Sağlık & Diyet 1 ay Gün içerisinde kaç defa dişlerinizi fırçalarsınız? krielde Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 00 Ben iki defa sabah uyanınca ve yatmadan önce Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Gün içerisinde kaç defa dişlerinizi fırçalarsınız? 123 Görüşünü yaz
Boavistaa | Sağlık & Diyet konusunda 549 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay 2 Kere fırçalarım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Erronblack41 | Sağlık & Diyet konusunda 121 görüş paylaştı. Yoda 1 ay İki defa dişlerimi fırçalarım aynı şekilde yüzümü de yıkarım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Denizinmercani Xper 4 1 ay Sabah uyanınca kesin fircaliyorumGece unutuyorum çoğu zaman Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Umursamazbeyfendi | Sağlık & Diyet konusunda 598 görüş paylaştı. Master 1 ay Sabah uyandıktan sonra ve gece yatmadan önce olmak üzere günde iki kez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mutluyaşamsırrı Xper 7 1 ay en az 3 bazen 4 sonuç profilde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ElCuco | Sağlık & Diyet konusunda 449 görüş paylaştı. Guru 1 ay gün içerisinde diş fırçamı bile görmüyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Shithappen | Sağlık & Diyet konusunda 320 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sabah uyanınca , kahvaltıdan sonra, yatmadan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ichwillsieg | Sağlık & Diyet konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay Üç defa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NauuNauu Xper 3 1 ay Dişlerde mi fırçalanıyordu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kibar4154 | Sağlık & Diyet konusunda 205 görüş paylaştı. Yoda 1 ay İki sabah ve akşam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nükleerteori | Sağlık & Diyet konusunda 10b görüş paylaştı. Master 1 ay 2 kere Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aydınlı009 | Sağlık & Diyet konusunda 2,6b görüş paylaştı. Master 1 ay 2 bazen 3. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3122 Kere fırçalarım
İki defa dişlerimi fırçalarım aynı şekilde yüzümü de yıkarım
Sabah uyanınca kesin fircaliyorum
Gece unutuyorum çoğu zaman
Sabah uyandıktan sonra ve gece yatmadan önce olmak üzere günde iki kez
en az 3 bazen 4 sonuç profilde
gün içerisinde diş fırçamı bile görmüyorum
Sabah uyanınca , kahvaltıdan sonra, yatmadan
Üç defa
Dişlerde mi fırçalanıyordu
İki.