun, her şey olmaz gibi görünüyor… Bu nasıl bir Komplex , her şey şurada yazıldığı gibiyse öğğğğğ geldi. İstediğini giy , Size ne milletin orasından burasından şişmanmi sıska mı, Aşın biraz kendinizi ulannnnnn 🥴🥴🥴🥴 Sinirlendim yine sabah sabah.. mazlumu getirin bana.
10 Yorumla
+1 yılBence artık beden kalıpları kırıldı herkes kendine yakıştığını düşündüğünü giyer ve buna kimse eleştiride bulunamaz. kalın bacakları her daim savunacağız :)
40 YorumlaKişinin aynaya baktığında ne hissettiği çok önemlidir. Kalıplaşmış düşüncelerin dışında düşünmek ve zamanın ötesinde güzelliğin farkında olmak bu anlamda her şeyden daha değerli. Özünüzde kendi vücudunuza duyacağınız saygı ile dilediğiniz eteği giymekte özgür olmak da size kalmış. Bence çekinmeyin.
00 Yorumla
+1 yılOzguvenli olmak icin hem dogru hem yanlis yerdesin burada sana sismansin diyecek cok kisi var kaldirabilirsen ozguvenin artar ama kaldiramazsan bida toprlamakda zorlanirsin dikkat et vr kimseyi takma yani b3nd3 senin aksine asiri zayifim ve inan bana cok zor olsa bil3 mutluyum
00 Yorumla
+1 yılNo no bir kere insanlarin ne dusundugunu unut.
Bacagin kalinsa kalin demek ki senin anatomin bu ya da kemik kalinligin bu nolmus yani?
Sen giy hem daha iyi begenmeyen varsa bakmaz ama cogu erkege gore kalin bacak ya da kalin bilek estetik bir unsurdur00 Yorumla
+1 yılBence giymelisin ya benim de bacaklarım kalın ama bence bana yakışıyor elbise etek vs hoşuna gidiyosa giy kim ne der ne düşünür diye düşünme
40 Yorumla
+1 yılYa ben zaten görmedim fiziği guzel olan birinin etek giydiğini. Ya çarpık bacaklı, ya aşırı zayıf, ya kalın bacacıklı kızlar giyip durur
40 Yorumla
+1 yılAslaaa böyle düşünme şu fiziksel algıları yıkın artıksan neyi seviyorsan neyle mutluysan öyle giyin ben fiziğimi takmadan neyi beğenirsem onu giyiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
senden daha sismanlari da guzel oluyor etekle falan sen hâlâ zayıfsın
+1 yılKilom fazla diye kırklı kilolara indim , bu sefer her giydiğim üstümde iskeletor gibi durmaya başladı. İdeal kilolarına döndüm artık oram çıkmış , buram fazlaymış diye düşünmüştüm. İnsanları memnun etmek zorunda degilsin
10 YorumlaDap dar giyersen bacaklarinda bucudunda sırıtır. Ama vucuduna gore giyersen her bedene her kikoya uygun elbiseler var sana git cuval giy demiyorum tabiki. Ama dap dar giyinip etlerinin bi yerden firlamasindan iyidir
00 Yorumla
+1 yılNiye giymeyesiniz ki öyle bir kural mı varmış? Öyle düşünen insan varsa geri kafalıdır ve illa psikolojik bir sorunu vardır. Kaldı ki bence kalın bacak çok daha hoş. Eğer siz kendinizi o şekil beğejecekseniz hiç durmayın hemen giyin derim.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. bişey söyliyim mi samimi olarak yapıyorum bu yorumu, çırpı gibi bacak olup mini minnacık giyiceğine taşıyabileceğin midi bir eteği balık etli veya kalın bacaklı olarak giymeni tercih ederim. o yüzden çekinme!!!
00 Yorumla
+1 yılİstediğini giy kime ne? Çarşaf giysen ona bile bir şey derler çok düşünme.
50 YorumlaBen de giymiyorum ama giymeyi istiyorum yakışmıyor bence. Ama sen gerçekten istiyorsan umursama kimseyi istediğini giyin
30 YorumlaHayır bunun bir önemi yok kimsenin sana karışmaya hakkıda yok giy istediğini sen onlar için değil kendin için giyorsun sonuçta hem giyince kendini mutlu hissedeceksen giy ☺
10 Yorumlaİstediğini giyebilirsin, kilolu kızlar istediğiniz gibi giyinin, acaba insanlar ne der gibi negatif düşünce içerisine girmeyin, kilolu bir kız crop, bikini, kısa etek vs her şey giyebilir😊
10 Yorumla
+1 yılHayir hic cekinme ama kisaligıni iyi ayarlamalisin cok kalin bacakliysan kisaligini ince yerinde bitirmelisin bence
20 Yorumla
+1 yılşu an kalın bacak modası var haberin yok mu ben incecik olduğum halde bacaktan kilo almaya çalışıyorum 😂
20 YorumlaBenimde bacaklarım kalın zayıfım 1.85 67 kilo insanlar ne der diye önemseme orada takılı kalma kuzum benim.. Kendini nasıl güzel güvende ve nasıl iyi hissediyorsan onu giy.. Ben giyinmeyi bilmem mesela ama giydiğim şeylerin hep yakıştığını düşünürüm insanlar umrumda degil sahsen
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca insanlar ne der ne düşünür demedim ne istersem onu yaptım onu giydim ama genel ölçüde açık saçık degil tabiki 😊 ne istiyorsan onu giy gönlünce 1 kere geliyoruz bu hayata
00 YorumlaAman canım bunun için insanların fikrini almaya gerek yok ki. Sen aynada baktığında kendini güzel görüyorsan olay bitmiştir. Vücut senin vücudun giyecek olan sensin kime ne.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Süper mini yakışmaz midi kloş etekler güzel oluyor kalın bacaklara ve bol pantolonlar 👍🏻
30 Yorumla
+1 yılBende tam tersi diz kapsgimin al kisni bacağım com ince o yüzden giymeyi tercih etmiyorum çok😂🤔üst bacak kalın benimde🤭
10 YorumlaBunun bir önemi yok, kısıtlama kendini. Minik etek de görebilirsin, midi boy da giyebilirsin. Yeter ki mutlu ol.
