bunun sonu yok heralde bi 10 aşı kadar olacaz :D
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bunun sonu yok heralde bi 10 aşı kadar olacaz :D
Çoktan oldum
bi yan etki oldumu biontechmiydi
Eig için teşekkürler. Evet biontech oldum. Bu sefer aşıyı olduğum gün ve ertesi günü kol ağrısı hariç hiçbir yan etki yaşamadım. İlk üç doz özellikle ikinci doz çok yan etki yaşamıştım ama bu sefer sıkıntı olmadı. Kişiye göre değişen bir şey bazısına hiçbir dozda bir şey olmuyor. Zaten çok olsa birkaç gün yan etki yapar, önemli olan koruması :))
anladım ben 3. doz biontech oldm 3. daha agır geldi :) parol icip durmustm :)
oldum bile
biontechmi
evet
yan etki sürdümü 3-4 gün
hiçbir yan etki göstermedi bende. Siz oldunuz mu?
yok 3 biontech ben oldm aralıkta oldm en sonuncusunu 4 dusunuyom yas 25 korku yok :) yakalanma icin ama yinede cevremde covit olanların halini gördükçe gencligime guvenmek istemiyorm
4 te olablrm ama form imzalatıyolar ya gelecekteki yan etkiler bilinmez diye ondan tırsıyorm inş bişi olmaz kalıcı etki vs guvenemiyomda olsan dert olmasan dert aslnda her halikarda ölecezde iştee
Yani ailenizle birlikte yaşıyorsanız eğer, onları korumak için olabilirsiniz dördüncü dozu da.
Yani ben şöyle düşündüm covid olacağıma aşı olayım diye, korkmadım yan etkilerinden hiç. En azından kısa vadede bir zararı yok çünkü ilk aşımı olalı çok oldu ve hiçbir zarar görmedim, ama uzun vadede ne çıkar artık bilemiyorum. Herkes oluyor bu aşıyı, ben de olayım dedim, pek korkmadım açıkcası.
aynen annem 58 yasnda ben tasıyıcı olmamak icin en azndan kendimide korumak adına olcam herlde
yani bence olun, tabi siz daha iyi bilirsiniz :)
Tesekkurler
Cevap
11Cevap
2 doz oldum başak olmayı düşünmüyorum
Bana 5. doz çıktı. şu an topluma girip çıkmıyorum. O yüzden biraz daha beklemeyi düşünüyorum olmak için
neden kronik rahatsızlıgın mı var
gecmis olsun bende 3 doz biontech oldm dusunuyom bakalm
Hahahaha 😂 😂 Hatırlatma mı? 😂 😂
Niye unutmuş mu? 😂
Allah aşkına geçin bunları ya.
Tabiki hayır
Ne olsu beyinsiz?
Şimdi o aşıyı vurduranlar ya geberdi ya kalp rahatsızlıklarıyla uğraşıyor ya da kalp konusunda sırasını bekliyor.
Duyumlarıma göre o aşıyı vurduranların hepsi geberecekmiş.
Beter olsunlar, kendimi yırttım ben burada bunlar siyonistlerin global bir tuzağı, sakın aşı yaptırmayın, hastalanırsanızda parol ve coraspin dışında bir şey içmeyin, asla hastaneye gitmeyin diye...
Olmayacağım, zaten ilk iki aşıyı da mecbur bırakıldığımız için olduk.
Çünkü bizimle oynuyorlar ne oldu belirsiz birseyleri vücudunuza koyup önca insan hasta oldu aşı yüzünden hastalık çoğaldı
Olanın o mercimek kadar olmayan beynini... !
hayır diyenler niye diyorlar anlatsınlar profersörlerimiz
Daha hiç bir aşıyı olmadım.
Korumayan aşının nesini olayım
Gelirlerse olurum yoksa olmam
4. dozu oldum çıktan turkovac
2 doz oldum 7 korona geçirdim 2 daha olmam 😅
Hayır olmiycam
Tabi ki hayır
Sadece ilkini oldum
4. dozu olmuştum ölüyordum az kalsın
biontechmi hadi yaaa
Olmıycam neden olayım? Hastalığı geçirdim zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar