Bu çözümleme çalışır, hatta nesiller boyu çalışacaktır da ) Ama nasıl? Aranızdaki bitişin şekline göre. Şayet sevgiliniz sizi kafasında bitirmiş ise geçmiş günlerin hatırına %99 arayacaktır hatta gelecektir. Neyin ne olduğunu nasıl olduğunu anlayıp çok üzüldüm geçmiş olsun kendine iyi bak hemi deyip gidecektir. Ama içinde ayrılığınızdan sebep en ufak bir pişmanlık kalıntısı var ise aynı sizin müracat ettiğiniz gibi o da bu konuyu vesile kılıp sizin serumsuz elinizi tutmaya gözlerinize acıklı acıklı bakmaya ve size yumuşak ses tonu ile sanki bir kemoterapi hastasıymış sınız gibi dokunaklı sözler söylemeye çalışacaktır. Bu yüzden denemeye değer mi? Bence değer :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni anlıyorum. bir şey ler yapman gerek diye düşünüyorsun. Çünkü sen yazmazsan o yazmayacak. Dimi? Aynısını yaşadım. 3 hafta yazmadım. Bir kez bile merak etmedi. Sonra dedim acaba ben den mi bekliyor. Yazdım konuştuk. Ben bir adım attım. O da atar diye düşündüm bekledim. Ama yine adim atmadı. Şimdi 1 aydan fazla geçti. Yazmadım. O da yazmadı. Nereye kadar ben cabalayabilirim? 😖😖
Neden o uğraşmıyor, bir selam demeyi bile çok görüyor da ben sürekli ne yapsam bana yazar diye düşünüyorum dedim. Kendime yazık ettiğimi anladım. Asla da üstüne düşüp egosunu tatmin de etmedim. Pesinden koşulan erkekmiş gibi de hissettirmedim. Ve vazgeçtim. Gerçekten hisseden konuşmak isteyen , inanki kendi gelir kendi çabalar. . Bu resimden sonra sana yazdı diyelim. Sonra yine yazmayacak. Sonra ne yapacaksın peki?🤔
Bu kısır döngüye girmek istemedim ve vazgeçtim. Vazgeçmesem çok yıpranacaktım. En iyisi boş ver. Çabalama. Gelmek isteyen zaten gelir resim atsanda, atmasanda. Tek taraflı çaba ile hiçbir şey yürümüyor. Basından farketmek lazım bunu.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir özet
+1 yılBir kız bir erkek için üzülmemeli, peşinden koşmamalı, ona yaklaşmaya çalıştığını hissettirmemeli çünkü bunu fark ettiklerinde uzaklaşacaklar ki seninki çoktan fark etmiş bunu bile bu nedenle ilgisi gitti. Bu şekilde daha çok uzaklaşabilir bilgin olsun. Onun için sadece sıradan olursun. Biraz kendine odaklan, kendine öncelik ver eğer ki onunla alakan olmadığını ve hayatına bir şekilde devam ettiğini fark ederse ve bu evrede dönmek isterse senindir gelmiyorsa zaten senin olmasın bu kadar uğraşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence saçmalık. Ayrıca erkekler bu tür numaraları artık yemiyo ya. Geri dönmekten çok acıyarak bakıyolar burada da zaten aşk yok sadece acımak oluyor. Bırakın kendi hallerine herkesi, dönmek isteyen her halükarda döner kardeşim. Sevmeyen adama ölüm resmi yollasan üzülür geçer. Kendinize gelin yahu
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphem yok ama çok gururlu biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDeneyebilirsin bence döner
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden atmalıyım sosyal medyadan sildim sinirle
+1 yılNe gerek var böyle şeylere Allah aşkına kendine biraz olsun saygın olsun kendine senin hiç mi saygın yok çok basit görünürsün bu şekilde yaparak
42 Yorumla
Soran+1 yılAşk ağır basıyor
- +1 yıl
Aşk diye insanın kendisini küçük düşürmemesi lazım sevse zaten kendi adım atardı
Lütfen böyle bir şey yapma ya. Sana üzülmesini sağlama seninle konuşmak istese zaten sana yazardı böyle triplere girmenin ne anlamı var? Daha da kendinden uzaklaştırırsın bu gibi şeyleri ergenler bile yapmıyor. Kendine saygın olsun sana yazsın diye böyle şeyler yapma.
21 YorumlaTaktik tutuyorsa ben de gideyim bir iki serum yiyip geleyim
24 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim
Eğer gerçekten çok seviyor ve unutamıyorsan konuşarak tekrar beraber olmak istediğini söyle bu tür şeyler seni basit gösterir.
Benden sana bir tavsiye her ne olursa olsun kendini basit duruma düşürme ne fazla üstüne düşeceksin nede fazla serbest bırakacaksın unutma kaçan balık büyük olur.
00 YorumlaSeni olduğun haliyle merak etmeyen önemsemeyen. Serumla otla bokla dönse ne olur. Ne tarz bir fayda bekliyorsun o insandan. Sana acıdığı için değil seni sevdiği için yanında olacak insan yoldaşındır. Gerisini hadi ordan et. ya da genel olarak hadi ordan et rahat edersin.
05 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda ilk defa hadi ordan et lafını hadi ordan et diyen birini gördüm KDLXŞDŞCŞTŞCLFLCLRL komiğime gitti
- +1 yıl
Ay yokmuş kız şey çeviriyormuş mdlclfşvşgclmskx
- +1 yıl
QLZŞEŞCŞÇTŞVŞRŞVİFCİRŞVŞG
Gizli Üye(18-24)+1 yılsiz ayrılmamışsınız galiba sadece konuşmuyoruz haa ayrılalım falan dediyseniz neyse ama benim sevgilim olsa bende çok yazmam ben anneme bile çok yazmıyorum önemli bir şey olmadığı sürece sevgilimede aynısını yaparım ben öyle çok whatshapp instagram gibi yerlerde takılmam instagram da takılırsam anca mizah sayfalarında takılırım onun dışında facebook bgy flamer gaming gibi gruplarda takılırım
00 Yorumla
+1 yılBir şey soracağım:
Eğer sana geri dönse yine gitmez mi?
Sen hep acaba gider mi diye hep onun altında edileceksin
Seni hep evet demek mecburiyetinde bırakacak
Sana değer vermeyecek
Abla, inan bana sana layık olan çok erkek var dışarıda10 Yorumla
+1 yılEğer değer veriyosa döner ama daha iyi bi taktik veriyim ortak bi arkadaşınız falan varsa en azından onunda takip ettiği o arkadaşına paylaştır bana hep şey gelmiştir çünkü kendisi paylaşımları biraz saçma bulmuşumdur ama arkadaşın paylaşırsa daha iyi olur sonuçta hastasın halin yok paylaşmaya 😉
13 Yorumla
Soran+1 yılortak arkadaşımız var ama erkek ve sohbetimiz çok yok ne diyebilirim ki bilmiyorum
- +1 yıl
Güvenebilirmisin ona ona göre soyle açık açık yardım edermisin diye birde onunla daha yakınsa olmaz soyleyedebilir onunla daha yakınsa
Soran+1 yılevet onunla daha yakın :/ aşırı bir yakınlık değil de aynı mahallede oturuyorlar
+1 yılKafasında bitirmişse eğer, bu tür şeyler dahi uzun vadede pek bir işe yaramaz. Boşuna uğraşıp kendi değerini düşürme. Seni sevecek başkalarıyla da karşılaşacaksındır elbet
13 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasını istemiyorum bunun dışında ne yapabilirim
- +1 yıl
Bu bi' bağımlılık. Ona muhtaç değilsin ama öyle hissediyorsun. Kendine zaman tanı. Başkalarını isteyebileceğini anlayacaksın
Soran+1 yılmuhtaç değilim ama ona ihtiyacım var sadece
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Bana biri böyle fotoğraf attığı an toz olurum hayatından bir daha da göremez beni. Kendini acındırarak ilgi çekmeye çalışan insanlar kadar kötü bir şey yok bu hayatta.
20 Yorumla
+1 yılBittiyse yeniden canlandırmak için neden uğraşıyorsun ki?
Şöyle düşün, bugün bitmez ise yarın yine aynısı olur. Yapacağın şeyi günü ya da anı kurtarır. Sonrası yine hüsran.
Bitmişken tam bitsin demelisin bence :)
00 Yorumla
+1 yılDönesi varsa döner ama dönesi yoksa kendini kessen bile dönmez.
Eğer hâlâ içinde bişey varsa bu fotoğraf onu sadece endişelendirir ve ortaya çıkan sohbetten yararlanma şansın olursa barışmanızı bile sağlayabilir ancak dikkat çekmeye çalıştığını sanma ihtimali de var tabi aranızdaki ilişkiye bağlı olarak.01 Yorumla
Soran+1 yılOrtaya sohbet çıkar mı bilmiyorum bunu yapmasam nasıl konuşuruz bir daha onu da bilmiyorum
Kendini acındırarak döndürmek saçma olur. Sana acıyan biri hiç dönmesin daha iyi. Sonra diyecekki sana acımıştım döndüm diyecek. Bu daha çok canını yakacak. Seni sevdiği için dönmesi daha güzel olurdu.
00 Yorumla
+1 yılGeri dönmek isteyen her şekilde geri döner, serumlu kolla fotağraf göndererek duygu sömürüsü yapmaya gerek yok derim, aciz görünmek zayıf insanların karekteridir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar bayatladı. Sen en iyisi röntgen çekilmeyi dene. Ardından ona gönder ve açıklama olarak da "geçen gün doktora gittim kalbimde sen varmışsın... ha, röntgende çok tatlı çıkmışsın" yaz.
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyorsa, eskisi gibi değilse dönse ne olur? Acıdığı için dönmesini istiyorsan kendine kötülük etmiş olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğinden eminim ama haklı sebepleri var ve gururlu biri
Kızlar bir şey dicem ne kadar çok seversek sevelim bize yazık değil mi gururumu neden yerler altına alıyım ki hem acı çeksene sürünsende onun karşısında gülümseyip dik durmalısın onun acıtmasına ihtiyacımız yok bence onkarın vicdanına mı kaldık biz ya
00 Yorumla
+1 yılCok ergence ve komik birsey bence. Eski sevgilim bana oyle bir fotograf atsa oturur gulerdim acikxasi. Serum yemis olabilir ama bunu atarak kendini acindirmasi bence cok alcak bir hareket. Kendinizi acindirmayin insanlarin size acimasi ovunulcek birsey hic değil.
00 YorumlaKesinlikle uzak dur böyle şeylerden oda aptal değil anlayacak taktik yaptığını merak eden zaten yazar arar bu şekilde onun gözündeki değerini değiştiremezsin yalandan seni değerli hissettirir belki sen üzülme diye oda hiçbir anlam ifade etmez sen sadece kendini kandırsın aptallık etme sen Bihter ziyagilsin 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun Bence bu kadar düşmemlisin giden gitmiştir zaten dönce geri gelse yazık deyipte gelir öyle bile olmasa sen bu düşünceyle kendini iyip bitirirsin güçlü ol önce kendi kıymetini sen ana canım benim evt aşk acıtır ama zamanla geçer İnan bana dışarda seni gerçekten seven sana deyer veren kıymetini bilen var Aşkın ilacı zamandır unutma
00 Yorumla
+1 yılBunlara gerek var mı bence yok Sevmiyen değer vermeyen birisi için değmez.
Zorlanı Sevmesini sağlayacaksın.
Kendini küçültmekten başka bişeye yaramaz.01 Yorumla- +1 yıl
Döndürdün demek sana acıdığından dolayı Seninle görüşüyor olması yüzde kaç oranında? Hiç bunu düşündünmü.
+1 yılHiç denemeye niyetim yok. Seni seviyorsa unutuyorsa döner umursamıyorsa bu kız ne atmış ya der geçer. Yani 1 hafta konuşmuyorsanız bakmayabilir aradaki muhabbeti bilmiyorum sonucta.
00 Yorumla
+1 yılHayatım da hiç yapmadığım bir devinim. Yapacak olursam da eski sevgilimin geri gelmesi için zerre uğraşmam...
02 Yorumla
Soran+1 yılben de yapmadım ama yapmak istiyorum
- +1 yıl
Seni anlıyorum ancak bu geçici bir çözüm olur eski sevgilinin ilgisini beklemek iyi hoş fakat bir süre sonra çokta mantıklı bir karar olmadığını serumla gelen sefaktin etkisi bittiğinde yine uzulünce anlayacaksın.
Kendini acındırman ne kadar doğru bilmiyorum ki yanlış bir davranış bana göre zaten seviyorsa döneceği varsa döner böyle şeylere gerek yok biraz gururunuza da yer verin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aksine çok acınası ve sorunlu bir imaj cizersin çünkü o da onun taktik olduğunu biliyor. Asıl sen çok mutlu olduğunu ona hissettirirsen seni merak eder mutluluğunun kaynağını bilmek ister huzursuz olur
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyorsun sosyal medyadan sildim ama sinirle whatsap var sadece nasıl gösterebilirim
Cevap sahibi+1 yılOnunla bir şekilde iletişime gecececginden çok emindir muhtemelen. Hiç iletisim kurma eğer numaran onda varsa hikaye paylasabilirsin onunla zerre alakası olmayan pozitif paylaşımlar vs. Sen ona hiç ulasmazsan zaten kudurur erkekler kovalamayi severler bunu unutma. onlari evcil bir köpek olarak düşün
Bence sırf serum takildigin için sana yazacaksan hiç yazmasin bırak istese zaten yazar neden yazması için bir şeyler yapasın ki umursamazsan daha çok kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılBen çok gülüyorum böyle story görünce ya. Kyk da sevgilisiyle aşırı saçma bir konuda tartışınca sinir krizi geçirip yurda ambulans çağıran ilgi budalaları geldi.
00 YorumlaBence Bu Şekilde Olmaz Onunla Tekrar Konuşmak İstiyorsan Onu Birşeyler Yemek İçin İkna Et Bu Daha İyi Olur
02 Yorumla
Soran+1 yılcevap vermiyor ki nasıl ikna edeceğim
Serumla gelen gelmesin yani. Artı bir de normal paylaşıp görmesini de sağlamayacaksın direkt ona göndereceksin. Bak nasıl bir durumdayım, sana ihtiyacım var nolursun diye. Yapma sakın.
00 YorumlaSeni sevmiyor abi emin ol nuna sevseydin şu an bunu buraya yazmazdın git ağla duvarları yumrukla ama asla mesaj atma bitir kafan
05 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum buna seviyor olsa da bitirmek için sebepleri vardı bazen hak veriyorum bile
- +1 yıl
Ben mental olarak senden daha kötü durumdayım diyebilirim ben de ayrılalı 2 ay oldu ve benim bitirmek için bir sürü sebebim vardı yapmadığını bırakmadı ama ben hep düzeltmeye çalıştım sonra düzeltmeye çalışmaktan yorulup benden ayrıldı onun yaptığı hataları düzeltmeye ben çalışırken beklemekten sıkıldı söz de yüzüme gelip bana seni seviyorum diyordu şu an en son konuşmamız da hiçbir şey hissetmediğini söyledi aradan 2 ay geçti hala bana göndermeli şeyler paylaşır arada ama ne o ne ben yazmam belkide ben öyle anmıyorumdur o normal paylaşım yapıyordur ama benim nelerden vazgeçtiğimi görseydin ağzın açık kalırdı SEVEN DAYANAMAYIP YAZIYOR ARIYOR DÜZELTMEK İÇİN UĞRAŞIYOR biraz bekle 1 haftada hala yazmadıysa seni gerçekten sevmiyordur net
Soran+1 yılAklımdan çıkmıyosun dediğimde benim de öyle ama zamanla unuturuz dedi 😑
- +1 yıl
Kafaya koymuş işte hatta şöyle söyliyim benim yaşadığım olayda ben de seni seviyorum ama böylesi senin için daha iyi demişti 2 gün sonea başka biriyle konuştuğunu görmüştüm belkide sana da böyle diyor üzülme diye yüzüne karşı gelip ben unuttum bak işine demek istememiş olabilir
Soran+1 yılÜzücü ne diyim
O adam sana acıdığı için gelecekse, sen her seferinde kendine zarar mı vereceksin?
