Ne yapsam olmuyor gitmiyor. 45 kilo olsam 50 de olsam aynı yanaklar poğaça ve Çocuksu bir surat yapiyor bu yüzümü itici mi dolgun yanaklar. ?Kızlar Bir Adım Öne
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Ne yapsam olmuyor gitmiyor. 45 kilo olsam 50 de olsam aynı yanaklar poğaça ve Çocuksu bir surat yapiyor bu yüzümü itici mi dolgun yanaklar. ?Kızlar Bir Adım Öne
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2538Yok bence itici değil. Bazen zayıf kişiler bile yüz yapısı gereği dolgun yanaklı oluyor. Gayet tatlı duruyor bence.
Hayır, aksine çok tatlı yapıyor. İtici durması için hiçbir sebep yok.
Genelde tatlı yapar ama bu yanağın sahibine bağlı bir durum.
Bana sorarsan boşuna endişe ediyorsun Nafinaz’a tombul yanaklı etli butlu batan kadın tercih ederdim iskeletor gibi ne öyle O uyuşturucu müptelalatı gibi hiç sevmem hiç haz etmem sen iyisin maşallah sana 🦋🙏🏻😇
Kadın temiz ve bakımlı olur. Yanaklarına kadar şişkoysan derhal zayıflamak İçin gayret etmelisin. Aşırı şişman kişiler iyşvifir kendisine dikkat etmiyor bakmıyor özen göstermiyor nefsşne düşkün demektir.
Tamda bugün sabah bunu düşünmüştüm yanaklarım biraz tombul napsam diye. Çoğunluk dolgun yanak demiş. İçime su serpildi.🥰😂
Demi ya 😂 iyi moral oldu
Ah bacimsu keske benimkide oyle olsa kilo alsamda versemde yanagim az ve bu beni cirkin gosteriyor bence. Benim hosuma gitmiyor yanaksiz olmak
Yüz tipine de bağlı yani fotoğraf atsan daha iyi olurdu tabi ama kimine yakışıyor kimine yakışmıyor :)
benimde poğaça gibi suratım var tamamen incelmesi için epey kilo vermem lazım hiç sevmiyorum
Epey kilo verdim yine aynı hiçbir değişiklik yok. 45 kilo oldum iskelet gibi oldum ama yanak yine aynı. 10 kilo vermek bile bi halta yaramadı
o zaman yüzünü yapısı öyledir 45 kilonun bir kısmı orada birikti heralde :D yüz egzersizleri dene işe yaramıyorsada yapçak bir şey yok ancak estetik kurtarır ki bence onada gerek yok kendini sev fiziğin zayıfsa yüz deki tombulluktan bişi olmaz
Millet yanagına dolgu yaptırıyor.. yanaklara o efektı vermek için ☺️
Ne güzel işte
Elma nanakli bir ponciksin sen 😀
Gülünce elmacık kemiği belirginleşen şekil alan kadınlar çok güzel bence
Neden guzellik merkezine gitmiyorsun? Eritiyorlar eger pogaca gibiyse suratin
Benim yanaklarım da şişko herkes beğense de ben pek sevmiyorum.
Gayet normal yaradan herkesi ayrı ayrı güzel yaratmıştır
Benim de yanaklarım şişko bence tatlı yapıyor arkadaşların sürekli sıktırması dışında ben seviyorum
Benimde yanaklarım şişko ama böyle güzel bence:)
Kemikli bi surati oksayip. Opecegime dolgun yanagi opmeyi oksamaui tercih ederim
Kimine hoş gelir kimi beğenmeyebilir. Kimi yüzde hoş durur kiminde durmaz. görecelidir.
Aşkım çok rahatsız oluyorsan biteşoktemi diye bi ameliyat vardı onu yaptır adı buna benzeyen bir şey de olabilir tam adını yazamadım galiba
Aşkım onu düşündüm ama birisinin bir sene sonra yüzü sarkmış ve çöküntü olmus dolgu yaptırmak zorunda kaldı
iyi bir yerde yaptır be güzelim bende yaptırcam iyi bir doktora
İnşallahhhh