Sağlıksız bir şeyler yedikten sonra hemen vicdan yapıp yeşil su içiyorum. Kendimi mi kandırıyorum ben.

Sağlıksız bir şeyler yedikten sonra hemen vicdan yapıp yeşil su içiyorum. Kendimi mi kandırıyorum ben.

Yeşil suyun faydası nedir bilmiyorum araştırmadım da hiç.
Ama baklava yedikten sonra suçluluk hissetmektense her baklavayı yememeyi tercih etmeniz, hem sağlığınız hem vicdanınız açısından daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.
Şöyle bir örnek verecek olursam
Geçen gün ayıp olmasın diye yediğim bir dilim baklava az kalsın beni mahvedecek sandım.
Artık ne kadar sağlıklı beslenmeye alışmışsam, buna baklavanın orijinali dahil, vücut yapay ürünleri kabul etmemeye başladı.
Yani bir tabak sağlıksız kötü baklava yemektense Bir dilim orijinal baklava yemenizi tavsiye ederim.
Tabii ki kendini kandırıyorsun. Baklava kalorisi üstüne bir de az da olsa yeşil suyun kalorisini alıyorsun. Sağlıklı beslendikten sonra o kürlerin faydası oluyor, bunun haricinde de kilo almana yardımcı olur. Hiçbir şey zayıflatmaz, önemli olan tek şey günlük aldığın kalori miktarıdır.
haklısın, bayram bitti artık baklavalara elveda. bundan sonra göreceğimiz tek baklava karın kası olsun. inşallah spora başlarsam tabii. :D
Home fitness yap. Çok güzel ev programları mevcut. P90X, 21 Day Fix gibi.
Hahaha ya boş ver afiyet olsun.. Arada sırada kaçamak yapmayacaksak neden formumuza dikkat ediyoruz ki :) Soruna gelecek olursam yeşil su sadece ödem atar kilo almana engel olmaz ama bunları kafana takma bence, keyfine bak. Ben tek oturuşta yarım kilo baklava yiyorum arada 😅
Evet üzgünüm ama kendini kandırıyorsun. Çünkü o ürünler diyet ve spora ek olarak kullanılan şeyler. Su içmek de buna dahil. Tek başına işe yaramaz. Zaten tatlıdan sonra su içilmez, yemek arasında da içilen su şişirir kilo verme konusunda dezavantaj sağlar.
Cevap
66Cevap
Baklavanın üstüne içme bence ya. Diğer yediklerinde iyi olur, detoks etkisi.
Evet şekeri azaltabilirsiniz bence
baklavadan vazgeçebilsem keşke
En iyi kilo verme yöntemi kalori kısıtlamasıdır. Günde 2500 kalori alıp, 30 kalori yaktiracak yiyecekler tüketip onlardan medet ummak yanlış. Günde 500 kalori kissan zaten kilo verirsin. O elindekini de sağlık açısından faydalı olduğu için tüketebilirsin. Kilo verdirmesini beklemek yerine
#selamgençlik 🍀🍀
Kesinlikle. Tavsiyem yeşil suyu önce içip, ardından baklavaları yemen yönünde..🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀
Bu aynı büyük seçim hamburger menü isteyip de," içecek ne olsun hanımefendi "diye soran kasiyere, "diyet kola olsun canım, ( yan gözle tebessüm ederek; Ece , Şeyda ve Damla arkadaşına bir bakar) malum diyetteyim de hıh" cevabını vermesine benziyor.
hahahah mükemmel benzetme :D
😅😅
Baklava yiyebilirsin aldığın calorıen 5,6 saat spor yapıp yapabilirsen ye diğer türlü yeşil suya gelince aldığın calorın nen 4/ 1 ini bile yakmaz kendini avutuyorsun
Kandırdığını sanmam çünkü zararın neresinden dönülse kardır
Kaldıki abartmıyorsan sorun yok
Ben tatlı tüketmem, bir iki saat önce tulumba tatlısı gömdüm😁
Maalesef kendini kandırıyorsun. İnsülin spike yapıyor bir kere tüm hormonlar hormonlar çıldırıyor 😩
hormonlar şoka girip duruyor
Nau nau diyorlar içeriden içeriden
Açık söylemek gerekirse spor ve sağlıklı yaşam hakkında çok araştırma yaptım ve bir çok bilgiye sahibim bilmeden konuşmuyorum. Evet bunu yaparak kendini kandırıyorsun üzgünüm. Sağlıklı yaşamda istikrar ve kararlılık çok önemli. Gün sonunda her zaman özeleştiri yap kendine bugün ne yaptım ne yapmamalıydım şeklinde. Umarım yararlı olmuştur.
Diyetteyim, abimle "düzgün yap şu diyeti" diye başlayan konuşmayı yaptıktan sonra uyduğum tarif kdkhd
jfgfdgfdfg
Bu özeleştiriyi yapabilmeniz bile bir başarıdır. 😊 Azimle iradeyle diyet ve sporla istediğiniz forma kavuşabilirsiniz. 😊
O yeşil suların hiçbir etkisi yok, kilo vermek istiyorsan boğazını tutman, yürüyüş ve spor yapman gerekiyor.
