Lütfen açıklamayı okuyunuz. Uyku hastalığım yok çünkü normalde hep 12 1 11 hatta 10 düzenli uyuyan bir insanım. Bir aydır gece uykum gelmiyor.
Düşmanlarım vardı akraba kafayı takmasam da nefatif enerjilerini bana yolluyorlardı.
İş arıyorum. Acaba hareket mi etmem gerekir gün içinde? ama bunun için de çalışmam lazım? Yeni sigaraya başladım bir iki aydır ve bu ay saat başı bir sigara içtim! Ondan mı uyku gelmiyor? Beslenmeye sıra gelince et yedim süt içtim yeşillik yedim yani dolu dolu beslendim hatta uyurken melisa çayı bile içiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Spora yönelin fırsatınız yoksa bol bol yürüyün, çay kahve tüketimini en aza indirin, durumunuz stress kaynaklıda olabilir mümkün olduğunca stressten uzak durun
Stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak gün içlerinde neler düşünüyorsun?
İş, almam gerekenler konusunda alışveriş, gibi şeyler. Baya düşmanım vardı , onların negatif enerjileri geliyordu eminim
Ne düşmanı yav? Seninle ne alıp veremedikleri var?
Ne tür bir iş arıyorsun, hangi konuda yeterliliğin var?
Neden takıyorsun ki onu? Sana zarar veren insanları kendinden uzak tutman gerektiği bilmiyor musun?
Uzak dursan da kendisi sürekli yanına yaklaşmaya çalışan düşmanlardan bahsediyorum yani takık ruh hastaları !
Farkındayım o bahsettiklerinden uzak durmam gerektiğini ve uzağım onlara zaten.
Mastürbasyon isteği geliyor mu peki hanımefendi rahatlamaya ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz
Sevda cekiyorsun dur.. sevda cekenlerin gelmez uykusu diye bı türkü vardi
yoğurt ye ve pamuklu rahat şeyler giy. karanlık ortamda uyumaya çalış
Yumurtalıkların dolu olabilir
Yani şey yaşamam gerekir onu mu demek istedin?
Evt aynen
Baya mantıklı.
Bosalirsin bebek gibi uyursun anında uykun gelir
Düşünceli olduğun için uyku tutmuyor seni.
Düşüncelerden nasıl arınırım? Aslında geyik yapacak birini bulsam arınırım. Var çok var da asılmaya konu gidiyor eliyorum
Herkesle de geyik yapılmaz, yani geyik yapmak da beceri ister
@kralkobrax21 sizinle vikiviki yapabilir miyim?
Aynen kafadar olması gerekir. spontane olması gerekir. akıllı, haddini bilen, hoş niyetli, eğlenceli...
Onun için de bilgi sahibi olmak gerekiyor
@gibigidi sohbet edelim bakalım. 🤔
@kraIkobrax21 nickinizdeki derin anlamı düşünüyorum da beyefendiciğim, her bir harf özenle kodlanmış gibi. Biraz açıklar mısınız sizden ricacı olsam..
@gibigidi kralkobra sadece yılan yiyen bir kobra türüdür ve hayranlık duyduğum bir yılan türü o yüzden onu seçtim.
Belgesellerde aç kaldıkları zaman babalarına bile göz diktiğini söylemişlerdi diye hatırlıyorum
@gibigidi o yılan türü yumurtluyor ve yavrular çıktıktan sonra da her biri kendi başına hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Avcılık yetenekleri doğuştan mı geliyor yoksa aile mi öğretiyor?
@gibigidi yılan türlerinin hepsi doğuştan donanımlı oluyorlar
Kanka özelden bu konuyu konuşalım birazdan. Şimdi hanımefendiye odaklanalım fikir topluluğu yapıp. Belki yardımcı olabiliriz
@gibigidi olur
@soran hanımefendi burada mısınız?
Spor yapabilirsiin