Diş teli tedavim biteli 4 ay oldu. Gün boyu takmamı söyledi doktorum ama sürekli yemek yedigim için sadece gece takıyorum😃
Kimler uzun süreli takabiliyor?
Diş teli tedavim biteli 4 ay oldu. Gün boyu takmamı söyledi doktorum ama sürekli yemek yedigim için sadece gece takıyorum😃
Kimler uzun süreli takabiliyor?
Yemek yeme süresi max 15 dk
yemeği bitirip tekrar tak, takmazsan dişlerin eski haline döner ve çektiğin onca zorluk ve o kadar para boşa gider
sonuçlarını göze alarak davran
ben öyle bi tedavi görmedim
diş hekimi olarak yorum yaptım
doktorun sana belirtmedi mi ne kadar takman gerektiğini?
çoğu durumda 6 ay önerilir senin dişlerinin durumuna bağlı yani nasıl bi tedavi gördün ona bağlı, 6 ay ile 1 yıl ortalama olarak, çok nadir durumda ömür boyu bile Olabilir, tedaviye başlarken dişini çektirdin mi?
gerçekten ilk 1 yıl takman çok gerekli, dişlerini sıkma gibi bi alışkanluçığın var mı
sadece ondan değil dişlerini belli bi dizime getirmek için yerinden oynatıldı dişlerin yeni konumuna henüz tam adapte olamadığı için hareketlenme olup eski haline döner bu süreç dokuların ve kemiğin kendisini onarıp yeni konumunda tutunması için gereken süreçtir
Rica ederim 💗
Cevap
0Cevap
lastik asamasindayim
başlarda aşırı acıyor ama sonra farketmiyo, hoş ben şu an düzenli kullanmıyorum da diejdkkdd
evet şükür 😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar