Oha kıza bak. Vallahi evlenir kölen olurum. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmam. Kucağımda taşırım her yere yürütmem. Ev işlerini ben yaparım. Bulaşığını yıkarım, çamaşırını yıkarım, ütünü yaparım, temizliğini yaparım, alışverişi yaparım, yemeği yaparım. Çalıştırmam maaş kartımı veririm. Arabamı veririm deposunu doldururum. Huri gibi maşallah.
Kilolu olduğun için yüzün de extra dolgun duruyor. Bu durum için estetik bir operasyon son derece gereksiz bir kolaycılık olur. Zaten emin ol sonucu da seni mutlu etmeyecektir.
Eğer yaş 18-22 arası ise yanakların genç olduğun için böyle yüzün henüz oturmamış 25 yaşından sonra oturacak bir işlem yaptırmak için 25i beklemelisin. Ayrıca yüzdeki fazla yağ ileriki yaşlarda kirismayi önler aldırma çünkü bi 20 yıl sonra bisektomi yapilmjs yüze ne olacağı hakkında canlı bir örnek yok
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
some ilgi problems
bacım gozler ıyı gamzelı seven varıdr ben sevmem ve yüzün bana göre abalak seksist durmuyo. ama görsel olarak irrite edici değilsin.
kahkül sevmem beslemeler gıbı gosterır bende şahsi fikrim o tabi , dudaklar iyi etli oralde performans sergiler.
masada kızlar olsa sendne yana emek , efor , maddiyat kullanmazdım .
Allahın verdi güzelliği neden beyenmiyosun yanaklarin gayet guzel allah herkezi guzel yaratmis sizde allahın verdi guzelli beyenmeyip kendi istegin yapmak sacma