Dengelemek için iyi bence.. Bu arada baklava çok güzel gözüküyor.. Bizim oraların baklavasına çok benziyor 😍😍😍
Kilo alıp verme olayı sadece yaktığın kalori ile aldığın kalorinin oranı oluyor yani kendini kandırıyorsun
Kendini kandırmayı başarabiliyorsan bravo sana.. Çünkü o da bir iş.
hahah bu konuda bir numarayım :D
Biraz öyle sanırım arada kaçamak sorun olmaz ama hep sorun olur
bayramdan dolayı oldu hep
Normal bir şey olmaz bence
Bayramda da ara ver nolcak. O yeşil suya da bayılıyorum ya 😍
yeşil sıla şeftali koyuyorum çok güzel oluyor
Bidahakine bende koyarım güzel oluyorsa😃
seni kim fenomen yaptı
?
arkadaştık seninle yazabilir misin bir şey söylemem lazım
Nickin tanıdık geliyor ama arkadaş olduğumuzdan emin değilim 😃
sen bilirsin
Onun yerine ertesi gün bişey yeme böylece kalori dengesi olursturursun
hiçbir şey yemeyince de açlıktan ölüyorum
aynen öyle olabilir
Evet canım maalesef. Aman zaten bu sıcakta baklava yeme.
bayram diye biraz fazla kaçırdım ya ama bitti artık yemem :D
En azından psikolojik olarak rahatlatıyormuş seni 🤭 Suç işleyip sonra sadaka veren gibi
Uzun vadede dengele. Baklavanın hemen ardından bir şeyler yapman fayda etmez
Yeşil su değil de yeşil çay içsen yakılmasına yardımcı oluyor …
Kendini güzel kandırıyorsun whlla ne de olsa baklavaya kim karşı koyabilir ki 🥰
Yo, iyi yapıyorsun. Hem arada baklava da yiyebilirsin, ne var bunda.
güzel ablam ye gitsin ya afiyet şifa olsun bi daha mı gelcen dünyaya :p
Gerçekçi olmam gerekirse evet kendini kandırıyorsun ☺️
Yesilsuyun ne oldugunh bilmiyorum. Ama tatlıyı yemeyin gerek kalmasin daha makbul degilmi 🥴
Sadece pişmanlık duyuyorsun. 😅
hayat hep pişmanlıktan ibaret zaten. :D
Kendini kamdırmak değilde yemekle barışık olmamak baklavadan az ye ama yediğin için pişman olma yeşil suyun zaten çok bir etkisi yok onun yerine seni çok kısıtlamayn bir diyet dene ve yemeğe karşı bakış açını değiştirmeye çalış
Kandirmiyosun iki tarafında gönlünü ediyosun iyi bisey😃
Hwr genc kizin basina gelir bunlar, üzülme lütfen
Arkadaşlar nasıl kilo alabilirim sizce hiç yemek yemiyorum hızlı bir şekilde nasıl alırım
kilo almak gerçekten vermekten daha zor ya. umarım başarırsın.
ehh yani :) baklavayı da yeşil yee bisey olmaz o zaman
bence de :D
bundan bizene neden böyle alakasız sorular gundemde gerçekten cevaplanma ihtiyacı olanlar cevapsız kalıyor çok saçma. Sıkıldım artık soruya bak.
Bence atıyorum öğlen baklava yedin o baklavanın kalorisini öğle yemeği olarak say ve hiçbir şey yeme
İkisi çok başka gıda, sindirim sistemini zorlarsın böyle.
Baklava yiyip şekersiz çay içmek gibi hahhah😅 kusura bakma kendini kandırıyorsun
Kendini kandırdığın yok, o içtiğin yeşil su hepsini eritcek hemen. Yani her şeyi ye ye sonrada o suyu içmeye devam et
Vücudumu kandırmaya çalışırken ben, temsili;
hahahah
Evet kandırıyorsun
keşke kendime engel olabilsem
İnsan bazen nefsine hakim olamaz olur öyle şeyler
Evet kendini kandırıyorsun dkdjkdksk
gghghgfhg maalesef
Evet 😃 onunla nötrlediğini düşünüyorsun
acaba doğru mu düşünüyorum. :D
Tabii ki kendini kandırıyorsun ya
bitmişim ben
vucudun şoke ediyorsun
şoklara giriyor vücudu artık. :D
Yeşil su ne o da yeni mi çıktı?
yeni çıkmadı yahu nasıl ilk defa duyuyorsun
Ok.
Baklavayı yine ye. Yeşil suyunu içmesen de olur.
hahahaha
Yeşil su ne işe yarıyor
valla sağlıklı işte. :D
her gün içiyorum
Off çok güzelmiş benim de yiyesim geldi.
Evet, kendini kandırdığının da farkındasın
Aa bu ben sjdjs
Phaha
Yok bizi kandırıyorsun sende keyfine bakıyorsun 🤣
Hayatımda hiç yemem iğrenç geliyor bana 🤮
Insan ayran icer
Azim var yinede oda yeter.
Biraz kendini kandırmışsın evet
bencede kendini kandırıyon
Benim gibi sende kandır kendini
Şeker direk kana karışır iyi olmaz
Bence baklavayı da karıştırıp için.