32 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorumdu
Bunun için yazıcaksa iki gün daha konuşup sonra yine aynı olursunuz sadece geçici bi
çözüm olur ilişkinizi temelden düzeltin10 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.
böyle yapman sağlığını oyuncak gibi kullanmak istismar etmek olur ki yapmamalısın. Arayıp konuşmalısın.00 Yorumla
+1 yılKendini acındırırsın başka bir şey olmaz.. Dönmek istemeyene neden ısrar ediyorsun düşürmemelisin kendini sen kadınsın
00 YorumlaUlan benim ex te serumlu foto paylaşmıştı. Ben mal olduğum için anlamamıştım. canımsın zehirlemişti ne kadar aptal demiştim içimden 😂
00 YorumlaEski sevgilim atmıştı bana barışmıştık şu an 4. Senemiz iyi ki atmış🫠
02 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
- +1 yıl
Evet , ameliyat olmuş biz ayrıldıktan sonra. Müşahade ye alınınca attı hastayım diye. Ameliyat olduğunu söylemedi ama 1 sene sonra öğrendim. Annesi dedi ölümden döndü falan o kadar pişmanlık duydum ki keşke hiç ayrılmasaydım. Sevdiğimizin değerini her zaman bilelim ne olacağımız hiç belli değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle inanmaz çünkü sevgilin olsa seni sevse asla bırakmazdı onurunu ve gururunu koru lutfen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBu poza dönmezde biraz güzel ışık ve açıdan çekip deneyebilirsin. Sonuçta belki bahane arıyordur barışmak için. Dene, haber et bize de.
00 Yorumla Bu halimi görüp bana dönecek insandan bu sefer ben giderim.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyor işte
Şimdi sen ne istiyorsun sevgi mi merhamet mi ya da iyilik mi istiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılGeri dönsün de hangisi olursa olsun kafasındayım şu an
Soran+1 yılaklımdan çıkmıyosun dediğimde benim de öyle ama diye başlamıştı cümleye
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Belki o an için bi acıma duygusu falan olur ama sevmiyosa zaten yalandan gelmesini de istemezzsin bennce
00 YorumlaYazık gerçekten yaşim 20 bi tane sevgilim yok milletin haline bak
01 Yorumla
Soran+1 yılinan olmaması daha iyi
+1 yılBazılarıda çocukça buluyor böyle şeyleri, ilgi çekmek için attığın belli, ters tepebilir, engelde yiyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBende mi uygulasam taktiği senin kolunu odunc alabilirmiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yutturacaksın bunu
- +1 yıl
:)) ne biliyim onuda sen bul herseyi ben mi düşüneyim
Bileğine de bandaj sardır hemşireden rica et de intihar etti sansın.
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil :)
+1 yılmerak edecek insan sen serum fotosu koymasanda eder saçma yani bu gibi şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yapmasam hiç konuşmayacakmışız gibi geliyor merak eden zaten sorar deyip rahat davranamıyorum
+1 yılkonuşmak istiyorsan konuşta hastalığını bahane etmek ne acizlik ya...
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyor sorun orada zaten
😂😂😂😂 bu yüzden sana dönen sevgilinin beyninden şüphe ederim
10 YorumlaKolunu eline verir gönderir seni bırak giden gitsin..
00 Yorumla
+1 yılBence kendini böyle acındırmamalısın. Sana sen olduğun için dönmeli acıdığı için değil
00 YorumlaYazacaksa ztaen yazar buna gerek çok çocukça buu
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa umrunda olmaz ki iki gündür yazmıyorsa zaten çok da seviyor olamaz
00 YorumlaSana karşı hiçbir şeyi kalmadıysa hayır
Asla dönmez00 Yorumla
+1 yılSorunsuz bir ilişki istiyorum. Sorun varsa en fazla geçmiş olsun yazarım o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tam tersi onu umursamadığını düşündür. Bu taktik onaylandı.
Sen üstüne gittikçe o seni dhaa da cepte görecek. Yani sen kesinlikle bu konuda bir şey atma paylaşma o başka bir yerden görebilir ya da öğrenir ama birinci dereceden senden öğrenmesin..00 Yorumlaİçip içip arıcaksın abi sarhoşken aramak daha samimi
00 YorumlaVlla knk öyle bişi yaparsan tamamen sogutursun ergen gibi görür seni bence yapma
00 Yorumla
+1 yılEskiyi döndürme bir serumlu kol fotosu asla ve asla kullanma iki benden söylemesi
00 YorumlaNe şehit ne Gazi, …. Yoluna gitti bizim Niyazi yaz dönmek neki cenaze imamıyla gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (267)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat