şu an ellerim titriyor saatlerdir ağlıyorm artık gözümde yaş kalmadı, nenfesim çok daralıyor. depresyona girdim diye düşünüyorum. nedeni ise arkadaşımın benden zayıf olması ve son derece ince ve mükemmel gözükmesi. evet ben 48 kilo idim şu an 2 kilo alp 50 olmuşum boyum 165 bu yüzden zaten moralim çok bozuk yaşım 22, arkadaşım 46 kilo idi aynı boy ve yaştayız 45 oldum dedi. cok sinirlendim ve ona sövdüm istemeden onu çok fena kırdım. şu an çok büyük bir boşluktayım 35 kilo olmak istiyorum yemiyorum içmiyorum. bana bir çıkış yolu bulun çok mutsuzum ölmek istiyorum yaşamak istemiyorm hayat berbat canı yetti şişman olmak
Cevabın nedir?
+1 yılÖyleyse hayatına şu andan itibaren koyman gereken kuralları yazıyorum:
1: Kilo, boy vb faktörlerin hem genetik kodla hem de beslenme şekliyle ilgili olduğunu kabul et ve aklından çıkarma.
2: Doktora gidip, kilo almanı sağlayan veya vermeni engelleyen fizyolojik bir problemin olup olmadığını öğren.
3: Stresten olabildiğince uzak bir hayat yaşamayı dene ve buhayatın içerisinde de düzenli beslen.
4: Gereksiz bir sürü zırvalıkla dolu hazır besinlerden mümkün mertebe uzak dur.
5: https:// w ww. bilgievi. gen. tr/frmContent. aspx? ContentID=6057 Bunu oku ve ne demek istediğini kavramaya çalış.
6: Kilo vermeyi denemeden önce, sağlıklı olmayı dene. Sağlıklı olmaya çabaladığın ve bunu devam ettirdiğin sürece forma zaten girer ve fazla kilolarından zamanla zaten kurtulursun.012 Yorumla
Soran+1 yıl1. genetik kod demişsin madem öyle o insan sa ben filmiyim de ben ondan kilolu oluyorum?
2. korkuyorum zira tiroid sorunum çıkarsa kilo veremezmişim ama yapıcam
3. sitresten uzak 1 hafta geçirdim anında 2 kilo aldım
4. hazır besin 2 yıldır töve hayatımda yok
5. okicam
6. vücüdümü bilmem ama aklım sağlıklı değil bundan eminim
başka sorun?- +1 yıl
Arkadaşım kafan yerinde mi senin? Kilo alman için illa da fil mi olman gerekiyor? İnsanların hepsi aynı çeşit mi? İkinizin genetik kodu farklı işte, insan bile olsanız, tek yumurta ikizi olmadığınız sürece genetik kodunuz farklı. Söylediğimi ters anlama yani.
2: "Korkuyorum" diyorsan demek ki zayıflamak için yeteri kadar hırslı değilsin, yalnızca kolay yoldan zengin olmak isteyenler gibi bir heves içerisindesin demektir. Çünkü fizyolojik problem varsa sen ne kadar kendini kassan da forma giremezsin. Önce bunu hallet.
3: Stresten uzak olmak her önüne geleni yemek ve beslenme düzenini bozmaksa senin için, o zaman strese gir madem ne diyeyim. Zira kimilerine stresli olmak kilo verdirir ama hiç de sağlıklı bir yöntem değildir.
4, 5: Güzel.
6: Aklının sorununu çözmeden vücuduna yönelirsen yandı canım keten helva.
Soran+1 yılhikaye çok güzelmiş gerçekten teşekkür edrim az da olsa teselli buldum
- +1 yıl
Rica ederim ama teselli etmesi icin degil , bakis acini degistirmen icin yazdim. Faydali olmsi dilegi ile.
Soran+1 yılsagol insallah 20 kilo daha vercem
- +1 yıl
Halledersin. Yeter ki dogru duzgun yollarla yap.
Soran+1 yıl30 kilo olsam mis olur mis
- +1 yıl
Sacmaliyorsun. Bu kafa biyle giderse ancak sagligini bozarsin sen.
Soran+1 yılsağlık pek önemli diil
- +1 yıl
Onu da ancak bozdugunda anlarsin onemli miymis, degil miymis goruruz.
- +1 yıl
En azından tavsiye verdim. Gerisi kendisine kalmış na'palım.
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/onGNpk.jpg
https://i.hizliresim.com/7291dW.jpg
https://i.hizliresim.com/q96NpD.jpg
https://i.hizliresim.com/5pPnXj.jpg
<3<3<332 Yorumla
Soran+1 yılhaha bunlar bir nebze güldürdü sağol :)
- +1 yıl
l*n bir s. git :DD neyin kafası bu amk' yaa :DDD
Kizim sen manyak mısın afrikadaki insanlar bulamadiklari icin yemiyo sende 2 kilo alfim diye yeri göğü inletiyorsun yapma Allah askina kilon gittikce sagliginda gider elden hem 36 kilo bir kiza kolay kolay hiçbir erkek bakmaz bunu da aklindan cikarma ;)
00 Yorumla
Senin psikolojik bir sorunun var. En yakın zamanda mutlaka psikologa gitmelisin. Şişman değilsin ama olduğunu düşünüyorsun. Bu hastalığın adını bilmiyorum ama hasta olduğundan eminim. MUTLAKA bir psikologa git EN YAKIN ZAMANDA
06 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum canı hiç bişi istemiyo sadece yatmak ve ağlamak istiyorum
- +1 yıl
Sinirlendirme beni cahil cahil konuşup. Aileni mi kaybettin kanser misin kötü yola mı düştün birisi peşinde mi? Ne yapmaya çalışıyorsun sen söylesene bana? Zayıf olduğun halde hastalık derecesinde takıntı yapmışsın kendine. Ne yaşadınki ölmek istiyosun. Aptal aptal konuşup durma kendine gel beni sinirlendirme. Söylediğin laflarda çocuk oyuncağı değil. En kısa zamanda doktora git diyorum sana
Soran+1 yılafedersiniz kızdırdıysam ama bunlar gerçekler. ben kemiklerim gözüksün istiyorum yağlanmak istemiyorum o şırfıntı zayıflıyo da ben niye alıyorum o insan da ben fil miyim
Soran+1 yılgitmicem gitmicem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
26Cevap
Senin için en güzel yol kendini depresyona sokmak yerine çaba göstermektir. Cüzi bir rakam ile bir spor salonuna yazıl. Oradaki bu konu hakkında bilgili kişiler sana bir program hazırlasınlar. Hem kilo verirken hem vücudunu sıkılaştır ve forma sok. Emin ol 5-6 ay sonra düzenli ve sıkı bir çalışmanın ardından istediğin forma kavuşacak ve diğer tüm beğendiğin insanlardan daha iyi bir vücuda sahip olacaksın...
Yemek yemeyerek, kilo vermek yerine kendine zarar verirsin. Başarılar dilerim.110 Yorumla
Soran+1 yılspor salonuna yazıldm ancak 2 gün çok sıkı çalışmaya bünyem dayanmadı 2. gün tansıyonum aşırı düştü ve bayıldım. spor salonu bana yasak raporum var :( neymiş efendim zaten zayıfmışım hayır zayıf diilim 50 kilo 165 boya son derce şişman
- +1 yıl
O zaman hastahaneye giderek bir diyetisyenden tavsiye alman en doğrusu. Kendi kendine çözümler aramak yerine uzman kişilerden yardım al. Emin ol kendi yapacağın bir yöntem olursa istediğin forma kavuşman zor olsada kavuşursun. Ama daha sonra sağlığından olabilme riskin var. Söylediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim.
Soran+1 yıldiyetisyenler kilo al dıyo onlar bu işi bilmiyo
- +1 yıl
Bence kendini bu konuda bu kadar üzme, kilolu değilsindir aslında. Sadece öyle düşünmene sebep olan bir arkadaş var yanında o kadar. Belirttiğim yöntemler dışında kendin yol izlemelisin gibi görünüyor. Ama dikkatli ol sağlığını riske atma. Bir yerden bir yere yürürken normal yürümek dışında aynı tempoda ve nefes kontrolü ile yürü, akşamları yürüşüye ve koşuya çık. Ancak bu şekilde kendine biraz yardımcı olmuş olabilirsin.
Soran+1 yılyaparımmmmm 35 kilo olmak için yaparımmm
Soran+1 yıldua et olur mu :)
Soran+1 yılallah razı olsun kardeşim
35 ne ya? dışardan görenler yemek vermiyolarmı bu kıza derler. yani ciddiyim şiddetli bir rüzgar seni yan yatırır. bide bu kızlar neden gramına kadar hesaplıyor? podyuma mı cıkıyosunuz arkadaşım? halinize şükredin böyle şeyleri neden takıyosunuz ki çok saçma!
025 Yorumla
Soran+1 yılbana ne ben zayıf olmak istiyorummmmmmmmm
Soran+1 yılaşırı çekiciii
Soran+1 yıl:) haha çok komik erkekler zayıf kız beğeniyosunuz
- +1 yıl
Aksine çoğu erkek balık etli kız sever en azından turkiyede zayıf sevenlerde sanmıyorum 35 kg bir kız seveceğini 50 ideal zaten
Soran+1 yılkemiklerim batana kadar zayıflıcam
Soran+1 yılsagol batıcam batıcam inat değil mi batıcam kuruyup gitsem de BATICAM hahahaah :DD
Soran+1 yıl:D vericem vericem 15 kilo vericem kuruyup ölsemde vericem inat değil mi vericem
Soran+1 yılkilolarımı sana vereyim
Soran+1 yılalemsin ya kilo almayı niye istiyosunuz ki
Soran+1 yılspor yap
Soran+1 yılbilmiyorum saatlerdir ağlıyorum
Soran+1 yılneden vc ye gitmeyim gitmem gerekmezmi
Soran+1 yılbana ne kilo vercem
+1 yılKıızm sen manyakmsn bnde gerçekten 100kiloyum flan demeni bekliyorum görende çok kiloluusn sanıcak ideal kilodasın yaşına göre 35 kilo oldğnda her şey ustnde çok iğrenç durcğnıda biliyorsun dğilmi bunlarıda dusun istersen aman depresyona falan gireyim demee seninki takıntı olmuş bildiğin
00 Yorumla
+1 yılBence cok guzel bir kizsin o arkadasinda asiri zayif cok zayif olma 55 e kadar yolun var 60 bile olur bunyen zayiflarsa cok kotu olur hemen hasta olursun hayatin boyunca ilac icmek cok mu güzel ki eminim çok tatlisindir benim arkadaslarimin hepsi 160 50 kilo 170 60 kilo falan cokta guzeller sende oylesin umuyorum herseyi kafana takma boyle rahat ol
00 Yorumlakilo alıp vermekden her yerin çatlar beyaz izler kalır vucudunda kolların bacakların sarkar sen değerlisin dünya onun etrafında dönmuyo seninde dönuyo varsın olsun senden zayıf olsun sen kendine bak git saçını boyat vs vs daha iyi ol
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ondan zayıf olmak zorundayım
+1 yılLütfen bir psikologdan destek alın. Bu kadar zayıf olmak istemeniz ve arkadaşınızı bu denli kıskanmanız hiç normal değil. Bence kilonuz gayet iyi.50 kilo yeterince zayıf ve ideal bir kilo.
111 Yorumla
Soran+1 yılya değil işte gerçekten son derece kiloluyum neden böle diyosunuz şişman olmamı neden istiyosunuzz:(
- +1 yıl
Ben sizin şişman olmanızı neden isteyeyim? Aksine ideal kiloda ve mutlu olmanızı isterim :) Ben 70 kiloyum, öleyim o zaman :D
Soran+1 yılıyy bence de öl
- +1 yıl
Çok ayıp :/ Ben size kötü bir şey söylemedim çok kabasınız.
Soran+1 yılözür dilerim elimde değil nolur affet arkadaşıma da yaptım bunu :(( depresyondayım işte
- +1 yıl
Açıkçası kırıldım ama :/ Önemli değil :) Lütfen sıkma canını. Ben 23 kilo verdim. Kiloyu kafaya takınca kilo verilmiyor :/ Ama madem vermek istiyorsun sana bir kaç önerim var;
Akşamları saat altıdan sonra bir şey yeme.
Bol su iç.
Şeker tüketimini sıfırla, onun yerine günde bir tane meyve yiyebilirsin.
Günde iki dilim kadar kepekli, çavdar veya tam buğday ekmeği tüketebilirsin.
Yağsız süt ürünleri tüketebilirsin.
Günde iki tatlı kaşığı kadar zeytinyağı kullanabilirsin yemeklerinde.
Soran+1 yılakşam saat 5 ten sonra yemek yemiyorum. 5 lt su içiyorum. şekerin tadını unutalı çooook oluyo abur cubur nedir bilmem bile. hergün 1 tane erik yerim. her gün 1 dilim tam buğday ekmek yerim avuç içim büyüklüğünde ve ince. yağlı da yağsız da süt tüketmiyorum. yağlı yemek ağzıma sürmüyorum gün içinde yağ almıyorum. buna ramen obezim bence ben çok boktan bir bünyeye sahibim ölmeliym
- +1 yıl
Öyle düşünme lütfen. Eğer çok az yiyorsan kilo alabilirsin. Çünkü vücut ona verdiğin her yiyeceği depolamaya başlar. Onun yerine sık sık ve az az yesen. Klasik bir yöntem ama işe yarar.
Soran+1 yılzaten sürekli yeşillik ya da yağsız yoğurt yiyorum agzım boş kalmıyo onu da mı yemeyim yani yaa. bende 25 kilo verdim 3 yıl önce ama 2 yıldır bu kilolardayım veremiyorum kanka :(
- +1 yıl
Onları ye canım mutlaka :) Sağlıklı olan şeyleri tüketmenin bir zararı olmaz. Ayrıca verdiğin 25 kilo için seni tebrik ederim. Bir sıkıntın olursa benimle konuşabilirsin.
Soran+1 yılişte sıkıntı bu kilolarda kalmam :(
kızım kafayı mı yedin sen görende 500 kilo oldun sanır aranızdaki bu çekişme hiç iyiye işaret değil böyle bir arkadaşlık olmaz sizin arkadaş olmamanız daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılben bıraktım o pisliği bide diyoki ikimiz de zayıfız kilo alalım diyo mala bak yaa şişman olmamı istiyo öküz
+1 yılsaçmalama hatta ne saçmalıyosun. Boyun ve kilon gayet iyi. Sen çok zayıfları güzel mi sanıyosun. Ne olmuş arkadaşın kilo vermişse. Şu tabloya göre ben seni seçerdim saçmalama ağlancak bişide yok gayet fiziğin iyi takma çünkü takılcak hiçbirşey yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılçünkü sen şişko seviyosun iğrençsin
- +1 yıl
seni seviyorum aşkım seni seviyorum bebeğim sevgilim seni seviyorum şişmanı değil. Volkan konağa bağlattın burada :D
Soran+1 yılbenim fiziğim berbat o ruslar gibi incecik ne güzel of yaaa
- +1 yıl
resim atsana bir kıllandım şimdi
+1 yılYa sen gerizekâlı misın? Affedersin ama sen gerizekâlı mısın? Zayıflık demek güzellik demek mi. Azcık beyninizi kullanın ya. YAA SABIIIIRRR
00 Yorumla
+1 yılKüfür etmicem Küfür etmicem Küfür etmicem Küfür etmicem.
010 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bak arkadaşım.1.65 boy'a göre 50 kilo normal değil. Bikini giyersin kaburgalarını sayarız. bir yere yemek yemeğe gideriz artıklarınızla 2 aç çocuk doyar. Aynanın karşısına geçip ben şişmanım diyorsan sana bir adet teleskoplu gözlük tavsiye ederim.
Soran+1 yılevet ben şişmanım ideal kilom 40
- +1 yıl
Sen şişman değilsin Aşırı derecede zayıfsın.50 kiloyu ben bench press de basıyorum. Seni ellerime alır kaldırır indiririm yani.
Soran+1 yılyok artık ben aşırı zayıfsam 45 kilo arkadaşım ne o zamannnn
- +1 yıl
www.google.com.tr/search Al bunun gibi olacaksın 10 kilo sonra seni dumball gibi kaldırıp indirecekler.10 kilo= bir kasa domates
Soran+1 yılbana ne o kız gbi olcam
- +1 yıl
Senin gibi bir cahille kapışamam git google a yaz mankenler, boyları ve kiloları diye öğren de gel abisi.
Soran+1 yılbenden inceler ki
- +1 yıl
Fotoğrafını özelden at ona ben karar vereyim. Gizli sormakla olmuyor bu işler.
