Sağlık Bu saatte kahve içsem ne kadar uykusuz kalırım? Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Uykum var ama kahve içesim de var.. Nasıl yapcaz..🙄👻☕#Sükût 😒 Bu saatte kahve içsem ne kadar uykusuz kalırım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Ben sürekli içtiğim için artık kafein toleransım var içsem de uykum gitmiyor 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl En fazla 1 saat daha geç uyursun fazla bi etkisi olmaz. Ben biraz önce ictim ama sütlüydü.😄 1 1 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Afiyet olsun canım 🥰 Uykuya dayanamadim valla🤭 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Uyudun mu? afiyet olsun. Mutlu bayramlar arkadaşım. 1 10 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Mutlu bayramlar 😊 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Bi Turk kahvesi alirim. :) Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Bana da al bari😄😄 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Cadisin ama bir o kadarda zekisin. :) Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl 😊 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Ama sen benim komsun olsan bahcedeki dökulen agac yapraklarini senin bahcene atardim. Zevk icin :P gece gizlice kalkip :P Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Yerinde olsam benim gibi komşuyla iyi geçinirdim. 😄👻 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Neden? :) Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Kafandan aşağı bir kova su geliyor😄 Yorumla LALOGLAN +1 yıl ah ok.. ben var turkce bilmemek pardon :P Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Biraz önce aynı düşüncedeydim şu an kahvemi yudumluyorum. 1 2 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Afiyet olsun 🙄 Yorumla the03 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Dogu85 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl iç gitsin ya , bende aynı durumdayom türk kahve ile ıhlamur arasınd agidip geliyorum 20 dk dir 1 3 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Yok vazgeçtim uykum kıymetli 🤭 Yorumla Dogu85 +1 yıl ne kıymetli uykun varmış be adam zaten gece 12 olmuş, 4 saate gün aydınlanıyor hala uyku diyorsun, çöl sincapları gibi :) Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl 😊 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bünyemize bağlı daha önce ne kadar uykusuz kalmistiniz😄 1 2 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Pek uykusuz kalamıyorum 🤭😄 Yorumla Rose83 +1 yıl 😊 Yorumla
Hecatee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Şimdi kahve enerji veren bişi değil gün içinde olan enerjini tek seferde açağı çıkarmaya yardımcı olur eğer çok yorgunsan tavsiyem icmemen 1 0 Yorumla
keremtürkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Geç oldu cevap için ama yinede soyleyim.. uykusuz olmaz.. varken kaçırma uykunu 1 0 Yorumla
murdarilik Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ben uyuyamadığım zaman kahve içerim. Beni mayıştırır. 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı. Ben içtim az önce.. kahvesiz kalmaktan daha iyidir uykusuz kalmak :)) 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl yani bende kahve içsem de uyku sorunu yaşamıyorum ama sizi bilemem tabi:) 1 0 Yorumla
Mythealer Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ay ben içtim valla nolcaksa olsun 🤭 1 3 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Afiyet olsun😊 Yorumla Mythealer +1 yıl Beraber olsun ☕ Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Teşekkürler 😊🌺 Yorumla
sertmulayim Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Senin bünyenle alakalı. Bana hiç etki etmez😊 1 2 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Maşallah 😊 Yorumla sertmulayim +1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla
Esrarlıgözler1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Film izlersen uykun gelmez, kahve etki etmez,... filmi izle. 1 0 Yorumla
Sykoformore Takip Et Bilge Yaş: 72 , eic 99% +1 yıl Belli olmuyor bazen kahve içip uyuyor insan 1 0 Yorumla
esmer_adam34 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Uykun varsa kahve felan acamaz uykunu 😄 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve her saatte güzel olur 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 saat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben sürekli içtiğim için artık kafein toleransım var içsem de uykum gitmiyor
En fazla 1 saat daha geç uyursun fazla bi etkisi olmaz.
Ben biraz önce ictim ama sütlüydü.😄
Afiyet olsun canım 🥰 Uykuya dayanamadim valla🤭
Uyudun mu? afiyet olsun.
Mutlu bayramlar arkadaşım.
Mutlu bayramlar 😊
Bi Turk kahvesi alirim. :)
Bana da al bari😄😄
Cadisin ama bir o kadarda zekisin. :)
😊
Ama sen benim komsun olsan bahcedeki dökulen agac yapraklarini senin bahcene atardim. Zevk icin :P gece gizlice kalkip :P
Yerinde olsam benim gibi komşuyla iyi geçinirdim. 😄👻
Neden? :)
Kafandan aşağı bir kova su geliyor😄
ah ok.. ben var turkce bilmemek pardon :P
Biraz önce aynı düşüncedeydim şu an kahvemi yudumluyorum.
Afiyet olsun 🙄
Teşekkürler
iç gitsin ya , bende aynı durumdayom türk kahve ile ıhlamur arasınd agidip geliyorum 20 dk dir
Yok vazgeçtim uykum kıymetli 🤭
ne kıymetli uykun varmış be adam zaten gece 12 olmuş, 4 saate gün aydınlanıyor hala uyku diyorsun, çöl sincapları gibi :)
😊
Bünyemize bağlı daha önce ne kadar uykusuz kalmistiniz😄
Pek uykusuz kalamıyorum 🤭😄
😊
Şimdi kahve enerji veren bişi değil gün içinde olan enerjini tek seferde açağı çıkarmaya yardımcı olur eğer çok yorgunsan tavsiyem icmemen
Geç oldu cevap için ama yinede soyleyim.. uykusuz olmaz.. varken kaçırma uykunu
Ben uyuyamadığım zaman kahve içerim. Beni mayıştırır.
Ben içtim az önce.. kahvesiz kalmaktan daha iyidir uykusuz kalmak :))
yani bende kahve içsem de uyku sorunu yaşamıyorum ama sizi bilemem tabi:)
Ay ben içtim valla nolcaksa olsun 🤭
Afiyet olsun😊
Beraber olsun ☕
Teşekkürler 😊🌺
Senin bünyenle alakalı. Bana hiç etki etmez😊
Maşallah 😊
Teşekkürler 🥰
Film izlersen uykun gelmez, kahve etki etmez,... filmi izle.
Yorma kendini yat uyu
Belli olmuyor bazen kahve içip uyuyor insan
Uykun varsa kahve felan acamaz uykunu 😄
Kahve her saatte güzel olur
İki saat
hayaller kur
3 saat
İçme sende òlmessin
Sütlü kahve😉