Aşı olmak istemiyorum. Olup baskılardan kurtulmak lazım belki ama olmak istemiyorum işte. Üreten bile olmamış ben niye olayım?
Dayatmalar biter mi PCR testi de istemiyorum.
Dayatmalar biter mi PCR testi de istemiyorum.
Ben de oyleyim. Hatta cok sıkıntı cikarsa okulu dondururum gider davalarla uğraşırım yine de olmam. Pcr zaten yalan aşı da ise yarasa yeni dozlari cikarmazlardi, insanlar tekrardan hasta olmaz ölmezlerdi. Ben inanmıyorum pandemiye bu hastalik her zamanki gripten farksiz ust solunum yolu hastaligi.
Aynı şeyi düşünüyorum ama pazartesi okul başlıyor. Şimdiye kadar teste ihtiyacım olmadı iki senedir turp gibiyim. Niye zorundayım anlamıyorum
Aynen ben de spor yapan saglikli beslenen biriyim. Bunca zaman bir şeyim olmadi hem de maskesiz gezdim hep. Özellikle firmanin sorumluluk almamasi ayri bir celiski. Sağlığımı masaya koyuyorum ama karsi taraf sorumluluk dahi almiyor. Sen de olma çevreni de bilgilendir inan bana aşı olmayi istemeyen baya çok insan var. Eskiden sadece aşı olmayanlar vardi şimdi yeni dozlar istendiği için bu işin saçma olduğunu anlayanlar da aşı karşıtlığı yapiyor.
Cevap
3Cevap
Biz de sizi istemiyoruz ama varsiniz biz ne yapalım?(aşı olmayı ve PCR testini ısrarla reddedenlerden bahsediyorum)
Aşı olmayanlardan korkmuyorum tek sıkıntım onlar var olduğu sürece eski normale dönemiyoruz artık maske takmak istemiyorum şimdi diyeceksin ki takma o zaman mecburum çünkü ceza yazıyorlar okuluma devam etmek istiyorum kapatılır mi acaba korkusu olmadan hastaneye rahatla girip çıkmak istiyorum ileride sağlıkçı olduğum zaman corona yüzünden hastamı kaybetmek istemiyorum işte bu yüzden koca kafalı
Yahut taşıyıcı biriyle temasa geçince bende taşıyıcı olmaktan ve çevreme yaymaktan korkuyorum küçük yeğenlerim var ve şu an virüs bebekler ve çocuklar üzerinde etkili bana bir şey olmayabilir ama taşıyıcı olma ihtimalim çok yüksek bundan korkuyorum oldu mu?
En azından ölmüyoruz
Aşıdan ölen herhangi birini duymadım ne haberlerde be de yakınlarımdan herhangi birinde
Ben de yaşadığıma göre
Ne aşı oldum ne pcr testi, ikisinide istemiyorum nereye kadar dayatabilirki
Bende öyle. Bakalım nereye kadar gidecek pazartesi okul başlıyor ücretli öğretmenim. Ne yapcam bilmiyorum
ücretli öğretmenlik maasin kaç ve olma üretenler olmuyi
Oldum
Vardır.
Ben varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?