Geçen hafta hastalandım. Çok kötü olduğum için en yakındaki hastaneye gittim. Birkaç işlem bu kadar para tuttu.

Geçen hafta hastalandım. Çok kötü olduğum için en yakındaki hastaneye gittim. Birkaç işlem bu kadar para tuttu.

Özellerin fiyatları çok fazla arttı bu yüzden en mantıklısı özel sağlık sigortası yaptırmak en azından ödediğin fiyat belli ve tüm sene geçerli
Cevap
14Cevap
Maalesef artık fiyatlar böyle. Dediğin gibi hastalanmak bile lüks oldu.
Öncelikle geçmiş olsun. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat gecen gun bende gittim... muayene ucreti 480 kan tahlili 1348 yani tlm covid dahi yok içinde sen anla. allah yardimcimiz olsun haklisiniz
Sükret Türkiyede yasiyorsun, bu lüks muayene, bu lüks tedaviyi bukadar ucuza özel hastahanede sunuluyor, hayret cidden.
Aynen oyle hasta olmak hastaneye gitmekten daha zorlasti artik hasta olmak degilde hastane yoruyor bazi hastaneler mesela
Bir buçuk sene önce biz özelde o fiyatı verdik. İyi üstüne eklenmemiş.
Öyle oldu maalesef herkes potansiyel bi müşteri artık devlet bile bize müşteri gözüyle bakıyor
Bu zamanda doktorda, çiftçide, öğretmende, mühendiste kendin olman gerekiyor.
iyi bence ben acile gittim ekg cektı sadece 1300 falan aldı
1000 TL vermişsin. Özel hastaneye gitmişsin. Yani anlamıyorum ben bu milleti, ağlayanlar hep iyi djrumdakiler asıl kötü durudakiler inşaatçılar.
Doktorlar bizi müşteri olarak görüyor hasta olarak değil
Bana normâl geldi fiyat. Adi üstünde özel hastane.
özel hastanede öyle maalesef
Her şey ticarete döndü
Hepsinin 1000 tl tutması iyi bence
Özele gidersen lüks daha fazla ödedim.
Kamu hastanesine gitseydiniz
1000 TL yine iyiymiş daha pahalı yerler var
Maalesef rakamlar yüksek Geçmiş olsun
Özel hastane olduğu için olabilir mi?
Aksine şu zaman da bu fiyatlar baya ucuz
Hangi hastane fiyatı çok iyi
Hastanelerin a.. q
Günaydın nyenimi anladın