Sağlık Sadece baklava yersem kilo verir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Diyet yapıyorum baklavadan başka bişey yemiyorum. Kilo verir miyim? Güncellemeler+1 yıl Ne dersiniz arkadaşlar 🤗 Sadece baklava yersem kilo verir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kimseyle_kimsesiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Tabiki yani bu da soru mu baklava yiyerek kim kilo almış okadar şerbet sen yediğin gibi çıkar hemen bol bol ye bol bol 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 695 cevap paylaştı. Kalori açığı oluşturduktan ne yersen ye kilo verirsin. Tek farkı bolca kas kaybı, bolca ter kokusu ve sarkmış bir vücudun olur. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 678 cevap paylaştı. Evet öyle bir imkanın var. Misal baklava yiyerek baklava şeklinde karın kası elde edebilirsin.Şimdiden bol şans 🌸 0 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 1 dilim baklavada 300 kalori var ve ben 7 kilometre yürüyüşle 300 kalori eritiyorum 1 dilim baklava=7 kilometre yürüyüş 🤷♂️ 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Baklava kilo aldırıyor, nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun acaba 🙄 0 0 Yorumla
khankaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Baklava diyeti ayda 10 kilo verdirir.. düzenli yemeye devam et birakma 0 0 Yorumla
shhdhfjfjdjd Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Şeker hastası olursun, hiç duymadım böyle bir diyet 0 0 Yorumla
Fugazii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok şekerli sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabiki yani bu da soru mu baklava yiyerek kim kilo almış okadar şerbet sen yediğin gibi çıkar hemen bol bol ye bol bol
Kalori açığı oluşturduktan ne yersen ye kilo verirsin. Tek farkı bolca kas kaybı, bolca ter kokusu ve sarkmış bir vücudun olur.
Evet öyle bir imkanın var. Misal baklava yiyerek baklava şeklinde karın kası elde edebilirsin.
Şimdiden bol şans 🌸
1 dilim baklavada 300 kalori var ve ben 7 kilometre yürüyüşle 300 kalori eritiyorum
1 dilim baklava=7 kilometre yürüyüş 🤷♂️
Baklava kilo aldırıyor, nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun acaba 🙄
Baklava diyeti ayda 10 kilo verdirir.. düzenli yemeye devam et birakma
Şeker hastası olursun, hiç duymadım böyle bir diyet
Çok yersen eğer vermezsin
Verirsin tabi, soru mu bu 😁
Kesin verirsin :D
Diyet baklava yemen lazım kilo vermek için
Çok şekerli sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Verirsin ama sağlık elden gider
Hayır 😁 Keşke verilse
Senin yerine ben yerim