Tamam 5 parmağın 5i bir değil iyisi de var kötüsü de doktor/hemşire neden şiddet görüyor.
Canla başla bizi sağlığımıza kavuşturan sağlık çalışanlarına neden şiddet uygulanıyor?

Tamam 5 parmağın 5i bir değil iyisi de var kötüsü de doktor/hemşire neden şiddet görüyor.
Canla başla bizi sağlığımıza kavuşturan sağlık çalışanlarına neden şiddet uygulanıyor?

Sağlık çalışanları sadece gerekli müdahale yapıp hastayı tedavi etmeye çalışır. Sihirli güçlerimiz yok ölecek hastayı diriltebilelin bazı insanlar her şeyin bizlerin elinde olduğunu düşünüyor ama öyle değil. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz hastayı yaşatmak için ama takdir Allah'ın. Yakınıni kaybeden yakınların yas döneminde psikolojik sıkıntıları olabiliyor bu da şiddet eğilimi göstermelerini sağlıyor ama ne olursa olsun sağlık çalışanları bu kadar emek verir iken şiddet görmeye mahkum değil...
Kesinlikle
Cevap
1Cevap
Kendilerini ilah gibi görüyor doktor bilmem ne?
5 parmağın 5i 1 değil diye özellikle belirttim. İlgi alaka yoksa şikayet edersin. Şiddet ne demek
Ben şiddeti seviyorum
Doktorlara mı?
Genel olarak
Yanlış yoldasın. Bol şans.
Döverim seni uleyn.
Dövsen bela, miksen zina.
Peki
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?