Merhaba arkadaslar 29yasindayim ve hayatimda ilkkez bir saglik problemi ile karsilastim. Ramazanin son haftasi (Nisan 26) da iftara 1 saat kala Tv izlerken bir anda kalp ritimlerimde ani dusus ve yukselis oldugunu ve kalbim duracak gibi hissettim. Apar topar acile gittim ilk gun 12 saat ikinci gun 10 saat acilde bu durumu anlamaya calisan acil calisanlari bir problemin olmadigini ve kardiyologa yonlendirdiler beni. Bundan 3 hafta sonraki Kardiyologa aldigim randevuma gittigimde kosu bandinda stress testi yaptik ve hersey yine normal cikti. Haftada en az 1 kez buyuk sahada futbol oynamaktayim ve eski formumdan uzak hemen yoruluyorum. Masa basi bir iste calismaktayim ve sabahtan beri kalp ritimlelrimde yine inip cikislar olmakta bu durum beni korkutuyor daha ne yapmam gerekiyor. Burada Kanada'da saglik sistemi o kadar yetersiz ki gidebilecegim baska bir klinik veya doktor yok ( randevu istesen de alamiyorsun). Bu durumla yasamak zorundayim ve bu tur tecrube yasayanlardan fikir bekliyorum. Siz hic boyle bir durum yasadiniz mi yasadiysaniz ne yaptiniz?
Not: 2 kovid asimi olduktan sonra gectigimiz Ocak ayinda kovide yakalandim ve 2 gun bas agrisi ile durumu atlattim. (Bunun bir etkisi olabilir mi)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer