Bir süredir anksiyete sorunum var. Kaybetme korkusu yaşıyorum diye ilaç kullanmaya başladım. Yakın bir arkadaşım sohbet arasında bunu öğrendi ve çok tuhaf davrandı. Daha sonra benden uzaklaştığını hissettim. Çok kalbim kırıldı. Siz böyle bir şey yapar mıydınız arkadaşınıza?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle geçmiş olsun, dilerim tez zamanda çok daha iyi olursunuz. Aynı durumu bizzat yaşadım. Kendi deneyimlerimi anlatayım, belki bir nebze kafanızda bir şeyleri çözmenize yardımı olur.
Uzun olacak ama umarım yardımcı olabilirim :))
Çok daha ağır bir rahatsızlığım var maalesef, ama çevresine zararı dokunan biri değilim. Kendime zararım olduğu için hastaneye yatmak zorunda kaldım. Çok güvendiğim üç arkadaşım bildi sadece. Bana destek olması gereken, en yakın arkadaşlarımdan sandığım birisi bana sırtını döndü. Taburcu olduktan sonra, buluşalım diye mesaj attığımda hep başından savdı. Bir daha da asla yazmadı. Eskiden yazıyordu. İlk başta çok üzüldüm. Kendimi suçladım. Böyle biri olduğum için kendimden nefret ettim. Ama sonra ne oldu? O üç arkadaşımın ikisi kaldı yanımda. Hala da benimleler. Biriyle hiçbir şey olmamış gibi çıkıp eğleniyor, gezip tozup kafa dağıtıyoruz. Diğeri ne zaman bir şeyler ters gitse yanımda duruyor, genelde ona yansıtmıyorum ama o öğrenince o kadar yardım ediyor ki. Çok anlayışlı birisi. Beni böyle kabul etti.Aynı şekilde okul değiştirdiğimde yeni okulumda da birçok arkadaş edinebildim. Bir tanesi geçirdiğim ataklara bile tanık olduğu halde benle arkadaşlığını kesmedi. Beni sakinleştirmeye çalıştı, ama terk etmedi.
Yani demek istediğim, arkadaşlık etmek isteyen bir şekilde ediyor. Arkadaşlığını bitirmek isteyene de tek bir bahane yetiyor. Birini anksiyetesi, depresyonu var diye bırakmak o kadar ucuz bir davranış ki. Bana katılmayanlar olacaktır ama şizofreni hastası bile olsa bir insana o muamele yapılmaz. Yapılmamalı. Tedavi olsun diye yüreklendirmek gerekir, terk etmek değil. Şizofreni hastalarından insanlar korkabiliyor, bir yere kadar anlaşılabilir (ki genelde çoğu şizofreni hastasının kimseye zararı yoktur) ama anksiyetenin öyle bir tarafı da yok. Bence bahane arıyormuş.
Eğer gerçek arkadaşınız olsaydı o kişi, sizden anksiyeteniz var diye uzaklaşmak yerine size destek olmayı, yanınızda durmayı tercih ederdi. Demek ki iyi gün dostuymuş. Gerçek kişiliğini görmüş olmuşsunuz. Belki hatasını fark eder diyelim.
Bir şey daha. Lütfen benim yaptığım gibi yapıp kendinizi suçlamayın. Siz isteyerek anksiyete sahibi olmadınız, sizin suçunuz değil. Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyenler suçlu burada. Sizin yapmanız gereken, tedavinize düzenli ve azimli bir şekilde devam ederek bu durumu aşmaya çabalamak. Gerekirse terapi de almayı düşünün. Başarabileceğinize inanıyorum lütfen siz de inanın. Kendinizi üzmeyin.
Sağlıcakla kalın 🌸
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sorun etmem. Arkadaş değilmiş demek ki. Bundan sonra arkadaşlarını daha iyi tanımış oldun. Ve daha iyi seçimler yapmanı gösteriyor bu durum. Arkadaş güya sana destek olması moral vermesi gereken yerde uzaklaşıyor. Sende bundan böyle mesafeni koru bir daha işi düşerse yapma da. Uzak dur böyle insanlardan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok destek olup yanında durması gerekirken uzaklaşmış. Kendisi de bu sorunları yaşıyor olabilirdi bu insanın elinde olan bir şey değil, umarım kimse de onu yalnız bırakmaz ve hayatında psikolojik rahatsızlıkların normal olduğunu tecrübe etmeden önce anlar. Kendini üzme bu bir kayıp değil
00 Yorumla
Bana 6 ay diye antidepresani verdi Dr. 6 daha 6 daha derken 8 sene kesintisiz farklı markalar deneyerek kullandirdi. Bende biraz ipin ucunu kaçırdım günde 1 adet 20 mg yerine sabah akşam 1 er tane içtim hiç bir faydasını görmedim bırakma talimatniada uymadim yani azaltarak bırakmak yerine kesip attım 15 gün kadar yoksnluk hissettikce alkol içtim bu süre içinde müthiş çalıştım yakın arkadaşlarımın hepsi biliyordu lakap taktılar hapci diye ama hep şakasına.. bir insanın ilaç kullanıyor olması tedavi olmasıdır. Neden uzaklaşırlar ki..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
53Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYine de arkadaş olurdum ve destek olurdum her konuda
00 Yorumla
+1 yılaranızın bozulması çok iyi olmus bana göre BANA GÖRE BENCE çunki sana gerçekten deger verseydi böhle bişey için senden uzaklaşmazdı daha fazla yakın olurdu ve desteklerdi benimde arkadasım kulllanıyor ve daha birçok psikolojik rahatsızlıgı var ama hiçbi zaman brakmadım peşini en ufak bi sıkıntısı oldugunda bana anlatmasını istiyorum yardım edebilcegim yapabilcegim bişey olmassa bile bilmiş oluyorum hiçtyise ki bunu onada söyledim anlatmak zorundada degil ama bildigim zaman mutlu oluyorum yardım edebilmek için bişeyler arıyorum oyuzden sen boş ver onu üzülmede gerçek arkadas olsa böyle davranmazdı sende uzaklaşmak için bahane arıyomus
00 YorumlaSenden uzaklaşması güzel olmuş o iyi bir arkadaş değil...
Benim çok arkadaşım var ilaç kullanan ki bir tanesi sizofren...
Altını çizeyim şizofren kötü bir hastalık tehlikeli bir hastalık gibi bilinsede ilaçlarını düzenli kullandığında sen ben normal bir insan hatta çok daha iyisi...
Toplumumuz bu konuda çok bilgisiz belgesiz olduğu kadar da çok fazla yanlış bilgiye sahip...
Bu arada ilaçları çözüm değil kendi çaban ile rahatlatırsan çok daha mutlu ve huzurlu olursun...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa seni gerçekten sevmemiş ya da onun da bazı sorunları var gibi. Belki geçmişte bir şeyler yaşamıştır. Önerim açık açık noluyoruz ilaç kullandığımı öğrendiğin için mi böylesin diyebilirsin kopucaksa bazı şeyler tam kopmali kafada soru işareti kalmamali
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik rahatsızlığı olan bir sürü arkadaşım oldu her seferinde destek oldum utanılacak veya ayiplanacak bir sey değil
Arkadaşımda antidepresan kullanıyordu biz arkadaşları olarak mesafeli durmadık. Herhangi bir kötülüğünü de görmedik. Onu dışlamadık falan. O kendi işind biz kendi işimize baktık sınıfta gül gibi geçindik gittik sınıfça.
02 Yorumla
Soran+1 yılilgilenmek iyileşmeye katkı sağlıyor. siz çok iyi yapmışsınız
+1 yılNe kadar saçma. Sanki kendi isteğinle rahatsızlık yaşıyorsun. Öyle insanlardan uzak durmak daha iyi zaten
Seni gerçekten önemsese yanında olup destek çıkardı.11 Yorumla
Soran+1 yılbu saaten sonra muhatap olmam
ağır bir psikolojik rahatsızlığı yoksa arkadaşlığa devam ederim anksiyete bende yaşadım tedavi gördüm iyileştim de. zaten korkulacak bir hastalık değil buna sosyal fobi, panik atak, depresyon da dahil. ama şizofreni hastalıklar tehlikeli ve atak durumunda ailelerini bile tanımazlar böyle bir rahstzılığa sahip olana sadece şifa dileyip uzaklaşmak düşer.
04 Yorumla
Soran+1 yıldemek istediğini çok iyi anladım, teşekkür ederim. :)
Hepimiz insanız böyle durumlarda arkadas çevren uzaklara gidiyor ise arkadaş seçimin yanlış bende kullandım bir zamanlar ayıp değil yalnız uzun süre kullanma bağımlılık yapar.
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşka arkadaşlarım çok destek oluyor. bir tek bunun kanı bozuk çıktı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tip sorunlarını insanlara belli etme çünkü gerçekten sana deli olarak bakıp dışlayabiliyorlar. Senin hasta oldugunu ve ilac kullandığını bilmelerinin sana bir faydası dokunmaz ama zararı çok fazla dokunur.
11 Yorumla
Soran+1 yılinsanlara zayıflıklarını göstermemek lazımmış
- Sağlık konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılO arkadaşın her kimse iyi ki kurtulmuşsun ondan, neden olmayayım ki gelip geçici birşeydir zaten aksine yanında olur destek veririm
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten şoktayım. hiç öyle bir insan olduğunu düşünmezdim.
- +1 yıl
İyi ki kurtulmuşsun gerçekten, geçmiş olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim
antidepresan kullanmak büyük psikoloji rahatsızlık demek değildir çoğu kişi şuam kullanıyor, büyük rahatsızlığı olsa da destek olurdum uzaklaşmazdım
20 YorumlaAslında arkadaşının tedavi olması gerekiyor zaten bu sorumsuzların yüzünden aklı başında olanlar tedavi olup ilaç kullanıyorlar aslında gerçek hastalar sağlam insanı hasta ediyor üzülme
00 YorumlaBenim kafa zaten bir milyon eskiden böyle sorunlu arkadaşlarımın psikolojisiyle psikolog gibi ilgilenirdim, şimdi çoğu ile görüşmüyorum çünkü şunu fark ettim onlar kendi sorunları olunca arkadaşlar benim sorunum olunca ortada arkadaş yok o yüzden çoğu ile görüşmüyorum kendi kendine yenebilecek en güzeli. Lafın özü istemezdim çok darlandım böyle şeylerden yalnız takılmak en güzeli.
00 Yorumla
+1 yılNekadar sacma cogu insan kullaniyor zaten hem durduk yere mi uzaklasti yoksa farkinda olmadan sorunlarini ona yansitmis olabilir misin? Hic bu sebepten uzaklasan duymadim.
00 YorumlaKalbinin kırılmasında çok haklısın
Ama ilaçları bırak derim
O ilaçlar seni tedavi etmez çünkü
Ruh ilaç ile değil
İnanç ile tedavi edilir çünkü...
00 Yorumla
+1 yılEğer kendisi istiyor ve beni rahatsız edici bulmuyorsa tabi ki arkadaş olurum. Ama arkadaşın gibi kalbi hasta olanlarla asla arkadaş olmam. Aynı ortamda bulunmamaya çalışırım.
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine elimden bi şey geliyorsa destek olurdum hiç olmazsa moral verirrdim. Sizde o kisiden uzak durun.
01 Yorumla
Soran+1 yılartık sokağından geçmem
+1 yılBende herhalde tersi bir durum var, psikolojik olarak daha yorgun insanlarla ilgilenmeyi seviyorum böyle arkadaşlarım oldu
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi yürekli birisin, ondan bence
- +1 yıl
Ben bunu iyilik olarak görmüyorum aslına bakarsan normali bu yarın benim başıma böyle bir durum gelse psikolojimi etkilese bana nasıl davranılmasını istersem ben de öyle davranmaya çalışıyorum yanlizca
+1 yılkaybetme korkun basina gelmis bak alisacaksin bazilarinin yoklugunaaaaa inaaann ki iyi ki bitti omuzlarımdan koca bir yük gittiiiiii diyeceksin
02 Yorumla- +1 yıl
kalbini yiyim
Soran+1 yılaynen öyle, gerçekten iyi ki kurtuldum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olmam. Çunki bende de var rahatsızlık borderline'ım, uzun süre antidepresan, antipsikotik ves. kullandım. şimdi de ne istediğini bilmeyen, aksi, çok çabuk karar değiştiren biriyim. Yani ben olsam benimle arkadaş olmam. Ki arkadaşım da yok zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılböyle arkadaş olacağına hiç olmasın.
Soran+1 yıl@başak_9 çok teşekkürler
+1 yılOlurum tabiki de. Sen disaridaki insanlarin cok saglikli oldugunu mu dusunuyorsun? Yarısı psikolojik hasta sadece farkında değiller😅
02 Yorumla- +1 yıl
Ki anksiyete dedigimiz durumu ülkenin %80inin yasadigina eminim.
Soran+1 yılama arkadaş dediğim o şahıs o kadar cahil biri ki kendi kafadan hatsaymış göstermiş oldu.
Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Antidepük kullanan birine selam bile vermem. Ne işim olur yavv delillerle 😉😁
17 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahah tabii ya ben de artık kendimi görmemek için aynaya bakmayacağım. :D
- +1 yıl
Antidepük ne oluyor?
- +1 yıl
@pembe_okyanus222 antiderüsük işte
- +1 yıl
@pembe_okyanus222 Antüdeprüsük
- +1 yıl
Ben de psikiyatrik ilaçların başka bir türü sandım 😃
- +1 yıl
@pembe_okyanus222 😆😆 Öyle ki zaten. Güldüren cinsi. Bak seni de güldürdü şimdiden 😏
+1 yılİyi de antidepresan kullanmayan kalmadı gibi bişi.. herkes böyle yapsa arkadassiz kalır ki nxndn yani ben böyle bişi yapmazdım
00 Yorumla
+1 yılÖyle şeymi olur ya y azıklar olsun tamda yanında olması gerekirken menfaat dünyası işte çok gecmiş olsun...
00 Yorumla
+1 yılLan benim arkadaşım böyle bisey yaşasa ver bende icicem. kanka diyip derdine ortak olurum sil öyle arkadaşı
00 YorumlaOnu boş ver. Bence herkes gidiyor arkadaşlığını da keserse bu onun sorunu. umursamamazliktan gel. Sen kötü bir şey yapmıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEn son toplumun 3te 1 kullanıyordu kayıtli olan bunlar normal yani sağlam insanlar psikoloja gidebiliyor
00 Yorumlabenımde sosyal fobim varmış doktor dedı kuzenım şizofren özel tımarhanede yattı 200. bin tl verdiler hastaneye
016 Yorumla
Soran+1 yılhepimizi başına gelebilir.