10 YorumlaErkekler için sorun yok nefes Alman yeterli, asıl sorunun hemcinslerin. Ve evet seni linç edebilirler
10 Yorumla
+1 yılİçinde kendini iyi hissettiğin her şeyi giyebilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim her yerim çatlak dolu yine de giyiyorum. Canın istiyorsa, öz güvenli hissediyorsan giy dünyaya bir kere geldin. Sadece bir kişi bugüne kadar çıplak bacakla gezme çorap giy gözüme batıyor çatlakların dedi.
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Çekinme daha güzel bende kalın olsun diye uğraşıyorum
21 Yorumla36 bedenim ama kapalıyım elhamdülillah. Allah azdırmasın.
22 Yorumla- +1 yıl
yobaz
+1 yılKesinlikle cekinmelisin insanlarin goz zevkini bozmaya hakkiniz yok😂😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAcik sacik giyinmeylemi ozguvenli olunuyo evet bencede bu kafayi asmalisin yazik kafana
28 Yorumla- +1 yıl
Uff cok fena gecirmiş
- +1 yıl
Dalga gecme
- +1 yıl
Hdksnsks niye dalga sandın dedigine mi güvenmiyosun
- +1 yıl
Yok kuzum niye guvenmiyim imali konusuyon sandim ondan
- +1 yıl
Sende yapma senin gibi kevase olmasin
+1 yılBize dayatılan güzellik algısını kırmak için güzel fırsat, bence giymelisin, içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalısın ….
00 Yorumla
+1 yılBu konudaki genel düşüncenin a.. afedersin. Önemli olan senin ne istediğin ne düşündüğün. Neden çekinesin kendini içinde iyi hissettikten sonra.
00 Yorumla
+1 yılKalın bacaklar her daim iyidir kemiğin gözükmez giy kendine güven emin ol ki böyle daha güzel durursun
00 Yorumla
+1 yılÇekincelerini silip atmalısın. Aynanın karşısına geç ve kendine yakışıp yakışmadığına bak. Bacaklarına ya da kilona değil kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılOlur mu öyle şey ya. Giy tabii. Ben kalın bacak seviyorum. Kalın bacak dolgun popo demek. Bayılıyorum tam tersine. Herkes ince bacak sevecek diye bir şey yok. Hiç çekinme canım ;)
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının nasıl gördüğü değil, senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Mutlu olacağın şeyleri yap giy takın takıştır kafana göre
00 Yorumla
+1 yılBen de şort giymeye çekiniyorum, bacaklarım biraz çarpık çünkü 😂
Kalın bacaklılara mini yakışıyor,, sevilmez mi gııızzz sıdıqa.. 😋00 Yorumlagiy knk içinden gelini , eğer giydiğin kiyafetin içinde kendini rahat hissediyorsan kim ne derse desin fazla sallama
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılFazla kilon varsa zayıfla ortada damacana gibi gezince özgüvenli olunmuyo
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kac yasindasin ya bu ne bicim uslup damacana falan? Hadsiz cahil.
Yani görmek lazım...
Bazen ölçüler doğru yorum yapmamıza eksik kalabiliyor.
En önemlisi, hoşuna gidiyorda giy bence. Kime ne 😊00 Yorumla
+1 yılAçıkçası uzun boylulara çoğu şey yakışıyor ama tabi giymende sakınca yok giyebilirsin kalın bacak daha hoş oluyor.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nasil kendini iyi hissediyorsan oyle davtanmalisin seviyorsan giymelisim
20 YorumlaYa bacım biz kalınlaşmaya çalışıyoruz sen çekiniyon aga kafayı yicemmm
13 Yorumla- +1 yıl
Sana biraz kilo versin ikiniz de birbirinizi dengelersiniz 😄
- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılGiyebilirsin tabiki nedemek boyun kısa bacağın kalınsa herkes istediğini giyer
10 Yorumla Hayır tabii ki, hem kalın bacak kadınsı olabilir ince de öyle tamamen kişisel beğeni
00 Yorumla
+1 yılMuhteşem Seksi ve kiskirticisin ayak bileklerinde kalinsa daha da harikasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bırak eteği şort bile giymiyorum. Lakin millet ne der diye değil, abazalar yüzünden. İlk defa böyle bir şey görüyormuş gibi bakıyorlar, mide bulandirıcı.
01 Yorumla
+1 yılSen başkası ne der deme kendini nasıl güzel, iyi hissediyorsan işte o sensin...
00 YorumlaNiye çekincen yaa kafana göre takıl. İnsanlarıda umursama
00 YorumlaKadin bacaginda diz kapagi gömülü olmali, cikmamali. Dolgun bacak, kuru bacaktan iyidir.
03 Yorumla- Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılGiyin kendine yakıştırdığını boş ver sen saçma yorumları rahat ol istediğini yap
00 Yorumla
+1 yılKadın olsam güzelliğimi, ziynetlerimi eşime saklardım
00 YorumlaÇırpı bacaktan daha iyi değil mi sence bide kalın bacaklara hayran olanlar var
00 Yorumla- Devamını Gör (180)
Devamını Gör(225)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem