Neden olmadığınızı merak ediyorum. Cafelere avmlere girmeye yasak gelmişti bilmiyorum uygulanıyor mu ama ayrıca seyahatte de kısıtlama gelmişti. Nasıl bir kısıtlama gelse anca aşı olurdunuz? Mesela deseler ki sade ve sadece aşı olanlar yılbaşı kutlamalarına katılabilecek?🥳Ya da sadece aşı yaptıranlar hastane imkanlarından faydalana bilecek?(bu biraz ağır oldu bak)
Aşı olmadım bu oyunun bi parçası olmayı düşünmüyorum. Ancak zorunlu olursa mecburen olurum. şu an için sorun yok yurt dışı seyahati zaten yapmıyorum, yurtiçi seyahat yapmam gerekirse pcr testi veririm. Uzun zamandır avmye gitmiyorum merak ettiğim için geçtiğimiz haftasonu denemek istedim küçük bi avm'ye gittim hes kodunda sorun olmadı okutunca risksizdir yazdı :) Buarada İstanbul'dayım 1 doz bile olmadım. Allah istemeyip olmak zorunda kalanlara yardım etsin. Bu virüs laboratuvar üretimi bu aşılar yeni dünya düzeni için bi basamak sizler yeni dünya düzenine ayak uydurdunuz, artık eski normalimize dönemicez ne demişlerdi "Yeni normal" bunlar daha iyi günlerimiz.
aşı tam koruma sağlamadığı için olmadım. koruma oranı %99 olursa ben de aşı olurum.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız ancak gerçekten baya koruyor birevir kendim deneyimledim. Korona hastasıyla borebir temas halindeyim telini kullandım yakın mesafe sohbet ettim 3 4 saat aynı ortamda kaldım ne bana ne aşılı diğer aile fertlerine geçmedi. Ben bunu aşıya bağlıyorum.
aşı virüsün sana bulaşmasını engellemiyor ki. vücudun bağışıklık kazanmasını ve daha kolay atlatmanı sağlıyor. sana hiç bulaşmamış olmasını aşıya bağlamazdım ben olsam. ben de arkadaşla aynı odada bulundum, birlikte yemek yedik ama bana bulaşmadı mesela. hasta olduğunu bilmiyorduk. ertesi gün test yaptırınca ortaya çıktı.