- +1 yıl
sosyal fobi için evimizde'ki terapist adlı bir kitap var doktorum önermişti oldukça etkili. benim durumum çok kötüydü sadece topluma karşı değil! bir bireyle konuşurken çok titriyordum sonra düşündüm insanların bakışlarına ve ne düşüneceklerine odaklanacağıma o an ki durumuma odaklandım ve atlattım size bağlı sakin olmaya ve zihninizi ferah tutun düşünceleriniz etkiliyor ondan. geçmiş olsun şifa diliyorum. 🙏🙏🙏 ilaçlarınızı ihmal etmeyin sağlıcakla kalın. 👋
- +1 yıl
titreme yaşadığım için söyledim. hoşlandığınız kişiye söylemeden önce sakinleşin önce hal hatır sorarsınız ve konuya gelin. yoksa başkasına fırsat sağlamış olursunuz. zaten erişkinsiniz ayrı yaşayabilirsiniz ama annemi yalnız bırakmam diyorsanız da bu sizin kararınız. birde sosyal medyadan arkadaşlıklardan uzak durun. gerçek hayattan arkadaşlık olmalı. umarım anneniz bu konuya ılımlı bakar ama farklı şehirde olsanız güzel olurdu tabi.
- +1 yıl
@rızıo kişinin nedensiz yere gergin, panik olmasına, huzursuzlanmasına, endişelenmesine, streslenmesine kendinden şüphelenmesine kötü bir şeylerin olacağına inanmasına özgüvenin düşmesine neden olan bir hastalık, ve kriz durumlarıda mevcut onda ise kalp çarpıntısı, baş dönmesi, baygınlık, göz kararması, nefes alamama, titreme, terleme, uykusuzluk, sosyal fobi sadece topluma karşı olan korkuyu ifade eder dışarı çıkmamasını da etkiler ama her ikisi kişide oldunda birbirini tetiklediği için durum zorlaşmaya başlar.
- +1 yıl
özgüven eksikliği, dış görünüş düzeltilir ama kötü bir kişiliği hiçbir şey düzeltemez! implant için iyi bir yer araştırın sonra. ki görseler ne olacak sanki onlar mükkemel mi? ben yıllarca yüzümde sivilcelere yaşadım ve hem sayı olarak fazlaydı hemde şiddetliydi ikide bir sivilcelerimin olduğunu söyleyen oldu çok kırıldım. zamanla düzeldi ilaçlarla tabi. mutlu haftalar diliyorum. 🙏
- Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik rahatsızlıklar, fiziksel rahatsızlıklar kadar normal.. Arkadaşın gereksiz bir insanmış hepsi bu..
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle gereksiz bir insan olduğunu iyi ki anladım.
+1 yılTam aksine daha çok yanında olmam gerektiğini düşünürdüm ve destek olurdum
10 YorumlaAntidepresan kullananlara tersine acıyorum. Sebebini bilmeden kimseyi yargılamam.
00 Yorumla
+1 yılBen arkadaş olurum. Ki ilaç kullanıyor diye arkadaşımdan vaz gevmek sacmalıktır
00 Yorumla
+1 yılOnun kişiliği senin psikolojindende bozuk olduğu için öyle davranmış bence uzulmeye degmez
00 Yorumla
+1 yılboş ver kırılma. Öyle birisi yanında olsa ne olur olmasa ne olur zaten. Kendi saçmalığı
00 Yorumla
+1 yılAaa manyağa bak sanki bulaşıcı hastalık takma kafaya boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Sokiimm öyle arkadaşa😆
Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Arkadaşın ayıp etmiş, bir tüm onunda başına gelince anlayacak seni.
00 Yorumla
+1 yılBoşverin takma onları cahiller başlarına gelmemiş sakın üzülme
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmamn öyle bir şey. O seni hak etmiyor boş ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılŞu an da kullanmayan mi var nerdeyse herkes kullaniyor ya
00 YorumlaArkadaşın odun Muş
Ne var bunda senin daha çok yanında olması lazım00 Yorumla
+1 yılArkadaşının yaptığı çok yanlış. Ne var yani psikolojik sorunun varsa.
00 Yorumla
+1 yılAh canım benim.. Bugün bende çok kalp kırıcı şeyler yaşadım.. Seni anlıyorum insanlar kötü..
00 Yorumla
+1 yılEvet bende yaşadım bunu arkadaşım sandığım kişiler gerçek yüzünü göstermişlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe zamandır kullanıyorsun bende de var anksiyete ama hiç bir şey yapmadım bu zamana kadar yardımcı olur musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yıllardır antidepresan kullanan biriyim doktora ilacı bırakmak istediğimi söyleyince bana ben de kullanıyorum demişti 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aksine antidepresanların zararını anlatır, kendisine kötülük yaptığını söyler ve bırakmasını tavsiye ederdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl21 yasındayım 10 yıldır aralıklarla kullanıyorum 4 yıldır aralıksız antidepresan ve antipsikotik kullanıyorum günde toplamda 5 doz ediyor bu.
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda kullanım çok yoğun çok saçma bişey yapmış arkadaşının zor gününde yanında olmayacaksan ne anladım o arkadaşlıktan
14 Yorumla
Soran+1 yılkendisi bu davranışızla sorunlu olduğunu kanıtladı
- +1 yıl
Demek ki arkadaş değilmiş geri gelse de konuşma bence
Soran+1 yılartık hayatta konuşmam
- +1 yıl
Doğrusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanan tanıyorum sırf bu yüzden.3 aylık kocası boşadı
00 YorumlaArkadaş kelimesini böyle insanlara kullanmayın. İyi gün dostuymuş işte asla takma kafana çok sinir oldum engelleyebilirsin hatta o derece sanki gripsin de uzak duruyor aw
00 Yorumla
+1 yılOlurum tabiki benim arkadaşlarımda da var kullanan bunda bişey yok arkadaşın gerçek arkadaş değilmiş sıyrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılsıyrıldım bile, benden uzak dursun.
+1 yılBende seninle aynı durumu yaşıyorum açıkcası antidepresan kullandığımız için bizi dışlayanlar halbuki zayıf ve aciz insanlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılyalnız değilsin. bize de değer veren insanlar var. üzülme. ben üzülmüyorum, sadece çok şaşırdım.
- +1 yıl
Onunla 1 sene ilişkimiz oldu 7. Sınıfa gidiyorduk şu an 22 yaşındayım ama yıllar da geçse o saf ve masumluğunu asla unutmıyacağım.
Eğer gerçek dost olsaydı uzaklaşmazdı diye düşünüyorum üzme kendini bazen böyle durumlar insanların gerçek yüzlerini görmemizi sağlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Sağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Sorunlu depresif kız görünce kaçıyorum. Sızlanışı çilesi bitmez
00 YorumlaBu bir rahatsızlık değil ki bu drumun için senden uzaklaştıysa onun bir psikolağa görünmesini tavsiye ederim aşırı kibirden ölebilir
00 Yorumla
+1 yılO kişinin arkadaşın olduğundan emin misin? Senin zor günlerinde yaninda olmayacaksa bırak uzaklaşsin usteleme bile.
00 Yorumla
+1 yılBende anksiyete hastasıyım nasılsın günün nasıl geçiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında son zamanlarda daha iyiyim. ama bu arkadaşımın yaptığı beni baya şok etti.
- +1 yıl
Hayırlısı benim de bir arkadaşım vardı söyledim işte anksiyeteyim daha yakınlaştı karakter meselesi
+1 yılBende aynı şeyleri yaşadım. Hala da yaşıyorum. Sanko bulaşıcı hastalığımız varmış gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılasıl onların pisliği bulaşıcı
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılneden olmayım
o arkadaşlarına arkadaşım deme bence
00 Yorumla
+1 yılOldumda zaten destekde oldum
15 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun
- +1 yıl
Öyle arkadaş olmaz bidaha yanına gelse bile arkadaşlık yapmamani öneririm kiza kafa yapiyomu diye şaka yapiyodum yanımda kendini kötü hissetmesin diye benimde başıma bi sıkıntı gelirse bende doktora gider kullanırım diyodum
Soran+1 yılher arkadaş senin gibi olsa keşke.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri