Korktuğum başıma geldi arkadaşlar iş yerim bulaştırdı covidi 😞
Nolur dua edin kötüyüm 🤧🤧🤒 Moral bozacaklar yorum yapmasın lütfen zaten iyi değilim.
Teşekkür ederim şimdiden hepinize mutlu günler.
Korktuğum başıma geldi arkadaşlar iş yerim bulaştırdı covidi 😞
Nolur dua edin kötüyüm 🤧🤧🤒 Moral bozacaklar yorum yapmasın lütfen zaten iyi değilim.
Teşekkür ederim şimdiden hepinize mutlu günler.
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun ; 1 kere bu hastalığı atlattın bunu da çok şükür atlatırsın. Canını hiç sıkma. Bol bol seviyorsan kitap oku , değer verdiğin insanlarla sohbetler et. Evde sıkılma yeter. Başaracağına ve eskiden daha sağlıklı olacağına inancım tam.
Çok geçmiş olsun sevgili hemşerim.. Morelini ve beslenmeni en üst seviyede tut.. Mutluluğa ve sağlıklı günlere inan. Hepsi geçecek emin ol. Sen güçlüsün, hepsini atlatacaksın. İyi ki de varsın!
Bunlar senin için 💐💐💐
Bu süreçte sigara içme sadece. Çok dayanamıyorsan da çok çok az iç... Sağlık dolu günlerin olsun. Mutlulukla, huzurla...
Geçmiş olsun, kötü yorumlara takılmayacak kadar aklı başında olman gerekiyor ama. Ben olduysam da haberim yok bilmiyorum.
Ne oldu la geçmiş olsun
Cevap
61Cevap
2. kez olmadım testte görünen o ama ben inanmadım. Lanet bir şey, çok geçmiş olsun. İyileşeceksin merak etme, moralini yüksek tut.
Umarım iyileşirsiniz. geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 🌺
Geçmiş olsun. İki defa geçirdim diye tahmin ediyorum. Hiç pozitif çıkmadı testlerim ama zor 😕
Teşekkür ederim
Nasıl pozitif çıkmadı
Bilmiyorum, garip. 🤷🏻♂️
Bir kez covid oldum onu da hafif atlattım. Geçmiş olsun kendine dikkat et.
Büyük geçmiş olsun efendim.. ALLAH acil şifalar versin.. Vücut direncini sağlam tutmanız lazım.. Pharmaton almanızı tavsiye ederim.. Ayrıca kan değerleriniz içi keçiboynuzu özü tüketebilirsiniz
Eski agir sonuclara sebep olan varyantini atlatmissin, yeni varyanti eger kronik bir rahatsizligin, hastaligin yoksa, ileri yasta degilsen bunuda atlatirsin.
geçmiş olsun. umarım sıkıntısız atlatırsın. önceki sorularından hatırlıyorum kronik rahatsızlığın olduğunu. moralini yüksek tut. allah şifa versin.
Gecmis olsun cok üzüldüm. Umarim bir an evvel sagligina kavusursun ve burada sorularini yine görmeye devam ederiz. Bol sivi tuket ve bolca vitamin depola bol c vitamini al
Ikinci kez olmadm ama şuu araaa tekrar rövanştaa çevremdende olanlar var.
Çoooook geçmiş olsunnn 🌸 🧚♀️ 🍀
Kendinize dikkat edin motivasyonunuzu yüksek tutun 🤗
Geçmiş olsun , dikkat et milletin dediğine bakma kolonya içecek kadar kafayı yiyenler olmuştu dhfg
Rica ederim öksürük var mı
50. kez karşıma çıktı bu soru, hep pas geçtim, tekrar geldi. İllam yazacakmışız demek ki 😄
Çok çok çoookk geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Çok cok gecmiş olsun sen o covidi yenersin ben inanıyorum sana güclü ol 💪
Moralini yüksek tut , lütfen
Çok cok cok gecmiş olsun...
Ben teşekkür ederim...
Geçmiş olsun, ben de 4. dozu olup olmama konusunda düşünceliyim açıkçası. Aşısız kalmamak önemli.
Teşekkür ederim asiliyim yine bulaştı
Benim de öyle olmuştu. Aşılıysan geçiyor bir şekil.
A nasıl geçiyor
*ama
Hafifti, 2-3 gün sürdü. Ateş, halsizlik, bel ağrısı biçiminde.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bir kez geçirdim. Onda da kelle paça ve bol bol vitamin takviyesi yaptım.
Geçmiş olsun hastaneden verilen ilaçları içme yeter zaten ölümcüllüğünü kaybetti covid artık sadece korkusu kaldı istenende o
Koloni bağışıklığı sağlandı artık … basit bir gripten fazlası değil covid façasını aşşa aldılar
Senin gibi güçlü bir kadına o küçücük virüs ne yapabilir ki deli misin sen o pisliğe söyle çok yanlış bir kadına çattın de 🥰
Geçmiş olsun daha hiç covid olmadım şükür :)))
Geçmiş olsun dostum umarım bir an önce iyileşirsin 😊
Cok gecmis olsun :(( allah acil sifa versin bol bol su ve vitamin alin
Çok geçmiş olsun toprimmm allah acil şifalar versin tez zamanda iyileş😔
Çok geçmiş olsun hemşerim, tez zamanda şifana kavuşman için dua ederim.
Hayır olmadım, çok geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın
Amin teşekkür ederim 🌺
🙏
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız
Geçmiş olsun. Millet üçüncüyü dönüyor. Bende 1. bile olmadı
Geçmiş olsun inşallah iyi olacaksın aşılarını tam oldun mu
Bir şey yaw takma kafaya merak etme. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Şimdiye kadar kaç doz aşı oldunuz
Belirtiler nedir?
Çok dikkat edin ya çok geçmiş olsun, hemen geçsin inşaAllah. Filyasyon falan nasıl?
Boğaz ağrıısı oluyormuş sanırım Çok geçmiş olsun hemen atlatın inşaAllah
Cok geçmiş olsun belirtilerin neler. Benim bugün 9. Gunum hala eklem ağrıları öksürük balgam halsizlik var ara ara nefes darligida oluyor
Parol kullanabilirsin ve ekinezyalı portakallı boğaz pastili biraz seni rahatlatacaktir.
Covidken antibiyotik etki etmiyor maalesef boşuna kullanma karaciğerini boşuna yormuş olursun
Alma bitkisel şeyler içmeye bak çabuk toparlarsin bir bardak ılık suyun içine yarim limon sık bir çay kaşığı bal bir çay kaşığı zencefil karıştır iç etkisini goruceksin Allahın izniyle
hiç olmadım olmayı da düşünmüyorum inşallah :)
Çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde dönersin
Çok çok geçmiş olsun. Lütfen kendine dikkat et bir şey lazım olursa haber et mutlaka.
Bu günlerde duymaya başladıklarım var fakat moralini yüksek tut, genel grip gibi diyorlar.
Hiç olmadım hep maskesiz gezerim. Bilmeden kovid olan birine bile sarılmıştım
Geçmiş olsun dileklerimle keşke sana bir kâse corba getirebilseydim 🙏🌹
Hiç covid olmayan ben çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız
Ne maske taktım ne de aşı oldum ne de korona oldum
Bitkiler saolsun✌️
1. Afrika sardunyası, aftikadan gelecek ama burada üretilenler çok etkili değil, gökçek şifadan temin edebilirsin. 2. kekik karışımlı bitki çayı piyasada bulursun ama bunu da gökçek şifadan al derim.
3. Çörek otu yağı
4. Elma sirkesi
Şifa olsun.
tek başına yeterli değil diğerlerini de al
Özelikle sardunyayı
3 kez olan ben gecmis olsun diler.😂
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun
Şuana kadar hiç covid olmadım umarım olmam da
Gecmis olsun.
geçmiş olsun, çok şükür hiç olmadım
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olman dileğiyle.
Geçmiş olsun hanım apla
ALLAH şifa versin yavrucum 🥺
Geçmiş olsun ben hiç olmadım.
Ben sevinemedim iyileş erkenden tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun inş. normal olarak atlatırsın.
Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsin
Hic olmadim Allah korusun
Çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar
Çok geçmiş olsun bunu da atlayacaksın
Allah'ın izniyle atlatırsin panik yok
allah şifa versin geçmiş olsun
hiç covid olmadım
Bir kere bile covid olmadım geçmiş olsun
Geçmiş olsun, bende 3 defa oldum
Sağol ,
Aaa geçmiş olsunn🌷ben de iki kez olmuştum
Bir kez yaşadım knk geçmiş olsun sana