+1 yılD hiçbiri
Altı sene önce özel muayenehanesi olan (Ruhunu si.. tiğimin or.. spu çocuğu) prof dr... a gitmiştim şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene odasına geçtik doktor biliyorsundur parmakla makattan prostat muayenesi yapıyorum dedi evet hocam biliyorum yaptırmak istemiyorum dedim doktor ne var bunda acıtmayacak yaptırmak istemiyorum dedim doktor muayene etmeden nasıl olacak muayene edin hocam ama rektal tuşe istemiyorum doktor tamam o zaman geç bakalım indir evir çevir mıncıkla muayene bitti tekrar ofis kısmına geçtik kağıda bazı tahliller ve ultrason yazdı hocam ultrason yerine uygun ise emar yazar mısınız dedim doktor senin diğer hastalardan ne özelliğin var muayenede olmadın dedi (götümü parmaklayamadığı için içine oturdu) özellik mi dediniz hocam dedim ne demek istediğinizi anlamadım dedim cevap yok bir kaç kere daha sordum cevap yok rektal tuşe muayenesini yaptırmamak özellik oluyor ise yapmak istediğiniz muayene hoş bir durum değil kabul ediyor musunuz dedim cevap yok ben sizler için cevap yazıyorum doktorda farkında bu ve buna benzeyen sözde muayene yöntemi namussuzluğun dik alasıdır siz siz olun g... nüzü parmak attırmayın benden sizlere tavsiye.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeneyimli doktoru tercih etmeye çalışırım.
Her hastalık, sıkıntı kolaylıkla anlaşılmayabiliyor ve burada yıllarca görüp geçirmenin, deneyimin önemi ortaya çıkıyor bu nedenle deneyimli doktor her zaman tercihimdir.
Şunu da belirteyim ki abazalıkla suçlanan erkeklerden çok daha fazla abaza kadın var sitede.
Sağlıkla alakalı bir soruda dahi konuyu farklı yerlere çeken kötü zihniyette çok fazla kadın görüşü olmuş yani erkeklerin adı çıkmış orası net.
00 Yorumla
+1 yılÇok uzman da var bir pratisyen hekim veya intern kadar bilgiye sahip değil ne kadar saha da olur acil de çalışır ne kadsr vakaya dalıp çıkarsan o kadar deneyim kazanıyorsun önemli olan bilgi ve bunu nasıl işlediğin insanlara neler verebildiğin çok üzgünüm ama bu ne yaşa bakar ne de uzamanlığa sürekli okuyup araştırıp kendini geliştirmeyen proflarda var yerinde sayıyor ailem de hekim çok bu sebepten aşinayım🙃
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli derken meslekte uzun zaman geçirmiş yaşça daha olgun kişilerden bahsediyoruz anladığım kadarıyla.
Şu sıralar benim gördüğüm ve yakından şahit olduğum bir şey var o da genç doktorların yaşça büyük doktorlara göre daha iyi oldukları.
O yüzden şu an herhangi bir rahatsızlığım için doktora gidecek olsam genç birisine muayene olmaktan da çekinmem, güvenirim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDeneyimli doktor.
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli doktorların yanı sıra gençlerde de çok iş var. Çok deneyimli ve bilgili olup yapılması gereken müdahaleyi doğru yapamayanlar var.
O deneyimli doktorların hiçbirinin görmediğini gören, beni rahatsızlığım konusunda uyaran doktor genç biriydi. Yaşa bakarak doktor seçmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılDurumum açıldı gecenlerde özelde yaşı büyük tecrübeli Dr a gitmiştim habire oflayip pufluyordi. sonra tekrar gitmem gerekti aynı durum için devlette genç Dr a denk geldim gayet güleryüzlü ilgiliydi ikiside hem dezavantajları var hem avantajı sanırım bilmiyorum şu an tekrar gitmem gerek ne yapmalıyım bilmiyorim
01 Yorumla- +1 yıl
Altı sene önce özel muayenehanesi olan (Ruhunu si.. tiğimin or.. spu çocuğu) prof dr... a gitmiştim şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene odasına geçtik doktor biliyorsundur parmakla makattan prostat muayenesi yapıyorum dedi evet hocam biliyorum yaptırmak istemiyorum dedim doktor ne var bunda acıtmayacak yaptırmak istemiyorum dedim doktor muayene etmeden nasıl olacak muayene edin hocam ama rektal tuşe istemiyorum doktor tamam o zaman geç bakalım indir evir çevir mıncıkla muayene bitti tekrar ofis kısmına geçtik kağıda bazı tahliller ve ultrason yazdı hocam ultrason yerine uygun ise emar yazar mısınız dedim doktor senin diğer hastalardan ne özelliğin var muayenede olmadın dedi (götümü parmaklayamadığı için içine oturdu) özellik mi dediniz hocam dedim ne demek istediğinizi anlamadım dedim cevap yok bir kaç kere daha sordum cevap yok rektal tuşe muayenesini yaptırmamak özellik oluyor ise yapmak istediğiniz muayene hoş bir durum değil kabul ediyor musunuz dedim cevap yok ben sizler için cevap yazıyorum doktorda farkında bu ve buna benzeyen sözde muayene yöntemi namussuzluğun dik alasıdır siz siz olun g... nüzü parmak attırmayın benden sizlere tavsiye.
Doktorun meslegini iyi bilmesi önremli ayni ayni yasta 5 doktorun 5 ide ayni bilgiye sahip degil. Iyi bir doktor biraz sans meselesi, ayni egitime bilgilere sahip iki doktor arasinda deneyimli, tecrübeli tabiki öndedir.
00 YorumlaGenç diş hekimine dolgu yaptırdım ve sonuç hüsran. Dişimdeki siniri alamadı. Üzerine dolgu yaptı. Artık o tarafımla yemek yiyemiyorum. Ondan önceki doktor deneyimliydi ve işini mükemmel yapıyordu
00 YorumlaDeneyimli. Sonuçta sağlık bu. Genç ve tecrübesizlere kendimi emanet edemem, büyük konuşmayım da. Bi kere öğrenciye dolgu yaptırdım, olmamış tekrar yaptı baştan. Hem de aynı gün. Şaka gibi ama gerçek.
02 Yorumla- +1 yıl
Deneyimli olanı sapık çıktı
Altı sene önce özel muayenehanesi olan (Ruhunu si.. tiğimin or.. spu çocuğu) prof dr... a gitmiştim şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene odasına geçtik doktor biliyorsundur parmakla makattan prostat muayenesi yapıyorum dedi evet hocam biliyorum yaptırmak istemiyorum dedim doktor ne var bunda acıtmayacak yaptırmak istemiyorum dedim doktor muayene etmeden nasıl olacak muayene edin hocam ama rektal tuşe istemiyorum doktor tamam o zaman geç bakalım indir evir çevir mıncıkla muayene bitti tekrar ofis kısmına geçtik kağıda bazı tahliller ve ultrason yazdı hocam ultrason yerine uygun ise emar yazar mısınız dedim doktor senin diğer hastalardan ne özelliğin var muayenede olmadın dedi (götümü parmaklayamadığı için içine oturdu) özellik mi dediniz hocam dedim ne demek istediğinizi anlamadım dedim cevap yok bir kaç kere daha sordum cevap yok rektal tuşe muayenesini yaptırmamak özellik oluyor ise yapmak istediğiniz muayene hoş bir durum değil kabul ediyor musunuz dedim cevap yok ben sizler için cevap yazıyorum doktorda farkında bu ve buna benzeyen sözde muayene yöntemi namussuzluğun dik alasıdır siz siz olun g... nüzü parmak attırmayın benden sizlere tavsiye.
+1 yılGenç doktorlarda kariyer yapmak için normalden daha fazla ilgilenir deneyimliler de adı üstünde yani o yüzden ayırt etmem bugün genç ortopedi doktoruna göründüm baya iyidi
00 YorumlaŞahsen ciddi bir hastalık ise deneyimli olması daha iyi yok damar açma kan alma kontrol filan ise deneyimsiz olması benim için daha iyi mesleğini öğrenmesi açısından
00 Yorumla
+1 yılDoktor doktordur tabi büyük bir sıkıntı yoksa zaten Prof veya doc lar asistan doktorlarına kontrole gönderiyor. Sonuçta onlarda tecrübe kazanması gerek
00 Yorumla
+1 yılEğer kadın doğuma gideceksem doktor genç ve yakışıklı bir erkek olsun isterim onun harici hiç farketmez
12 Yorumla- +1 yıl
💖
+1 yılTıp alanında tecrübe kesinlikle çok önemli. Gençler tercihim olmaz ama özellikle de yaşlı doktor arayıp bulacak halimiz yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Himmm🤔 Sağlık alanında bilgili
- +1 yıl
@esmer_adam34 😂😂😂😂😂
+1 yıl, fark etmiyor. Çok ciddi bir sorun olmadıkça ilk randevu kimeyse o. Randevu alabilmek başlı başına bir sorun
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGenç doktora çünkü ona deneyim tecrübe kazandırarak daha iyi bir doktor olmasına katkıda bulunmak isterim.
00 Yorumla
+1 yılHemen her branşta dr arkadaşlarım var uzman var yard. Doç. Var doç var prof var. Bi rahatsızlığım olduğunda soruyorum. O branşta hangisi hangi kıdemdeyse :)
00 YorumlaHer zaman deneyimli doktoru tercih ederim. Özellikle sağlık gibi konularda deneyim çok önemlidir. Hatta belki de en önemli şeydir..
00 Yorumla
+1 yılİşini iyi bilen, saygılı, insanlarla nasıl konuşacağını bilen biri olsun yeter. Yaşla hiç alakası yok.
00 YorumlaSağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Deneyimli Tabiki 😊 Ama Güzel Genç bi kızla Sevgili Olmak Eğer aşık olursam kalbine girmek için muayene Bahanesi ile giderim 🤭
04 Yorumla- +1 yıl
moruk oluncada genc güzel kiz sana mi bakcak
- +1 yıl
Moruk mu? Bu Biraz Ağır Olmadı mı? 😅 @tatlibelancxk Yaşlanınca Tabiki de Genç Kızla ne işim olur Ben Genç iken Diyorum Yaşlanınca değil
- +1 yıl
yaslinca genc kiz istyiorlar gencde tek paara icin bakar napsin moruku
+1 yılBende öyle düşünürken diş randevusu için porselen yaptırdım gençti ama yaş almış kişilere göre daha iyi yapıyordu acitmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsini en iyi şekilde yapana ve hasta psikolojisinden anlayan dili sivri olmayan egoist olmayan kendini beğenmeyen mütevazi olana
20 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişiyor tabi
Ne çeşit bi rahatsızlık00 Yorumla- Sağlık konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimli doktor kaldımi ki reis amca hepsine giderlerse gitsinler dedi
00 Yorumla Dun geceden beri su soruyu gormekden sıkıldım. Yeniliyorum gene gitmiyor
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli doktor tabiki canımı sokakta bulmadım sonuşta
00 Yorumla
+1 yılYaşlı doktora da muayene oldum gence de gençler daha ilgili yani yaşlılar pek sallamıyor
00 Yorumla
+1 yılSağlık konusunda tabi ki de deneyimli isterim.
00 Yorumla
+1 yılOlay doktorluksa yaşa bakmak lazım
Gözlüklü yaşlı doktor amcalar iyidir
00 Yorumlagenc kadin bir doktora muayne olmak guzeldir
00 YorumlaDeneyimli aga tecrübesiz doktor ne yapcağını bilmez bana göre
00 YorumlaDeneyimli olsun arada parmak atsız zevke gelirsiniz ksjdjdkpapauhaskd
00 Yorumla
+1 yılGenelde bizde genç fizikli kaslı güçlü mümkünse bekar tercih ediyordur zaten:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeneyimli 30 45 yas arasi olanlar sürekli insani azarlayip kotu kaba saba davraniyor ama eski yası buyuk doktorlar iyi guvenilir
00 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Prof olacak gençler o kadar bilgili değil yaşayıp görmüş geçirmiş insan daha bilgili oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilemedim ki ilk ameliyatımda doktorum gençti tipi tarzı ilgisi hoşuma gitmişti. şu an gireceğim ameliyattaki doktorum yaşlı ve baya deneyimli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastayken bunu düşünemem ki hangisi olursa farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş işe alakalı değil , daha çok hasta farklı vaka gören , kendini geliştiren doktor tercihim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeneyimli doktor çünkü yenileri daha yeni öğrencekleri için anlamazlar
00 Yorumla
+1 yılerkekelr genc kadina muane olmak ister abaza olduklari icin bnve deyimli olmasi daha iyi saglik önemli benim icin
10 YorumlaDeneyimli ve başarılı bir doktora muayene olmayı tercih ederim. Yarım usta Maldan, yarım doktor candan eder...
00 Yorumla
+1 yıl
Tam şu ayarda bir doktor
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli tabii. Bir hastalık konusunda çok örnek görmüş ve tedavi etmiştir. Fakat yeni olan daha çok kitaplardakini söyler.
00 Yorumla
+1 yılFark etmez ya genç olunca daha çok özeniyor diye düşünüyorum deneyimli olunca da bilgili sonucta
00 YorumlaFarketmez mühim olan hastalıklarda tabi önemli doktor seçimi
00 Yorumla
+1 yılFarketmez. Çok ihtisas gerektiren bir durumum yoksa hepsine güvenirim.
00 YorumlaHicbiri, araya tanidik sokunca hepsi profesör gibi muayene ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence genç bir doktor deneyimli bir doktordan kat kat daha iyi sizi muayene edebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Deneyimli olanı böyle olmayan nasıl acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastaligimin türüne bagli. Agir hastalik tabiki deneyimli doktor. Üşütme bogaz agrisi grip vs bunlarda doktor secmem yenilere de muayene olurum
00 Yorumla
u +1 yılSevmem doktorları. Patronlarımda dahil 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Sanki doktor :D öte get
- +1 yıl
shdsjs yaw he he 😃
Muayene olurken buna dikkat etmiyorm
10 Yorumla
+1 yılDeneyimli ve ahlak sahibi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle deneyimli doktoru tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli ve yakışıklı
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıldeneyim tabiki. doktoru nikahimiza mi alacağız
00 YorumlaUzman ve deneyimli doktor tâbi ki.
00 Yorumla
+1 yılFark etmez, meslekte iyi olması önemli benim için
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli olmasını tercih ederim
00 YorumlaDeneyim li tabiki gençler riskli
00 Yorumlaİşini iyi yapsın yeter yaşı önemli değil
00 Yorumla
+1 yılGenç ve deneyimli kdmwğlfdjflg
00 Yorumla
+1 yılDeneyimli diyeceğim ama belli de olmuyor ya
00 Yorumla
+1 yılBenim tercihim deneyimli