9 yıldır kendi kendime konuşuyorum son zamanlar da halüsünasyon görmeye başladım?

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ben çocukluğumdan beridir çok içine kapanık ailesine bile derdini anlatamayan sessiz sakin bir çocuktum ergenlik döneminde bir akne vulgaris ilacı kullandım ismi "Roacctune" bu ilacı araştırdım internetten çok zararlı bi ilaçmış yurtdisinda yasaklanmış önceden ben evimde anneme hep yardım ederdim yardımsever bir insandım istekliydim ev işi konusunda her konuda felan sinirli degildim kendi kendime konusmuyordum elim titremiyordu aşırı derecede terlemiyordum sonra bu ilacı bi kaç ay kullandım annem sinirli olduğumu farketti ben farketmedim sonra ilacı çöpe attı bi daha kullanma dedi sonra ben yıllar sonra bu ilacın yan etkilerini farketmeye basladim doktorlara gittiğimde sürekli tanı teşhis konuluyordu bana psikoz depresif nöbet demir eksikliği anemisi aşırı terleme titreme felan simdi napmaliyim

9 yıldır kendi kendime konuşuyorum son zamanlar da halüsünasyon görmeye başladım?