Sağlık Hiç coronq aşısı olmadım sizce hangi aşıdan olmam lazım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Biontech Sinovach TurkovacHangisi daha iyi sizce lütfen soylermsnz? Hiç coronq aşısı olmadım sizce hangi aşıdan olmam lazım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Babamda aşı olmadı bir sıkıntı yok yani. Olmak istersen Alman aşısı öneririm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biontech mi ondan memnun kalmayan çok insan var ama Yorumla
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sinovac inaktif olduğu için tavsiye ederim. Biontec mRNA olduğu için yan etkileri de şiddetli olabiliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Turkovacn da iyi olduğunu söyleyenler var Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç olmaman lazım. Pişman olmamak için bunu yapmamanı tavsiye ediyorum. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İş için mecbur istediler bnde istemiyom ama yine işsiz kalmak var ne güzel de anlaşmıştık ama problem çıktı Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Olma aşı falan. Başka iş bul. Kısa bir süre daha işsiz kalırsın en fazla. Yorumla Soran +1 yıl İşsiz kalmak da ölüm gbi ne farkeder ki bence bişey olmaz geçer zamanla Yorumla Soran +1 yıl Ben aşıdan sonra bol bol hacamat olurum ki o kan yoluyla atılır etkisi zararlı maddeleri Yorumla
Izleyici1 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl olma kesin ve netgenç yaşında vücuduna yabancı madde enjekte ettirme 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Kafana gore 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Babamda aşı olmadı bir sıkıntı yok yani. Olmak istersen Alman aşısı öneririm.
Biontech mi ondan memnun kalmayan çok insan var ama
Sinovac inaktif olduğu için tavsiye ederim. Biontec mRNA olduğu için yan etkileri de şiddetli olabiliyor
Turkovacn da iyi olduğunu söyleyenler var
Hiç olmaman lazım. Pişman olmamak için bunu yapmamanı tavsiye ediyorum.
İş için mecbur istediler bnde istemiyom ama yine işsiz kalmak var ne güzel de anlaşmıştık ama problem çıktı
Olma aşı falan. Başka iş bul. Kısa bir süre daha işsiz kalırsın en fazla.
İşsiz kalmak da ölüm gbi ne farkeder ki bence bişey olmaz geçer zamanla
Ben aşıdan sonra bol bol hacamat olurum ki o kan yoluyla atılır etkisi zararlı maddeleri
olma kesin ve net
genç yaşında vücuduna yabancı madde enjekte ettirme
2 sino 1 bio oldum ben biontec ağır oluyor
Kafana gore
Biontech etkili
Olma
olma