Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dalga geçin diye demedim sağlık problemi olabilir mi diye soruyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç ilişki yaşamadım ama Mst yapıyorum. 1 ay boyunca mide bulantısı çektim 3 gün öncede karın ağrısı kas ağrısı ve bel ağrısı çektim daha sonra ağrılarım geçti ve regl günüm geçti göğsumun altındaki karnım çok fazla ağrıyor sebebi ne olabilir ne yapabilirim hamilelik givi bir durum yoktur dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
akıntı vs var mı?
bir aydır kullandığın bir ilaç vs bir şey var mı?
Knk şaka mi yapiyorsun? Kamera nerde? Allahim aklima mukayyet ol
Niye
Regl duzensızlıgı oluyor muydu sende
Hayır olmuyordu Max 1-2 gün gecikirdi
İlişkin olmadı emi
Hayır olmadı
Sadece mastürbasyon
Kendın mı yaptın
Evette bu sorular neden anlamadım
Masttan hamıle klınmazkı
Stres sıkıntı yaptın mı
Tamam ama neden belirtilerim kayboldu
Evet stresli bir donemdeyim
Baska yerden konussak olur mu
Kaç yaşındasınız?
18'im
Hiç ilişkim olmadı, 1 ay boyunca mide bulantım vardı 3 gün boyunca regl belirtisi çektim ve belirtilerim bir anda kayboldu ve reglm gecikfi
Mümkün değil canım. Hamilelik için birleşme gerekli. Sadece birleşme değil bir sıvı gerekli. Bende ergenken böyle şeyler yapıyordum 3 ay gecikmişti hatta hamileyim sanmıştım ama mümkün değil gönlün rahat olsun. Eğer ilişki olmadıysa
Yaşına göre normal bu gecikmeler. Ayrıca her sene 2 kere dengesizlik olması çok normal. Biz kadınların hormonları çok hassas biliyorsun. Ömür boyu aynı tarihte gitmesi imkansız her şeyin. İçtiğin bir ilaç, yediğin bir şey, kafaya taktığın bir anksiyete vsvs o yüzden gönlün rahat olsun bebeğim. Mümkün değil bir gebelik
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🖤 adaçayı içmeye başladım başka bir öneriniz var mı?
Her şeyden ziyade kafaya takmamaya çalış. Biz hep şikayet ederiz ay karnımız ağrıyor öyle böyle diye ama olmayınca nasıl da ararız. Senin bu yaşlarında dediğim gibi bu durum normal. Ben 26 yaşındayım bana bile oluyor. Ama sürekli olursa işte 3 aydan fazla düzensiz devam ederse o zaman doktora görünebilirsin bazen tehlikeli olmayan kistler bile yapıyor bu durumu. Ama ben seninkinin tamamen hormonsal olduğunu düşünüyorum. Asla tedirgin olma. İçin rahat etmedi doktora gittin diyelim onlara m*st yapıyorum ondan mı diye soru da sorma canım mümkün değil çünkü
Tamamdır, yoğun stres dönemi geçiriyorum muhtemelen o tetikledi. Yinede çok teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsınız içimi rahatlattıniz. 🖤
Sende iyi ki varsın tatlım. Kendine her zaman iyi bak. Ne mutlu yardımcı olabildiysem🎀