+1 yılbu kadar çabuk mu pes ediyorsun? yapma be güzelim az az yer birazda spor yaparsan kilo verirsin sıkma canını ;)
035 Yorumla
Soran+1 yılyemek yemiyorum aşırı spor yapıyorm zaten?
- +1 yıl
yemek yemeyince sağlıklı mı zayıfladğını zannediyosun. tamamen yanlış. az ve öz ye bol bol su iç spor yap en önemliside kendine inan güven ;) yaparsın sen güzelim yaparsın şunu tekrarla sürekli ben bunu yapabilirim ben bunu başarabilirim ;))
Soran+1 yılolmuyo o dediklerin kilolular için. benim zayıslamam içn az gezmam lazım kaslarım erimei yağ kas kalmasın sırf kemik olmak istiyorum anlatabili yo muyum
- +1 yıl
o zaman tatlı kız sana hayatta başarılar diliyorum. iskeletor gibi gezip dur ortada. erkeklerin kemik torbası gibi olan kızlardan mı hoşlandıklarını zannediyosun acaba? şaka gibisiniz ya gerçekten kadının en büyük düşmanı kadın bu kadar basit. gez güzelim kemik torbası gibi gez ne bir gram yağ kalsın üstünde ne bir gram et :D bu dediklerime alınıpta engellersende gram umrumda olmaz ama gerçekler acıdır. kemik olmak istiyomuş bak bak :Dküçük hanım yaşınız kaç bilmiyorum ama benim bildiğim bişi var kız kardeşimden biliyorum ergenlik zamanı o kız zayıf onun gibi olmak isityorum triplerine girilir. yaşında 22'ymiş. koca kızsın kendi kararlarını alaiblirsin benim ne haddime ama kemik gibi gezince erkeklerin gözünde ooo hayatımın kadını gibi yükselmiceksin kemik torbası diye dalga malzemesi vericeksin. her neyse bana noluyorsa. sadece bir erkek olarak bunları düşünüyorum zeusunoğlusundan sevgilerle. d. d. d. d.
Soran+1 yılbence erkekler kemikleri görünen kızları beğeniyo inşallah ne yağım ne kasım ne etim kalıcak elimde olsa organlarımı da atıcam. hatta bir böbreğimi bir karaciğerimi bağışlasam süper olur midemi de küçüllttürcem gögülerimi de aldıram liposakşın da yaptırıcam 10 kilo kalıcam ohhhhhh
- +1 yıl
kal canım kal :D ahhahahah banane kızım sen kendi sağlığını düşünmüyorsan ben mi düşüncem git allahsen yaa :D asdfghjkl asdfghjk. d. d. d erkekler kemikleri görünen kızları beğeniyor demişsin ama köprücük kemiği görünen kızlar bana ve benim gibilerine daha seksi geliyor bu bir gerçek bunu kabul et :D bir diğer konu aldır göğsünü dümdüz gez sonra başını vurursun taşlara erkekler bana bakmıyor kemik gibiyim ama göğüslerim yok diye ağlarsın :D liposakşın yaptır ki bir gram yap kalmasın sarkan yerlerin için tanıdık estetik cerrah var amcam hallederiz sıkıntı yok :D midene kelepçe taktır hatta sana bir sır veriyim kimseye söylememek koşuluyla mankenler belleri ince gözksün diye işe yaramayan kaburgalarını aldırıyorlar buda benden sana bir sır olsun :D
Soran+1 yılbende aldırıcammmm
- +1 yıl
aldır aldır ondan ger kalma :D dediğim gibi amcam estetisyen istediğin zaman hallederiz :D illaki kemik diyosun benim evde iskeletim var onla yarışsana bakalım hanginiz daha zayıf :D pamukta yutarsın kız sen şimdi zayıflıyım diyee ayy agsvaj. d. d senle konuşuyoruz ya aradım mc donal's söyledim iki big mc menü en büyük bok ohhh birini senin şerefine yiycem güzelim :D göğüsleri aldırma konusunda ciddi misin? ilerde evlenceğin zaman hem gelinlik bulamazsın hemde koca :D asdfghjklşi
Soran+1 yılgögüsten nefret ediyorum hiç olmasın istiyorum :( gerçekten
- +1 yıl
kızım sen erkek olsaymışsn ya :D ama dur erkek olsan ben bundan sıkıldım der kestirisin onuda asgafsdha senin sağın solun belli olmaz :D göğüslerler alıp veremediğin ne var ki :D göğüs güzeldir sonuçta deklte giydin mi falan böyle ya da denize girdiğinde giydiğin bikini falan :D göğüsler iyidit hangover üçlemesini izledin mi "tatlım" üçüncü filmin sonunda stu var o göğüs yaptırıyo kendine sen vazgeçiyorsun neyin kafası kızım sendeki :D
Soran+1 yılbilmiyorum gerçekten gögüslerimden tiksiniyorum bence erkekler memesiz kızları seviyo yemin ederim o arkadaşım hiç memesiz 25 erkek çıkma teklf etti ona güzel de değil bana sıfır ben dha güzelim
- +1 yıl
kızım ilerde bunun evlilik aşaması var :D evlendi mi ele avuca bişi gelmesi lazım dimi? ahahah bırak o kızı yaa 25 kişi teklif etmiş görende victoria's secret meleği zanneder :D kızım memeli kızlar sevilir hele ki büyükse ve o büyük göğüslerle dekolte giyiniyorsa var ya :D memeleri sevmiyomuş biz erkekler seviyoruz ulan :D sakın memeleri aldırma
Soran+1 yılama bana da teklif etsinler hayır memelerimden tiksiniyorum ya aldırcam ya da eritcem
- +1 yıl
aldır aldır :D sonra kıvaç tatlıtuğ gibilerin sana bakmasını bekle :D kız dediğin memeli olur l*n memeli memesiz kız mı olur? olmadı bıyık bırak karı kız kesmeye giderik senle kız kardeşime yavşayan oğlanları falan hallderiz nasıl fikir :D ama bence memeler kalsın memeler iyidir yastık niyetine kullanır kızım ilerde kocan falan aldırma :D çocuk doğurdun mu nasıl emzircen çocuğu. d. d büyümesi geri kalcak ilerde ne dicen kızım oğlum memelerimi sevmiyordum aldırdım ondan seni emziremedim mi dceksin :D memesiz hatun olmaz memeli ol memeli meme iyidir iyi :D
- +1 yıl
pişt kız cevap versene meraklandırma adamı :D
Soran+1 yılhaha kıvanç tatlıtuğu beğenmıyorum. bana be memesiz erkek seven çok bulunur nasılsa
- +1 yıl
meme sevmiyorum diyen erkekler anca "gay"ler olur tatlım :D bir sürü tanıdığım gay var hepsine sordum meme sevmiyoruz cevabını onlar verdi.. türk erkeği meme sever canım benim meme iyidir :D bırak o memeler olduğu yerde kalsın :D sütyen satanlar napıcak o insanlar nasıl para kazanıcak :D sen memeleri aldırırsan o insanlar 10 tl daha az para kazanıcak :D aldırma memeleri beni dinle
Soran+1 yılçok espirilisin rus kızlarının da memesi yok
- +1 yıl
rus kızları ilgili alanıma girmiyorlar aşkım okey :D kız dediğin memeli olcak yaa ispanyo hatunları mesela acaip seksiler türk kızları acaip seksiler memeler kalçalar falan :D gel vazgeç bal böceğim memeler kalsın aldırma kıyma onlara :D söz ben sana isteğin marka sutyen alcam valla bak :D ne renk kaç beden hangi marka victoria's secret olur mu :D ama aldırma memeleri bee memeler iyidir iyi aldırma memelere özgürlük
Soran+1 yıltürk kızlarını beğendiğin için öncelikle tesekkür ediyorum :) 75 beden ama hiç olmasın istiyorum :(
- +1 yıl
kızım 75 sen bunu 85 yaptır sonra teklifler yağsın sana :D meme türk erkeği için olmazsa olmazdır :D memeli kadınlar iyidir memesizlere kanka bro gözüyle bakılır anlatabildim mi o memeler kalsın bak dediğim gibi amcam estetisyen büyütürüz sonra sen mutlu biz erkekler mutlu :D arkadaşımın kız arkaşının göğüs ölçüsü 100 :D kızda bir meme var yastık niyetine kullanıyo arkdaşım :D bak benden söylmesi gel aldırmayalım o memeleri büyütelim büyük memeli insanlar sevilir :D bak katy perrye kocaman kocaman memeleri var :D ama kocası olcak öküz russel brand kıymetini bilmedi :D memeleri aldırma memesiz olmaz :D "aşkım benimmm" aldırma memeleri kalsınlar :D bak seni victoria's secret meleklerinden yapalım ama aldırma o memeleri asdfasdf ilerde kocanı ve çocuklarını düşün lütfen :D
Soran+1 yılama benim 3 yıl önce 90 bedendi herkes memen çok çirkin derdi kızlar :'(( ühühüh çok ağlardım
- +1 yıl
seni çekemeyen kızlar onlar :D ulan ben kız olcam bende meme olcak kestirmeyi mi düşüncem aklımın ucundan geçmez :D bak AŞKIM diyorum TATLIM BAL BÖCEĞİM gel memeler kalsın aldırmayalım :D memesiz kadın olmaz :D erkekler sever diyorum :D o senle dalga geçen kızların ya memesi küçüktür ya da seni çekemiyorlardırd. d. d sen bana inan meme iyi bişi sakın aldırma gerekirse silikon taktırırız :D ama memeler kalsın nolur yaa bak hayatımda hiç bir kadına bu kadar yalvarmadım ben lütfen aldırma memelere ve erkeklere kıymaa a:D
Soran+1 yılben gerçekten beğenmiyorm :(
- +1 yıl
l*n BENİ DELİRTME !!! ANAA l*n KIIZIM BEN HAYATIM BOYUNCA HİÇ BİR KIZA BU KADAR DİL DÖKMEDİM SEN NE SIKINTILI ÇIKTIN YAA asdfghjk Bİ KEMİK GİBİ OLMAK İSTERSİN OL TATLIM OL KEMİK GİBİ OL MEMELERİ BEĞENMEZSİN MEMESİZ KADIN MI OLUR l*n MEME KADININ TANRI BİLEREK VERMİŞ SİZ KADINLARA AMA SEN KÜÇÜK Bİ SAPLANTI YÜZÜNDEN KEMİK GİBİ OLCAM MEMELERİMİ ALDIRCAM DİYOSUN :D l*n MİLLET MEME YAPTIRMAK İÇİN MASALARA YATIP PARA DÖKÜYOR SENDE VAR SEN BEN ALDIRCAM MEMNUN DEĞİLİM DİYOSUN NASIL Bİ PSİKOPATSIN l*n SEN :D ANLAMADIM SENİ!!! ALDIRMA İŞTE ALDIRMA!!! KIVANÇ TATLITUĞ'U BEĞENMİYODUN Dİ Mİ O ZAMAN Bİ ÇAĞATAY ULUSOY GBİ SEVGİLİ BEKLEME SAKIN :D ALLAHIM YAA VALLA KENDİNEL BARIŞIK OL BİRAZ YAA NE BU ERGEN ERGEN TAVIRLAR FALAN KAÇ YAŞINDASIN SENDE BU TRİPLERE GİRİYORSUN ANLAMIYORUM Kİ. D. D. D YOK KENDİMİ BEĞENMİYORUM YOK KIZLAR BENLE DALGA GEÇİYOR ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ VAR O ZAMAN SENDE BİRAZ KENDİNE İNAN BE İNAN ÇIK 15 YAŞINDAKİ KIZ TRİPLERİNDEN YETTİ YAA
Soran+1 yıltamam ya ne kızıyosun :(
- +1 yıl
kendine güvenmeyen kızlardan nefret ediyorum çünkü. d. d kız kardeşim 15 yaşında senin gibi davranmıyor biraz büyü gayet güzelsin etrafın ne dediğini duyma. d. d gidip psikolojik destek alabilrisin bu utanılcak bişi değil ki. d. d annem benide götürmüştü mahalledeki oğlanlara ben sizden daha yakışıklıyım diye bağrıp çağırdığım için :D tek sorun kendine güvenin yok. kendine inan sadece inan. bak tatlı kız sen çok güzelsin dünyada da bitane daha senden var mı yok. elbet sanada aşık olan birileri olucak kalbini kırıcak belki sende kalp kırıcaksın ama kendine inanman lazım:D her gün aynaya bak ben mükemmelim de kendine bak siz kadınlar kuaföre gidersiniz alışveriş yap müzik dinle sokak ortasında bağıra bağıra şarkı söyle kimseyi umursama takma :D özgüvenini kazan kendine inan :D bak ben bunu daha önce kimseye söylemedim söylememde kolay kolay kendinin kıymetini bil seni eleştirenlere gül geç takma kimseyi ;)
Soran+1 yılpeki çok tşkkr ederim :)
- +1 yıl
kısa kısa cevap veriyorsun deli oluyorum deli :D anlaştık mı kendine güvenceksin inancaksın etrafında seni çekemeyen kızları duymuyosun:D gerekirse psikolojik destek al utanılcak bişi yok ben bile gittim D:
Soran+1 yılhayır istemiyorum. memelerin size hoş gelmesi çok ilgnç şimdiye kadar tanıdığm erkekler memem büyük diye istemedi beni. yani açıkçası ondan biraz istemiyorum bide abim benimle koca memeli diye dalga geçtü. 12 yaşındaydım kocaman memelerim vardı komşu kadın hep memelerin niye bu kadar kocaman derdi. çok üzülürdül açıkçası yani bu yuzden istemiyorum :( cidden bunalımdayım
- +1 yıl
bak güzelim erkekten erkeğe değişi göğüs anlayışı. bende kız kardeşime neler yapıyorum göğüsleri küçük diye az dalga geçmedim oda senin gbi baya bunalıma girdi baktı olcak gibi değil dediklerimi duymamaya başladı :D komşular hep öyledir bana gelip küçükken pipini bilirdik az göstermezdin bize derler hala yaşı 21 22 yani :D bunalıma girma tatlım olur mu? abini duyma komşu teyzelere önce kendi göbeklerine kadar sarkmış memelerine bakmasını söyle :D
Soran+1 yılhahaha dizlerine kadar sarkık onlarınkı :)
- +1 yıl
onların dediklerini takma :Dönce kendi memesine baksın o kocakarı :D
Soran+1 yılsenin gibi ççokkk az erkek var ama benim bildgm erkekler tahta gbi beğeniyo. yani tahta gbi olmayanları da üzüyolar
- +1 yıl
Valla bak tatlı kız ben tahta gibi kız sevmem bu bir. İkincisi zayıflığında bir adabı var boyuna göre kilonu ayarlaman lazım buda zor bişi değil. Diyetisyenlerden ya da spor salonlarından yarım alabilirsin. Ama senin kara belli KEMİK GİBİ OLUCAM GÖĞÜSLERİMİ ALDIRICAM👊 nato kafa nato mermer😎😁
safmısın kızım. git spor yap kilo alacaksanda kastan alırsın. orantılı bir fiziğin olur. yemek yemeyerek anca kalbini yorarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılkilo falan almak istemiyorm vermek istiyorum spor yapıyorum
Soran+1 yılşükretçek bişiyim yoookkkk
Soran+1 yılbok gbym tmmm mıııı
Soran+1 yılbok gbym allah beni sevmiyo
50 kilo şişman, 35 kilo ince mi?
yok bayan, 50 kilo normal 35 kilo kürdan. 35 kilo nedir be, benim küçük kardeşim bile 35 değil xdxdx03 Yorumla
Soran+1 yılsenin küçük kardeşinden bile zayıf olmak benim için büyük bir onurdur
Soran+1 yılbence tam tersi. bilmiyorumö herkes beden algın bozulmuş sen delisin diyolar üzülüyorum
+1 yılİşte kıskançlık insanı ne hale sokuyor Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılson derece kıskanç bir yapım var
- +1 yıl
Belli oluyor bir psikiyatriye git tedavi ol bunun için yoksa sonuçlar böyle kötü olur.
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl35 fazla 15 ol sadece deri ve kemik kal, kimse senle rekabet edemez.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) ennn büyük hayalım 15 olmayı istemez değilim;)
Off bir git isine ya bende diyorum ne olmus. 35 kilo insanmi olur iğrenç
11 Yorumla
Soran+1 yıl50 kilo mu olur asıl :(
Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. 50 kilosun canıma yetti şişman olmak diyosun bir de bu yüzden kavga etmişsiniz :D:dahahha:d
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yalan mı 50 kilo obezz :(
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbilerek yazdın bu yazıyı bence dikkat çekmek için çünkü kilolu olmadğını ve ZAYIF olduğunu biliyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılYEMİN EDERİM değilim şişman olduğumu düşünüyorum yemin ederim sadece bana bir çıkış yolu gösteren olur mu diye sordum bakın gerçekten çok mutsuzum saatlerdir ağlıyorum bir elimde jilet kessem mi kesmesem mi diye gidip geliyorum bir umut buraya yazdım
- +1 yıl
bende seninle aynı kilo ve boydayım neredyse gayet mutluyum şükürler olsun sen bir piskoloğa git çünkü ne insanlar var hastanelere düşen, onlarca kilo vermesi gereken... sen onlarla aynı sıfatı taşıyamazsın çünkü zayıfsın ayrıca 35 kilo olsan giydiğin hiçbir şey yakışmaz bağışıklık sistemin zayıflar
Soran+1 yılbence asıl benimde kilo vermem gerek ve bana da yakışmıyo her şey dar oluyo ben 34 32 beden giymek istiyorum olmuyo o pis kıza oluyo bana niye olmuyoooo
+1 yılOha la çok şişkosun zayıfla hemen. Bende 50 kiloyum her kes bana şişko diyo şimdi seni düşünmek istemem şişko şey ıyy.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((( yeter üzme beni daha çok
oha 50 kilo mu yok yani daha neler yav 50 kilo olduğun için mi bence zayıfsın en az 8 kilo alman lazım şayet ben cılız kızlardan hoşlanmam :)
013 Yorumla
Soran+1 yıloha sen obez beğeniyosun iğğğrençsin
Soran+1 yılasıl obezler boyluyo haha
Soran+1 yılhayır kilom oldukça fazla
Soran+1 yılzayıf erkekler
Soran+1 yılzayıf olan herşeyi seviyorum
Soran+1 yılyooooo kilo yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay mal vay
Allahım ne günlere düştük şu hemcinslerime birazcık akıl ver ya04 Yorumla
Soran+1 yılevet malın teki o kız pislik nası kilo verirsin sen yaa nasıııııılll :((((((((
Cevap sahibi+1 yılKızım aç bir kitap oku azcık genel kültür falan çalış öğren
50 kilo normal bir kilo 35 kilo hastalık zayıflıyıcam diye ölen var azcık kafanı çalıştır sonra sevgilim şöyle şu rus şöyle iyi oluyor size biraz mantığınızla hareket edin duygularınızla değil
Soran+1 yıle iyi de ruslar da zayıf diil mi. zayıf olduklarından dolayı kıskanıyorm onları onlar 35 kilo değil mi
Soran+1 yılmantık bu ama o zayıflıyo ben niye şişmanlıyorum bana ne o insan da ben fil miyim
+1 yılBoyun 165 kilon 50 ve şişmanım diyorsun. 35 kilo olmak istiyorsun. Senin psikolojik durumun bozuk.
06 Yorumla
Soran+1 yıle ama şişmanım
- +1 yıl
peki 35 normal mi?
Soran+1 yılIdeal tbi
- +1 yıl
hayır ideal değil. beden kitle endexine bir bak. 57 kilo normal senin için
Soran+1 yılbeden kitle indeksim 17lerde ve fazla kilolu sınırındayım
- +1 yıl
Ideal kilonun altindasin ideal kilon 57
düzgün beslen bnde kilo almaya çalısıom amam yine aynıı
11 Yorumla
Soran+1 yılsalak defol git burdan mal öküz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni boydayiz ve 95 kiloyum... öleyim o zaman ben. psikolojin bozulmis senin normal değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılıyyyyyyyyyyyy aman allahım faciasın
Soran+1 yılallahım korusun çok korktum yemekten bir kez dahaaa
Soran+1 yılsen çok mu normalsin
Cevap sahibi+1 yılCiddi anlamda psikojin bozuk senin. kilo olarak normal degilim ama elimdw olan bisey degil... sadece ornek verdim kilolu degilsin ki... abartmana gerek yok. ayrica kimseyi kilosundan dolayi kucumseme ne malum seninde bu kiloda olmatacağin
Soran+1 yılben zaten şişmanım
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl fikir versin canim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu an sana nefret ediyorum !!! cok net ve sebebsiz!!!
18 Yorumla
Soran+1 yılbende senden şişko
Cevap sahibi+1 yılŞişko olduğum yok yobazz😂😂Sadece kendi arkadaslarini boyle basit seyler yuzunden kiskananlaraa nefret ediyorum ölün be niye yasiyosunuz? Allahim duy beni. Hicmi utanmiyosun yaptigin seyden
Soran+1 yılkeşke ölsem asıl o utansın diyoki zayıfız kilo alalım hemen diyo salak benim şişman olmamı istiyo o beni kıskannıyo
Cevap sahibi+1 yılKizim biran ani tepki verdim senide bilip bilmeden yargilamak istemezdim. Ama seninde yaptigin dogru deyil gulum. Ilk once sunu dikkatli oku kendin olucaksin hic kimse icin degismeyeceksin. Bide arkadasim yazmissin vede beni kiskaniyo yani senin arkadas sayma onu ilk once dogru arkadas edin yanlislari cikar kuzum. Sonra da keyfin istedigi kiloda ol sahsi dusuncen.
Soran+1 yılben 10 yıldır 35 kilo olmak istiyorum onla ilgisi yok aslında
Cevap sahibi+1 yılOnla ilgisi yoksa onu kafana takma nefret ederim kiskanc insanlardan. Kendi icin yasa istedigine ulas
Soran+1 yılelimde değil canım kıskanıyorum :(((((((((
Cevap sahibi+1 yılYapmaya dusunmeemye calis sende ne var ki burda. Hic iyi degil bu kiskanclik hatta igrenc
İroniye gel. İşin acinacak kismi yorum yapanlarin %90 i olayi ciddiye almis. Ne iciyonuz siz ya.
00 YorumlaAsil 35 e dusersen agla bence hic bir erkek bakmaz sana 50 kilo gayet guzel
01 Yorumla
Soran+1 yılbence tam tersi
+1 yılbende almak için uğraşıyorum göbek ve kas hoşuma gidiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılsalak defol burdan mal
- +1 yıl
neden öyle bir tepki verdin? ben gayet seviyorum oduncu gömleğinden hafif yukarı çıkmış şişik göbek ve memeler kas ile birlikte ama
Soran+1 yılb. k ye tamam mı salak
Soran+1 yılbeyin yok sende
- +1 yıl
ben erkekler için konuştum kızlar içinse balık etli biraz iyi olması her erkek için iyidir sen burada güzel gözükmek değil arkadaşın ile rekabettesin
Soran+1 yılarkadaşım orozbunun teki pislik ulan benyemek yemiyorum be zayıflamak için yazık diilmi bana o kim oluyoda kilo veriyo adı şerefsiz şırfıntı köpek
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden psikolojin bozulmus ben öleyim o zaman 78 kiloyum
01 Yorumla
Soran+1 yılben o kiloda olsam intihar ederdim
Çok şişman değilsin bence kendinle barisik ol. 85 kilo 168 boyundayim bu bana sorun cikariyor fakat. Hic takmiyorum. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkısa erkeklerden hoşlanırım
ergenık bır tramwa takma detaylara hayatı tadında ve güzel taraflarıyla yasaa
00 Yorumla
+1 yıldikkat çekmek için böyle malca sorular soranlar bir bitmedi he canım he öl sen geber
10 YorumlaViiii boş yere yer kaplıyorsun evladım sen
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
son derece kıskançmısın :)
10 Yorumla
+1 yılEmin ol sen ondan daha iyisin
03 Yorumla
Soran+1 yılya hyr o süper ben iğrencim :'(((
- +1 yıl
Git de psikoloğa görün o zaman
Soran+1 yılistemiyorm sadece yatmak ve ağlamak istiyorum of ya
Kizim saka misin ya :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Allah seni bildiği gibi yapsın
010 Yorumla
Soran+1 yılzayıf yapsın yeterli
Soran+1 yılher kes bana delisin diyo üzülüyorum :(
Soran+1 yıl35 kilo ruslar gbi incecik olcam
Soran+1 yılevetttt
Soran+1 yılhayır tam tersi
+1 yılkılon cok ıyı sacmalama
00 Yorumla
+1 yılBacım birşey sorabilir miyim?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet?
- +1 yıl
Neyse ya da bos ver
Soran+1 yılokey
Dikkat çekme çabası
12 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim saatlerdir ağlıyorum yardım edin mutsuzum :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok şişkosun keşke ölsen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke...
Mmurat18 facede yaz ekle yardımcı olsun. ;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞişman değilsin ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılşişmanım 50 şişman
- +1 yıl
Boyun 165 değil mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
50 kilo çok normal.
Soran+1 yılbence fazla
+1 yılSalak kız.
11 Yorumla
Soran+1 yılkendine bak :P
+1 yılsjkdkfkf
11 Yorumla
Soran+1 yıl:'(((((((((((((
Gizli Üye(30-35)+1 yılyavrum kocan mı öldü
02 Yorumla
Soran+1 yılyoooo şişmanım
Cevap sahibi+1 yılyürü git şişman, kıskanç, pislik karı öl sen ya öl ıyyy
gecmıs olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür yok mu şifa :(
+1 yılSorun Ne
018 Yorumla
Soran+1 yılşişman olmam onun zayıf olması
Soran+1 yılkeşke o 98 kilo olsa olur inşalllllah
- +1 yıl
Sana mı laf yapıyor kasar
Soran+1 yılevet kilo alsam keşke diyo sinir oluyorum :(
- +1 yıl
Boswerrr sqfinazzz olsun o
Soran+1 yılben safınaz olmak istiyom amaaaaaaa
- +1 yıl
o zaman rejim ve slor
- +1 yıl
Spor
Soran+1 yılrejim de yapıyorum spor daaaa
- +1 yıl
Kilo Kaç
Soran+1 yılben 50 yim boy 165 o ise 45 pislik namussuz kızzz
- +1 yıl
kız sana yuh yaa 50 ne allah aşkına yaa boyunda uzun sen neyin kafasındasın
Soran+1 yılzayıflamak istiyorum :((
- +1 yıl
kuzum sen iyi misin daha nereye zayıflayacasksın?
Soran+1 yılkemiklerim gözükene kadar
- +1 yıl
saçmalama kemik torbası mı olacaksın :)
linke tıkla
hurarsiv.hurriyet.com.tr/.../haber.aspx
Soran+1 yılofff aman allahım dünya güzeli bu <3 mükemmel bir kız ama oha ondan fazlayım ühühühühühüh :'((((
- +1 yıl
alah aşkına bir resim yollasana yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılManyak mısın?
15 Yorumla
Soran+1 yılyoo sen?
Cevap sahibi+1 yılYoo :D
Soran+1 yılne mutlu sana
Soran+1 yılama aslında benim deli olduğumu söleyenler var öyle denince üzülüyorum:(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme bende 50 kiloyum boşuna takıyorsun kafana
Gizli Üye(30-35)+1 yılmanyaksın bence sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma yavrum..
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşım yüzünden depresyona girdim bana yardimcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler