Bakın ben tüm dünyayı takip ediyorum Fransız virolog konunun uzmanı hatta dünyadaki en iyisi virüsler konusunda luc montagner sonra Tayland asıllı Alman vatandaşı virüsler konusunda çok iyi bi doktor dunyaca ünlü sucharit bakhdi takip edin derim dünyada ilk defa toplu aşılama yapılıyor hiç olmamış tarihte bide cdc Hastalık kontrol merkezi sitesinde neden kovid ölüm oranı %0.34 yazıyor %99 hayattasın ben inanmıyorum
O kadar araştırma yaptım ki bilgilerin hepsini de resmi sitelerden teyit ettim dünyada 2.5 milyar insan hiç Aşı olmamış ölende yok ben Aşı olmadım hiçbir sıkıntım yok modern tıbba her konuda inanmıyorum sabah dediklerini akşam inkar ediyorlar
evet ama herkes 2. testde negatife dönüyor. ben neden dönemedim anlamadım :( 7 günden sonra pozitif olsa da işe dönülüyormuş. ya başkalarına bulaştırırsam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pcr testinin mucidi kary mullis pcr hastalık teshis etmez diye açıklama yaptı inanmıyorum salgını hiç test yaptirmadim kovid de olmadım
Ben oldum , ve gayet hissedilen bir hastalik. Inanilmayacsk birsey degil ki gayet ortada olan bisey bir sürü insan öldü
Bakın ben tüm dünyayı takip ediyorum Fransız virolog konunun uzmanı hatta dünyadaki en iyisi virüsler konusunda luc montagner sonra Tayland asıllı Alman vatandaşı virüsler konusunda çok iyi bi doktor dunyaca ünlü sucharit bakhdi takip edin derim dünyada ilk defa toplu aşılama yapılıyor hiç olmamış tarihte bide cdc Hastalık kontrol merkezi sitesinde neden kovid ölüm oranı %0.34 yazıyor %99 hayattasın ben inanmıyorum
Ben ilk kez geçirdim ama gercekten farkli semptomlari var. Daha once hayatimda hic boyle hasta olmamıştım. Demek ki var olan biseyler vat
O kadar araştırma yaptım ki bilgilerin hepsini de resmi sitelerden teyit ettim dünyada 2.5 milyar insan hiç Aşı olmamış ölende yok ben Aşı olmadım hiçbir sıkıntım yok modern tıbba her konuda inanmıyorum sabah dediklerini akşam inkar ediyorlar
Asinin faydasini bilmiyorjm açıkçası ama hastalik var , çünkü yakalandim ve daha faekli normal gribe gore. Öldürücülük konusunda hakli olabilirsin.
Sen inanabilirsin yargılanıyorum ben inanmıyorum iki yüzlü medya sabah akşam korku pompalıyor başka bisey değil iyi günler
Ülke genelinde ciddi salgın var
evet ama herkes 2. testde negatife dönüyor. ben neden dönemedim anlamadım :( 7 günden sonra pozitif olsa da işe dönülüyormuş. ya başkalarına bulaştırırsam
Olur öyle
ya sürekli pozitif çıkarsam, hiç negatife dönmezsem
Henüz bir şey yok ya
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Rica ederim